N8 piyasada yok :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suat1111

suat1111

Üye
ben kadıköyde buldum

emincik46

emincik46

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3241827' Alıntı:
Mart 10 u bekleyin 2.partiler o zaman gelecekmiş bende beklemedeyim
nrden biliosn :naughty::naughty:|-)

one2one2

one2one2

Üye
yurtdisindan gonderebilirim? orjinal acilmamis kutusunda posta ucreti dahil 497.00 €

not: orjinal finlandiya mali

WebStyle

WebStyle

Üye
Evet arkadaşlar almak isteyenler için ürün gelmiş.

AYNA

AYNA

Üye
Ben bugün bir sürü mağazaya sordum sadece bir isim vereyim nokia shopta bile yoktu.ne zaman gelir dedim süre olarak bilemiyoruz dediler.bir yerde vardı oda turkcell ufak stand kurmuş mağazanın içine satıyordu sordum kontratsız kaç para kontratsız verilmiyor dedi adam.sitede kontratsız fiyat verilmiş ama dedim yok verilmiyo diye tutturdu bende hade kolay gelsin dedim gittim :D

--------------- Ekleme ---------------

Evet arkadaşlar almak isteyenler için ürün gelmiş.

bu mağaza istanbulda mı? ben izmirde hiç görmedim çünkü..

WebStyle

WebStyle

Üye
Ben bugün bir sürü mağazaya sordum sadece bir isim vereyim nokia shopta bile yoktu.ne zaman gelir dedim süre olarak bilemiyoruz dediler.bir yerde vardı oda turkcell ufak stand kurmuş mağazanın içine satıyordu sordum kontratsız kaç para kontratsız verilmiyor dedi adam.sitede kontratsız fiyat verilmiş ama dedim yok verilmiyo diye tutturdu bende hade kolay gelsin dedim gittim :D

bu mağaza istanbulda mı? ben izmirde hiç görmedim çünkü..

Evet İstanbul. Bugün için siparişi verecektim ama vazgeçtim hepsiburada.com'da fiyat daha cazip geldi bana burada biraz pahalı gibi sanki ama alacak olan arkadaşlar varsa ellerini çabuk tutsun çünkü ürün dayanmıyor hemen tükenebilir. Ben de hepsiburada.com'a gelmesini bekliyorum..

joker19

joker19

Üye
10 martta gelecek demısler arkadaslar acaba dogru mu?? :allalla::hmmm

sametsalih

sametsalih

Üye
Arkadaşlar Metro Grosmarketlerde 3 Mart İtibariyle Geçerli Olan metropostda N8 de var. Fiyatı 1080 Tl. Peşin Fiyatına 12 Taksitle Bilginize...

AYNA

AYNA

Üye
Arkadaşlar Metro Grosmarketlerde 3 Mart İtibariyle Geçerli Olan metropostda N8 de var. Fiyatı 1080 Tl. Peşin Fiyatına 12 Taksitle Bilginize...

metro izmirde var ama metropost ne oluyor?? eğer öyleyse ben alabilirim..

tamam tamam kardeş metroskop haber aracı yani dergiymiş bizim işyerine geliyor eğer öyleyse ben hemen alırım.peki 3 mart demişsin dergi ne zaman gelir bir bilgin var mı? sitede ürünleri göremedim çünkü ben dergiyle öğrencez artık.

emincik46

emincik46

Üye
    Konu Sahibi
bu hafta içinde çkar artk heralde :islik hasret biter bölece:sarıl:

sametsalih

sametsalih

Üye
metro izmirde var ama metropost ne oluyor?? eğer öyleyse ben alabilirim..

tamam tamam kardeş metroskop haber aracı yani dergiymiş bizim işyerine geliyor eğer öyleyse ben hemen alırım.peki 3 mart demişsin dergi ne zaman gelir bir bilgin var mı? sitede ürünleri göremedim çünkü ben dergiyle öğrencez artık.
Metropost metronun indirimli fiyat kataloğu. Yeni sayısı dağıtıldı.sizin işyerinede muhtemelen gelmiştir,gelmemişse bile sen 3 mart da gidersin metroya

AYNA

AYNA

Üye
Metropost metronun indirimli fiyat kataloğu. Yeni sayısı dağıtıldı.sizin işyerinede muhtemelen gelmiştir,gelmemişse bile sen 3 mart da gidersin metroya

tamam kardeş sağolasın ben bi bakayım gelmemişse ben giderim olmazsa..

