Ehliyet Sınavını Kazanmışım..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
Ehliyet Sınavını Kazanmışım..!
Sonuçlar;

Motor: 100

Trafik: 100

İlk Yardım: 97 :)

Sırada direksiyon sınavı var.Onu da sorunsuz geçeceğim inşallah.Her gün araba sürüyorum olsun o kadar :ehe

• Beğen
Tepkiler: jejep

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Motordan 100 almak gerçekten büyük başarı .
Direksiyon sınavı çok kolay . Hayırlı olsun kardeşim .
Tebrikler .

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Hayırlı olsun tebrik ederim

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Benimde moturum 97ydi millet motordan korkuyor ama en kolayı motordu :hmmm arabayla ilgili olmakla alakalı galiba.
Direksiyon sınavı motordan 100 alan birisi için formalite gibi gelir. Hiç heyecan yapma zaten direksiyon sınavında mazotlu araç kullanırlar genelde. Mazotlu arabaların kalkışı nasıl olur bilirsin zorlasan stop ettiremezsin. Bence 350 liranı hazır et trafik alacak onu senden :D 3 ay oldu sınavları geçeli ama bir türlü para toparlayıp alamadım trafikten ehliyetimi.

zaza

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3252318' Alıntı:
Sonuçlar;

Motor: 100

Trafik: 100

İlk Yardım: 97 :)

Sırada direksiyon sınavı var.Onu da sorunsuz geçeceğim inşallah.Her gün araba sürüyorum olsun o kadar :ehe
itiraf ediyorum bu vicdan azabıyla yaşayamayacağım cevapları ona ben verdim ondan böyle 100 aldı:ehe
DiaBLoS™;3254345' Alıntı:
Motordan 100 almak gerçekten büyük başarı .
Direksiyon sınavı çok kolay . Hayırlı olsun kardeşim .
Tebrikler .
ben verdim kopyaları:d:

neyse şaka maka bir yana hayırlı olsun tebrikler:oke:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
Benimde moturum 97ydi millet motordan korkuyor ama en kolayı motordu :hmmm arabayla ilgili olmakla alakalı galiba.
Direksiyon sınavı motordan 100 alan birisi için formalite gibi gelir. Hiç heyecan yapma zaten direksiyon sınavında mazotlu araç kullanırlar genelde. Mazotlu arabaların kalkışı nasıl olur bilirsin zorlasan stop ettiremezsin. Bence 350 liranı hazır et trafik alacak onu senden :D 3 ay oldu sınavları geçeli ama bir türlü para toparlayıp alamadım trafikten ehliyetimi.

Ben şehiriçinde sürekli araç kullanan birisiyim.Ehliyeti de sadece uzun yolda lazım olur diye alıyorum zaten :ehe İnşallah sen de bir an önce alırsın ehliyetini :)

itiraf ediyorum bu vicdan azabıyla yaşayamayacağım cevapları ona ben verdim ondan böyle 100 aldı:ehe

ben verdim kopyaları:d:
Yaa he he :ehe
neyse şaka maka bir yana hayırlı olsun tebrikler:oke:

Sağ ol kardeşim :)

zaza

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3254592' Alıntı:
Ben şehiriçinde sürekli araç kullanan birisiyim.Ehliyeti de sadece uzun yolda lazım olur diye alıyorum zaten :ehe İnşallah sen de bir an önce alırsın ehliyetini :)
oradaki polisler kazma ise senin suçun ne?:d:

zaza

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3254892' Alıntı:
Burdaki polisler kazma değil canım benim,ben profesyonelim :ehe
plakanı bulursam ihbar edecem:d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende 3 Eylül'den sonra girerim artık :ehe
Tebrikler

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Tebrikler Ercan

zaza

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3254937' Alıntı:
Sen kim plakayı bulmak kim :ehe

İşin gücün yok mu senin kardeşim herkesle uğraşıyon ? :ehe
ismini ve soyismini ver bakim diyecemde onlar sade kesmez kesin arabada babanındır hakketten nasıl bulacaz tcni ver bari derdim ama sonra suç atarsın üstüme şirket açtı diye:d::d:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
ismini ve soyismini ver bakim diyecemde onlar sade kesmez kesin arabada babanındır hakketten nasıl bulacaz tcni ver bari derdim ama sonra suç atarsın üstüme şirket açtı diye:d::d:

Bu saatten sonra mı istiyon T.C mi :ehe

2 hafta bilemedin 3 hafta sonra ehliyet elimde :naughty:

zaza

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3254982' Alıntı:
Bu saatten sonra mı istiyon T.C mi :ehe

2 hafta bilemedin 3 hafta sonra ehliyet elimde :naughty:
önceden ehliyetsiz araba kullandığını nerden bileyim:d:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
önceden ehliyetsiz araba kullandığını nerden bileyim:d:

Orası senin sorunun,benimle alıp veremeyen sensin.Yerinde durmayan da sensin :ehe

Ben sana karışıyor muyum ? Hayır.Sen niye karışıyorsun? Cevap ver hadi :pro:

zaza

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3254997' Alıntı:
Orası senin sorunun,benimle alıp veremeyen sensin.Yerinde durmayan da sensin :ehe

Ben sana karışıyor muyum ? Hayır.Sen niye karışıyorsun? Cevap ver hadi :pro:
benim yapım bu herşeye şüpheyle yaklaşır işin aslını öğrenene kadar vazgeçmem illa öğrenecem yada geberecem:ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt