Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

fenercag

Üye
telefonum nokia 6303 i arkadaşlar ana menümdeki ovi store kayboldu ana menüye geri nasıl geitricem ovi ye girmek için uygulamalar ekstra koleksiyondan giriyorum ovi store yi nasıl ana menüye geri getirebilirim. bir telefonun kendi messenger ına girdğimde servisler şuan kullanım dışı hatası alıorum çözüümü varmı

asdar46

Üye
knk ben ilk önce grıy 6303i aldım ama sonradan kabını siyah yaptım siyahteması attım tema işliyo ama müzik çalar simsiyah bişey görünmüyo standart deyince görünüyo nasıl olacak bilgisi olan varmı ?

--------------- Ekleme ---------------

kardeş benim tl v09.83 tü verdiğin yazılım 7 miş şimdi tl açılmıyor lütfen yardım edin allah rızası için hiç açılmıyor tl

murats987

Üye
Benim 6303i telimde bir sorun var. Faceye girince renkler birbirine karışıyor. Eskiden yoktu bu sorun 3-5 gün içinde başladı. Bazan normal gösteriyor ama çoğu zman renkler birbirine giriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim

kadir_bay

kadir_bay

Üye
Bende 6303i classic var nasıl güncelleyebilirim yazılımını

Birde telefonumu 2. el aldım güvenlik kodunu bilmiyorum nasıl sıfırlayabilirim

güvenlik kodu : 12345

ya ebuddy i indirdim de bir türlü girmiyo?? daha doğrusu giriyo ama oturumu açamıyo.. ayar 'awea internet' konumunda şu anda.. yardm acilll!! :(((

temamob.com dan bulursun orada var ama biraz araman gerekiyor.. ayrıca her türlü tema var güzel bi site

menü-ayarlar-yapılandırma-oradan avea ayarlrını seç sonra tüm uygulamalarda varsayılan olarak uyglayı seç

RenaCC

Üye
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-6303i-odaklanma-457547.html#post3186730

bukonuya bir göz atın

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-6303i-odaklanma-457547.html#post3186730

ilgilenenler baksın 6303i deki problem

Merhaba arkadaşlar 6303 classic.6303 i ye göre daha iyi.Ama telefonu hiç bir yerde sıfırını bulamıyorum internetteki mağazaların hepsi i serisini satıyor.Sadece classic olanı bulamıyorum.Lütfen yardımcı olurmusunuz.Nerden temin edebilirm bu telefonu...

mali0606

Üye
Kardeş bende 6303 classic var burda paylaştıgınız yazılımlarla ılgılı olarak bendeki bu 6303 classici 6303i classice cevırebılırmıyım bı sorun olur mu cevabınızı beklıyorum saygılarla...

RenaCC

Üye
Çeviremezsin i ye.Hem elinde ki telefon i ye göre daha iyi.

wolfed32

wolfed32

Üye
güvenlik kodu : 12345

menü-ayarlar-yapılandırma-oradan avea ayarlrını seç sonra tüm uygulamalarda varsayılan olarak uyglayı seç

malesef kadir bay bu dedğini yapmama rağmen hala açılmıor sen aynı şeyi denediğinde açıldı mı? problrm nrede bi türlü bulamıyorum müşteri hizmeti denen kazmalar da bi hlt bildiği yok çoğunun saçma salakm kandırmaacalarla insanları oyalamaktan başka bir şey yaptıkları yok zaten... püf.. :nono::nono::vur:off::off:

eQooo

eQooo

Üye
Benim 6303i telimde bir sorun var. Faceye girince renkler birbirine karışıyor. Eskiden yoktu bu sorun 3-5 gün içinde başladı. Bazan normal gösteriyor ama çoğu zman renkler birbirine giriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim

bu normal turkcell den kaynaklanıyor...

Kardeş bende 6303 classic var burda paylaştıgınız yazılımlarla ılgılı olarak bendeki bu 6303 classici 6303i classice cevırebılırmıyım bı sorun olur mu cevabınızı beklıyorum saygılarla...

malesef olmas dostum uğraşma...:bye2:

bukonuya bir göz atın

ilgilenenler baksın 6303i deki problem

Merhaba arkadaşlar 6303 classic.6303 i ye göre daha iyi.Ama telefonu hiç bir yerde sıfırını bulamıyorum internetteki mağazaların hepsi i serisini satıyor.Sadece classic olanı bulamıyorum.Lütfen yardımcı olurmusunuz.Nerden temin edebilirm bu telefonu...

her meyvenin yenilesi zamanı var 6303 ünde kullanılası zamanı geçti... bulman çok zor... kamerra daha güzeldi ama ses kalitesi ve yüksekliği problemi vardı...:oke:

knk ben ilk önce grıy 6303i aldım ama sonradan kabını siyah yaptım siyahteması attım tema işliyo ama müzik çalar simsiyah bişey görünmüyo standart deyince görünüyo nasıl olacak bilgisi olan varmı ?

kardeş benim tl v09.83 tü verdiğin yazılım 7 miş şimdi tl açılmıyor lütfen yardım edin allah rızası için hiç açılmıyor tl

phoneix programıyla geri döndürebilirsin sadece yada telefoncuya götüreceksin yazılım atacak...:oke:

6303 telimin ekranında pixel kayması oldu...yazılım ile düzelir mi???

ekranı değişecek maalesef... yada o şekilde kullanmaya devam...:oke:

bluebobster

Üye
güvenlik kodu için nss pro isimli bir program var o program ile güvenlik kodunu eski halie alabilirsiniz...

emre565

emre565

Üye
ya beyler yeni güncelleme ne zaman olur ya da yapabilen biri yok mu ya sıkılıo insan (:

@CAPTAIN@

Üye
6303 için skpe programı mevcutmu ?