fuy

Üye
aveada kampanya var toptancı marketten almaktansa avedan olmayı tercih ederim :/

aveada her ay yenilenen 1gblık kota ile (2 sene boyunce her ay yenilenecek) 18 ay 1350 tl 24 ay 1440 tl

n000k

n000k

Üye
2 haftadır her yere sordum Bursa da ama yok sadece evkur da buldum ama oda peşin 1.300 lira dedi adamı az kaldı öldürüyordum.. hemde sanırım 1. part tı.. herneyse dün nokia shop a gittim ve sordum sipariş ile getiriyorlarmış.. salı günü telefon elimde.. n8 sorununu da sordum .. o sorun 2010 da kaldı dedi.. birşey olursa biz burdayız dedi.. bakalım ne olacak :) .. aslında hala korkuyorum çok araştırdım her okuduğum yorum problemlerle dolu ama ben nokia nın n8 i sorunsuz hale getirip dahada müthiş bir telefon yapacağına inanıyorum..< şimdi rüyamdaki telefonu bekliyorum..>

herkesin zevki ve rengi farklıdır.. o yüzden bu iyi bu kötü tartışmalarını hiç sevmiyorum karalama yapmaya çok karşıyım.. ama şuda bir gerçekki nokia iyi telefonlar yapıyor, kullanımı kolay..

WebStyle

WebStyle

Üye
2 haftadır her yere sordum Bursa da ama yok sadece evkur da buldum ama oda peşin 1.300 lira dedi adamı az kaldı öldürüyordum.. hemde sanırım 1. part tı.. herneyse dün nokia shop a gittim ve sordum sipariş ile getiriyorlarmış.. salı günü telefon elimde.. n8 sorununu da sordum .. o sorun 2010 da kaldı dedi.. birşey olursa biz burdayız dedi.. bakalım ne olacak :) .. aslında hala korkuyorum çok araştırdım her okuduğum yorum problemlerle dolu ama ben nokia nın n8 i sorunsuz hale getirip dahada müthiş bir telefon yapacağına inanıyorum..< şimdi rüyamdaki telefonu bekliyorum..>

herkesin zevki ve rengi farklıdır.. o yüzden bu iyi bu kötü tartışmalarını hiç sevmiyorum karalama yapmaya çok karşıyım.. ama şuda bir gerçekki nokia iyi telefonlar yapıyor, kullanımı kolay..

vallahi bu nasıl iştir böyle sinir küpü oldum artık.. Cihazı bulsam bile çok tuzlu oluyor. Zaten adam akıllı piyasa da yok bile.. Geçenler de bende Nokia Shop'a gittim ama ellerin de yok. Zaten olsa şaşardım. Öyle sipariş üzerine getirtiliyor felan demediler bana.. Ama adımı soyadımı telefon numaramı aldılar ürün geldiği zaman sizi kesin arayacağız dediler. 1 hafta ya da 1 ay içinde ancak gelir dediler. İnanırmısınız 2.5 aydır cihazı bir türlü bulamadım. Ne kadar daha bekleyeceğim gerçekten hiç bilmiyorum. Sizin yine iyimiş sipariş üzerine getirtiyorlar..

n000k

n000k

Üye
nokia shop 1200 dedi eyvallah dedim.. napalım.. en azından peşine taksit yapıyorlar diğer yerler gibi takside vade koymuyor!! alıcam taktım birkere kafaya!!

WebStyle

WebStyle

Üye
nokia shop 1200 dedi eyvallah dedim.. napalım.. en azından peşine taksit yapıyorlar diğer yerler gibi takside vade koymuyor!! alıcam taktım birkere kafaya!!

Allah Allah size 100 TL fazla demişler hocam bana da tam 1100 TL dediler. Peşin fiyatına 12 taksit

n000k

n000k

Üye
Allah Allah size 100 TL fazla demişler hocam bana da tam 1100 TL dediler. Peşin fiyatına 12 taksit

evet 100 lira fazla, ama aynı zamanda burda turkcell shoplara da sordum aynı fiyatı söylediler!! anlıycan şehirden şehire fark ediyor fiyatlar.. ben şunu gözlemledim, Bursa her zaman daha pahalı elektronik olsun giyim olsun İstanbul ve İzmir den.. buda benim şanssızlığım.. :) önemli değil alıştık artık kazık yemeye bu şehirde!!!

yilan53

Üye
valla ben cihazı nokia shop dan aldım tam 1000tl hiç bir sorunu da yok çok şükür neden size bu kadar farklı rakamlar soylüyorlar bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt