Multitouch nedir ? Ne işe yarar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Starsley

Konu Sahibi
Multitouch nedir ? Ne işe yarar ?
Arkadaşlar multitouch nedir araştırtım ama tam bi bilgi edinemedim yani telefonda multitouch olduğunu nasıl anlarız ? Parmaklarla ilgili bir şey herhalde detaylı bir şekilde açıklarmısınız ? Şimdiden teşekkürler

pRime.

pRime.

Üye
Multitouch iphone gibi kapasitif ekranlı telefonlarda bulunur. Her kapasitif ekranda vardır diye bişey de yoktur. Multitouch senin de tahmin ettiğin gibi parmaklarla ilgilidir. Eğer bir telefonun ekranında angry birds, fruit ninja gibi oyunları birden çok parmakla oynayabiliyorsan, resimleri, internet sayfalarını iki parmağınla yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyorsan bu ekranda multitouch özelliği vardır.

Starsley

Konu Sahibi
Anladım benim c7 de wep ve fotoğrafları yakınlaştırabiliyorum ama o oyunları hiç denemedim

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
C7 de multitouch var :)

Starsley

Konu Sahibi
Cevaplarınız için sağolun :)

pRime.

pRime.

Üye
Angry birds oyununda deneyebilirsin.

Revengeful

Emekli Yönetici
Tek 2 parmak degil hatta :) 5 parmak oluyor mesela :)

domelyan

domelyan

Üye
cok ise yarıyo hele oyunlar söz konusu olunca pes olsun avatar olsun bndede wave 2 var 6 parmağa kadar algılıyor herlade

Utku

Utku

Üye
piyano uygulamasını indir ve ne demek olduğunu gör

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
en açık ve sade şekilde birden çok dokunmayı aynı anda algılayabilmesi kardeşim..

Starsley

Konu Sahibi
Aslında c7 de varmıdır diye açmıştım yazılanları okudum c7 dede varmış

oguzkedek

Üye
c6-01 de var mı ?

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Way Be

By_Casparov

By_Casparov

Üye
x6'ya eklenebilir mi peki?

sensizmcanim

Üye
pekı bu multı touch cokmu lazım bır telefona arkadaslar

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Multitouch iphone gibi kapasitif ekranlı telefonlarda bulunur. Her kapasitif ekranda vardır diye bişey de yoktur. Multitouch senin de tahmin ettiğin gibi parmaklarla ilgilidir. Eğer bir telefonun ekranında angry birds, fruit ninja gibi oyunları birden çok parmakla oynayabiliyorsan, resimleri, internet sayfalarını iki parmağınla yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyorsan bu ekranda multitouch özelliği vardır.
Multitouch olması için sadece kapasitif olması gerekmez mesela benim tablet A+ resistif ve multitouch

Takipçi Satın Al

Üst Alt