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
arkadaşlar kardeşimde 6303i var mesaj kaydetme özelliği olmadığı için sinirlenip duruyor.Forumdaki arkadaşlar yeni versiyonla düzeldiğini söylemişler.Acaba hangi yazılımı yüklemek gerek bir de nasıl yükleyecez.

muan

muan

Üye
Arkadaşlar 6303 için en hızlı tema hangisi acaba.Görsellikten çok hız önemli.dosyalar arasında gezinme hızı felan en iyi sizce hangisi.

bybelcim06

Üye
hasan sitesine gir kayıt ol sonra tel. marka ve modeli ni gir istedigin oyunu indirebilir sin ayrıca video zil sesleri ayrıca telefonunuzla ilgili sınırsız sayıda uygulama yükleyebilirsin

nokia noir teması hızlı ve guzel bir temadır bende kullanıyom memnunum

Arkadaşım nokia 6303i için yeni bir versiyon çıktı 9.83 mesaj kaydetme özelliği sorununu çözdü. Ben yükledim çok güzel tavsiye ederim.

arkadaslar ben yeni yazılım olan 9.83 yükledim eskisinden daha iyi ama tem secmek istegim de acıp kapanıyor yardımcı olacak varmı

yokmu kime ya:megafon:

ErsnErd

Üye
ArkadasLar Bi Sorum olucaktı Bende 2 tane 6303 cıhazı war bu 2 cıhazın gucellestırmelerı tamam. Soruma gelınce telefonuma youtube'dan video2mp3 sitesi sayesinde muzık ındırıorum mp3 formatın'da bu muzıklerın bazıları nrmal calısırken bazıları ıse msj vea telefona arama gelınce geri sarma yapıor Örnegın muzıgın 3.dk'sındayken muzıgı 20.sn'ye atıo ılk oncelerı bende dusundum ındırdıgım web sıtesınden kaynaklanıodur dıe ama muzıgı kendım ılerı sarınca örnegın 4.'dkya sarmak ıstıorum bu seferde 30.snyeden baslatıo cıhazımın bırınde bu sorun cok azdı 1.veya 2 muzık kadar ama otekı cıhazım'da cok asırı bı sekılde sizden yardım beklıorum onerılerınız nedir şimdiden tşkLer..

haLa bi cvp yok ?

bybelcim06

Üye
Arkadaşım senin telefonun da virüs var fabrika ayarlarına geri dön batarya yi çıkarıp tekrar tak sorun çözülür. o siteden de müzik indirme site virüslü olabilir sitesinde isteğin şarkı yi direk mp3 olarak indirebilirsin

ErsnErd

Üye
tşkler denicem :)

Sorun cozuLmedi Ama biLgiLendirmeniz icin tşkLer

iboca

Üye
ARKADAŞLAR BEN 6303C KULANIYOM BUGÜN HARİTAYI KURDUM VE OLDU AMA BİDE SESLİ YÖNLENDİRMESİ VARMIŞ ONUDA İNDİRDİM CİTİES DOSYASININ İÇİNDE SESLERE GELDİM HEBSİNİ SÖYLÜYO AMA HARİTADA SES ÇIKMIYOR SESLERİN İÇİNDE SAGA DÖN İLK ÇIKIŞTAN DÖN FALAN FİLAN DİYE KONUŞUYOR ROTAYI PAŞBINAR ORGANİZEYE ÇEVİRDİM ÖBÜRÜÜNÜDE GAZİANTEP PERLİKAYAYA ÇEVİRDİM ROTAYI HESABLATIRDIM AMA SESE YOK YOLAR FALAN GÖRÜLÜYOR MÜTHİŞ SESİ NASIL KULANIRIM YARDIMCI OLABİLEN VARSA ÇOKKK TŞK EDERİM [email protected] yardımcı olursanız sevinirim

Slm kardeş bende 6303c kulanıyom bugün haritayı kurdum güncelendim çok güzel ama sesli konuşması varmış türkçe indirdim ama sesli konuşmuyor cities kılasörün iççinde turkıs konuşmalar var konuşuyor ama haritada konuşmuyo yardımcı olurmusun tşk ler

Evet kardeş koyarsın şifre bende kulanıyorum 6303c var bendede galeri hafıza kartın üstüne gel şifre belirle der eski şifre 123456 dır kesin yeni şifreniş belirle bu karad bişey sorcaktım sen tlf nunda harita kulanıyomuusn

bybelcim06

Üye
Mrb arkadaşlar 3 ay önce 6303 aldım telefon fena değil
gelen mesajların tümünü birlikte silemiyorum çünkü tümünü işaretle diye bir şey yok yada göremiyorum bu yüzden gelen ve giden mesajlari teker teker silmek zorunda kalıyorum bu da çok zaman alıyo lütfen yardım edin. :-):-)

Üst Alt