berkayevs4
Üye
Hemde ful haa..+ Sodexo + prim + bide akbil![]()
Hemde ful haa..+ Sodexo + prim + bide akbil![]()
nrden biliosnUtku™;3241827' Alıntı:Mart 10 u bekleyin 2.partiler o zaman gelecekmiş bende beklemedeyim

Evet arkadaşlar almak isteyenler için ürün gelmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben bugün bir sürü mağazaya sordum sadece bir isim vereyim nokia shopta bile yoktu.ne zaman gelir dedim süre olarak bilemiyoruz dediler.bir yerde vardı oda turkcell ufak stand kurmuş mağazanın içine satıyordu sordum kontratsız kaç para kontratsız verilmiyor dedi adam.sitede kontratsız fiyat verilmiş ama dedim yok verilmiyo diye tutturdu bende hade kolay gelsin dedim gittim
--------------- Ekleme ---------------
bu mağaza istanbulda mı? ben izmirde hiç görmedim çünkü..
Arkadaşlar Metro Grosmarketlerde 3 Mart İtibariyle Geçerli Olan metropostda N8 de var. Fiyatı 1080 Tl. Peşin Fiyatına 12 Taksitle Bilginize...
Arkadaşlar Metro Grosmarketlerde 3 Mart İtibariyle Geçerli Olan metropostda N8 de var. Fiyatı 1080 Tl. Peşin Fiyatına 12 Taksitle Bilginize...
Metropost metronun indirimli fiyat kataloğu. Yeni sayısı dağıtıldı.sizin işyerinede muhtemelen gelmiştir,gelmemişse bile sen 3 mart da gidersin metroyametro izmirde var ama metropost ne oluyor?? eğer öyleyse ben alabilirim..
--------------- Ekleme ---------------
tamam tamam kardeş metroskop haber aracı yani dergiymiş bizim işyerine geliyor eğer öyleyse ben hemen alırım.peki 3 mart demişsin dergi ne zaman gelir bir bilgin var mı? sitede ürünleri göremedim çünkü ben dergiyle öğrencez artık.
Metropost metronun indirimli fiyat kataloğu. Yeni sayısı dağıtıldı.sizin işyerinede muhtemelen gelmiştir,gelmemişse bile sen 3 mart da gidersin metroya
.. aslında hala korkuyorum çok araştırdım her okuduğum yorum problemlerle dolu ama ben nokia nın n8 i sorunsuz hale getirip dahada müthiş bir telefon yapacağına inanıyorum..< şimdi rüyamdaki telefonu bekliyorum..>2 haftadır her yere sordum Bursa da ama yok sadece evkur da buldum ama oda peşin 1.300 lira dedi adamı az kaldı öldürüyordum.. hemde sanırım 1. part tı.. herneyse dün nokia shop a gittim ve sordum sipariş ile getiriyorlarmış.. salı günü telefon elimde.. n8 sorununu da sordum .. o sorun 2010 da kaldı dedi.. birşey olursa biz burdayız dedi.. bakalım ne olacak.. aslında hala korkuyorum çok araştırdım her okuduğum yorum problemlerle dolu ama ben nokia nın n8 i sorunsuz hale getirip dahada müthiş bir telefon yapacağına inanıyorum..< şimdi rüyamdaki telefonu bekliyorum..>
herkesin zevki ve rengi farklıdır.. o yüzden bu iyi bu kötü tartışmalarını hiç sevmiyorum karalama yapmaya çok karşıyım.. ama şuda bir gerçekki nokia iyi telefonlar yapıyor, kullanımı kolay..
nokia shop 1200 dedi eyvallah dedim.. napalım.. en azından peşine taksit yapıyorlar diğer yerler gibi takside vade koymuyor!! alıcam taktım birkere kafaya!!
Allah Allah size 100 TL fazla demişler hocam bana da tam 1100 TL dediler. Peşin fiyatına 12 taksit
önemli değil alıştık artık kazık yemeye bu şehirde!!!