Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

ashabikehf

Üye
arkadaşlar hani oyunlarımız ve programlarımız mesela ben alarm programı arıyorum ama 1 alarm olan değil en az 5 e kadar alarm kurabileceğim bir program

wolfed32

wolfed32

Üye
ARKADAŞLAR BEN 6303C KULANIYOM BUGÜN HARİTAYI KURDUM VE OLDU AMA BİDE SESLİ YÖNLENDİRMESİ VARMIŞ ONUDA İNDİRDİM CİTİES DOSYASININ İÇİNDE SESLERE GELDİM HEBSİNİ SÖYLÜYO AMA HARİTADA SES ÇIKMIYOR SESLERİN İÇİNDE SAGA DÖN İLK ÇIKIŞTAN DÖN FALAN FİLAN DİYE KONUŞUYOR ROTAYI PAŞBINAR ORGANİZEYE ÇEVİRDİM ÖBÜRÜÜNÜDE GAZİANTEP PERLİKAYAYA ÇEVİRDİM ROTAYI HESABLATIRDIM AMA SESE YOK YOLAR FALAN GÖRÜLÜYOR MÜTHİŞ SESİ NASIL KULANIRIM YARDIMCI OLABİLEN VARSA ÇOKKK TŞK EDERİM [email protected] yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

Slm kardeş bende 6303c kulanıyom bugün haritayı kurdum güncelendim çok güzel ama sesli konuşması varmış türkçe indirdim ama sesli konuşmuyor cities kılasörün iççinde turkıs konuşmalar var konuşuyor ama haritada konuşmuyo yardımcı olurmusun tşk ler

Evet kardeş koyarsın şifre bende kulanıyorum 6303c var bendede galeri hafıza kartın üstüne gel şifre belirle der eski şifre 123456 dır kesin yeni şifreniş belirle bu karad bişey sorcaktım sen tlf nunda harita kulanıyomuusn

Arkadaşım telefonda gps özelliği olmadığı için farklı bir gps aleti bağlamadığın sürece sesli navigasyon kullanamazsın boşuna uğraşma gps aleti bağlamann gerekiyor.

bluebobster

Üye
ArkadasLar Bi Sorum olucaktı Bende 2 tane 6303 cıhazı war bu 2 cıhazın gucellestırmelerı tamam. Soruma gelınce telefonuma youtube'dan video2mp3 sitesi sayesinde muzık ındırıorum mp3 formatın'da bu muzıklerın bazıları nrmal calısırken bazıları ıse msj vea telefona arama gelınce geri sarma yapıor Örnegın muzıgın 3.dk'sındayken muzıgı 20.sn'ye atıo ılk oncelerı bende dusundum ındırdıgım web sıtesınden kaynaklanıodur dıe ama muzıgı kendım ılerı sarınca örnegın 4.'dkya sarmak ıstıorum bu seferde 30.snyeden baslatıo cıhazımın bırınde bu sorun cok azdı 1.veya 2 muzık kadar ama otekı cıhazım'da cok asırı bı sekılde sizden yardım beklıorum onerılerınız nedir şimdiden tşkLer..

haLa bi cvp yok ?
O sorun benim 6303ci de vardı v9.83 güncelleştirmesi yaptıktan sonra kalmadı mesaj veya çağrı gelirken 20 25 sn atlıyordu şimdi duruyor kaldığı yerden devam ediyor. Tekrar güncelleştirmeni tavsiye ederim ama benim dediğim i modeli için...

Mrb arkadaşlar 3 ay önce 6303 aldım telefon fena değil
gelen mesajların tümünü birlikte silemiyorum çünkü tümünü işaretle diye bir şey yok yada göremiyorum bu yüzden gelen ve giden mesajlari teker teker silmek zorunda kalıyorum bu da çok zaman alıyo lütfen yardım edin. :-):-)
daha fazla seçeneğinde mesajları sil orada klasöre göre veya tümünü sil var :)

Merhaba 6303ci model telim var ilk aldığımda içinde haritalar diye hafıza kartına yüklü idi teli sıfır aldım. Acaba gps veya şebeke ile bağlanmadan harita olarak kullanabilir miyim? kullanabilirsem nasıl yapıyoruz. Şİmdiden tşkler...

