DiaBLoS™;3254345' Alıntı:Motordan 100 almak gerçekten büyük başarı .
Direksiyon sınavı çok kolay . Hayırlı olsun kardeşim .
Tebrikler .
Hayırlı olsun tebrik ederim

arabayla ilgili olmakla alakalı galiba.
3 ay oldu sınavları geçeli ama bir türlü para toparlayıp alamadım trafikten ehliyetimi.itiraf ediyorum bu vicdan azabıyla yaşayamayacağım cevapları ona ben verdim ondan böyle 100 aldı_є_®_¢_α_N_™;3252318' Alıntı:Sonuçlar;
Motor: 100
Trafik: 100
İlk Yardım: 97
Sırada direksiyon sınavı var.Onu da sorunsuz geçeceğim inşallah.Her gün araba sürüyorum olsun o kadar![]()

ben verdim kopyalarıDiaBLoS™;3254345' Alıntı:Motordan 100 almak gerçekten büyük başarı .
Direksiyon sınavı çok kolay . Hayırlı olsun kardeşim .
Tebrikler .

Benimde moturum 97ydi millet motordan korkuyor ama en kolayı motorduarabayla ilgili olmakla alakalı galiba.
Direksiyon sınavı motordan 100 alan birisi için formalite gibi gelir. Hiç heyecan yapma zaten direksiyon sınavında mazotlu araç kullanırlar genelde. Mazotlu arabaların kalkışı nasıl olur bilirsin zorlasan stop ettiremezsin. Bence 350 liranı hazır et trafik alacak onu senden3 ay oldu sınavları geçeli ama bir türlü para toparlayıp alamadım trafikten ehliyetimi.
İnşallah sen de bir an önce alırsın ehliyetini 
Yaa he heitiraf ediyorum bu vicdan azabıyla yaşayamayacağım cevapları ona ben verdim ondan böyle 100 aldı
ben verdim kopyaları

neyse şaka maka bir yana hayırlı olsun tebrikler![]()

oradaki polisler kazma ise senin suçun ne?_є_®_¢_α_N_™;3254592' Alıntı:Ben şehiriçinde sürekli araç kullanan birisiyim.Ehliyeti de sadece uzun yolda lazım olur diye alıyorum zatenİnşallah sen de bir an önce alırsın ehliyetini
![]()

oradaki polisler kazma ise senin suçun ne?![]()

plakanı bulursam ihbar edecem_є_®_¢_α_N_™;3254892' Alıntı:Burdaki polisler kazma değil canım benim,ben profesyonelim![]()

plakanı bulursam ihbar edecem![]()

Bende 3 Eylül'de den sonra girerim artık![]()
Tebrikler

Tebrikler Ercan

ismini ve soyismini ver bakim diyecemde onlar sade kesmez kesin arabada babanındır hakketten nasıl bulacaz tcni ver bari derdim ama sonra suç atarsın üstüme şirket açtı diye_є_®_¢_α_N_™;3254937' Alıntı:Sen kim plakayı bulmak kim
İşin gücün yok mu senin kardeşim herkesle uğraşıyon ?![]()

ismini ve soyismini ver bakim diyecemde onlar sade kesmez kesin arabada babanındır hakketten nasıl bulacaz tcni ver bari derdim ama sonra suç atarsın üstüme şirket açtı diye![]()

önceden ehliyetsiz araba kullandığını nerden bileyim_є_®_¢_α_N_™;3254982' Alıntı:Bu saatten sonra mı istiyon T.C mi
2 hafta bilemedin 3 hafta sonra ehliyet elimde![]()

önceden ehliyetsiz araba kullandığını nerden bileyim![]()

benim yapım bu herşeye şüpheyle yaklaşır işin aslını öğrenene kadar vazgeçmem illa öğrenecem yada geberecem_є_®_¢_α_N_™;3254997' Alıntı:Orası senin sorunun,benimle alıp veremeyen sensin.Yerinde durmayan da sensin
Ben sana karışıyor muyum ? Hayır.Sen niye karışıyorsun? Cevap ver hadi![]()

benim yapım bu herşeye şüpheyle yaklaşır işin aslını öğrenene kadar vazgeçmem illa öğrenecem yada geberecem![]()