TheDanger

TheDanger

Üye
arkadaşlar geçenlerde telefonda menüye girdim o anda telefonun ekranı karardı (ekran gitti bi süre sonra geri geldi) telefon tekrar açıldı telefona baktığımda galerideki ve koleksiyondaki tüm veriler gitti ve ayriyetten mesajlar kısmındaki messenger da gitti ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim :D

O sorun benim 6303ci de vardı v9.83 güncelleştirmesi yaptıktan sonra kalmadı mesaj veya çağrı gelirken 20 25 sn atlıyordu şimdi duruyor kaldığı yerden devam ediyor. Tekrar güncelleştirmeni tavsiye ederim ama benim dediğim i modeli için...

Merhaba 6303ci model telim var ilk aldığımda içinde haritalar diye hafıza kartına yüklü idi teli sıfır aldım. Acaba gps veya şebeke ile bağlanmadan harita olarak kullanabilir miyim? kullanabilirsem nasıl yapıyoruz. Şİmdiden tşkler...
arkadaşım ovi suite yi pc ne yükle ordan yapabilirsin ayrıca harita programını açarken çevrimiçi flan bşi diyo ona hayır ı tıklarsan lira flan gitmez :D

yav beyler bende internet ayarını yapamadım tel turkcell nereye msj atmam gerekiyor

HACI WAP 6303 yaz 2222 ye yolla ok :D

wolfed32

wolfed32

Üye

mrb arkdşm.. 3 şey söylmk istyrm çok bldğmden değl ama affola..

ilki 6303i ile 6303 aynı sisteme sahip telefonlar değil; 6303ün sistemi biraz daha eski. demek istediğim anlattığın daha fazla seçeneği benim dem aklıma geldi ama bu durumdan dolayı arada kaldım ve yazmamştm ama umarm dedğn gbidr ve olur :)

ikincisi ise yanlş anlmadysam hartaları silmişsin yanlış anladıysam da silenler belki öğrenir ;) haritaları şöyle yükleyebilirsin:

1) nokia sitesinden ovi suite programının en güncelini bul indir, pcne kur.

2)sonra programı çalıştr, teli usb kablosundan pcne bağla direk algılar zaten.

3) orada haritalar diye bi sekme vardır ovi suite programında oraya gelip telefonuna istediğin haritayı indirebilirsin...:oke:

üçüncüsü ise şudur evet haritaları gps olmadan kullanırsın hanş sana rota falan çıkarıveriyo yani. ama onu yaparken de bir miktar internete girip çıkıyo dikkat et her seferinde kontor gider. bu bakımdan bi internet paketine abone olmanı tavsiye ederim. örneğin avea aylık 8, haftalık 1.5 tl ye paketleri var haftalık olan 5, aylık olan 100 mb oluyor. hem her istediğine bakarsın internettten. vodafonda ise sanırım aylık 7 tl olması lazım öyle hatırlıyorum sınırsız paketi vardı ama türkcell sen bilemicem onu... :oke:

Bu arada; bunca bilgi için bir teşekkürü çok görme artk ;) :oke:

arkadaşlar geçenlerde telefonda menüye girdim o anda telefonun ekranı karardı (ekran gitti bi süre sonra geri geldi) telefon tekrar açıldı telefona baktığımda galerideki ve koleksiyondaki tüm veriler gitti ve ayriyetten mesajlar kısmındaki messenger da gitti ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim :D

arkadaşım ovi suite yi pc ne yükle ordan yapabilirsin ayrıca harita programını açarken çevrimiçi flan bşi diyo ona hayır ı tıklarsan lira flan gitmez :D

HACI WAP 6303 yaz 2222 ye yolla ok :D

sanırım yanlış biliyosunuz haritaların bir çoğunu nete bağlanmadan göremiyoruz.

yunus3402

Üye
Slm arkadaslar. Benim 6303i tlf num var. Bu tlf na hangi programı indirsem indireyim surekli dosya desteklenmiyor diyor.lütfen yardimci olun. Ben bu tlf na nasil program yukleyebilirm .mesala bolt u indiryorum ama desteklemiyor ;-( lütfen...;-(

wolfed32

wolfed32

Üye
Slm arkadaslar. Benim 6303i tlf num var. Bu tlf na hangi programı indirsem indireyim surekli dosya desteklenmiyor diyor.lütfen yardimci olun. Ben bu tlf na nasil program yukleyebilirm .mesala bolt u indiryorum ama desteklemiyor ;-( lütfen...;-(

slm.

jar veya jad programlar indirdiniz değilmi? buna dikkat edin. bir de google a 240*320 oyun program yazarsan birsürü bulursun dediğim türden programları. ayrıca mazicep te de birsürü var. şimdiddden kolay gele.

maxicep dicektim pardon.

yunus3402

Üye
Tlf na 240*320 programlari indirdim. jar ve jad dosyalarini da indirdim .anca malesef hicbirini desteklemiyor .ne yapmam gerekiyor lutfe yardimci olun

wolfed32

wolfed32

Üye
Tlf na 240*320 programlari indirdim. jar ve jad dosyalarini da indirdim .anca malesef hicbirini desteklemiyor .ne yapmam gerekiyor lutfe yardimci olun

yazılımını güncelleştirmei deneyebilirsin. :oke:

yunus3402

Üye
Yazılımıda guncelledim Ama yine dosya desteklenmiyor. Bu tlf na program yuklenmiyor galiba.yuklenecek dosyayi tlf nun hangi kismına kaydediyorsunuz.benim tlf da dosya yöneticisi falan yok.program yukleyebilen arkadaslar siz nasil yuklüyorsunuz ve uzantisi nasil.yani hangi tür programlari yükleyebiliyorsunuz(jad jar rar vb).benim tlfnum 6303i clasik .dun guncelledim . Tskler

nokia 6303c

nokia 6303c

Üye
ben de 6303c kullanıcısıyım telefonum çokiyi memnunumda özelliklerde 32mb hafıza diyor ben de 20 mb görünüyor

mr_carisma

Üye
arkadaşlar merhaba bende 6303ic kullanıyorum haritayı kullanmak istiyorum daha önce cties dosyalarını pcye kopyaladım ve telefondan sildim (harita için kullanıldığını bilmiyordum :) ) şimdi ovi suıte den istediğim harita ve dil seçeneğini yükledim faket senkorize edemedim sanırım haritayı açamıyorum konum bilgiside verdiremiyorum sorun nerde olabilir nerde yanlış yapıyorum sizce?

wolfed32

wolfed32

Üye
Yazılımıda guncelledim Ama yine dosya desteklenmiyor. Bu tlf na program yuklenmiyor galiba.yuklenecek dosyayi tlf nun hangi kismına kaydediyorsunuz.benim tlf da dosya yöneticisi falan yok.program yukleyebilen arkadaslar siz nasil yuklüyorsunuz ve uzantisi nasil.yani hangi tür programlari yükleyebiliyorsunuz(jad jar rar vb).benim tlfnum 6303i clasik .dun guncelledim . Tskler

arkadaşım bence senin telefonda bi arıza var çünkü bendede aynı telefon var internetten direk 240*320 oyun ve programlarını indirdim direk hafıza kartına attım veri depolama modunu seçerek yaptım tani bunu. ve gayet de güzel kullanıyorum yazılım güncellemeden önce de kullanıyordum sıkıntı yoktu yani... :allalla::allalla:

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
kaç para bu telefon ??

kaptan_75

Üye
Merhaba Arkadaşlar

Bende 6303i Classic bir telefon aldım. Ürün daha elime ulaşmadı ama bir kaç kişiden birşey duydum. Üründe hesap makinesi yokmuş ? Dogru mu acaba ?

wolfed32

wolfed32

Üye
Merhaba Arkadaşlar

Bende 6303i Classic bir telefon aldım. Ürün daha elime ulaşmadı ama bir kaç kişiden birşey duydum. Üründe hesap makinesi yokmuş ? Dogru mu acaba ?

slm. kim dediyse bş yanlışı olmalı çünkü ilk versiyonda da son versiyonda da hesap makinesi var. ben mat öğrt. öğrncisiyim ve sık sık kullanıyorum. hem de gelişmiş hesap makşnesi var telefonda.

ama su var ki ilk versiyonda malesef mesajlarda taslaklar klasörü yok bu benm için sıkıntı fakat sizi bilemem. ama versiyonu güncellediğimde geldi..

hayırlı olsun:oke::oke:

kandirali61

kandirali61

Üye
var kardeş olur mu ben de kullanıyorum aynı telefonu bana göre en kötü özelliği sis dosyalarını desteklememesidir

sümeyye12

Üye
merhaba bende 6303i classic kullanıyorum ve hfıza akrtına şifre koymak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim:)

kaptan_75

Üye
6303i Classic kamerası nasıl ?

Üst Alt