Forum sitesi kurmak istiyorum yardım pls

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
Forum sitesi kurmak istiyorum yardım pls
ücretsiz forum sitesi kurmak istiyorum nette aradım işe yarar bulamadım kurmayı bilenvarsa yardım ederse sevinirim:pro::pro::pro:

irfandeveci

irfandeveci

Üye
byhost2 yada sitem.tv subdomain + cpanel ples panel phpadim tüm destekleri mevcuk gerçerk site gibi yani

CrySource

CrySource

Üye
yetkinforum.co*m dan bedaav forumunu kurabilirisn * --> yıldızı kaldır

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
yetkin forum adreste kendi ismini kulllandırıyo :(

--------------- Ekleme ---------------

byhost2 yada sitem.tv subdomain + cpanel ples panel phpadim tüm destekleri mevcuk gerçerk site gibi yani

tmm tskkkurler işime yarar umarım

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
yetkin forum adreste kendi ismini kulllandırıyo :(
tmm tskkkurler işime yarar umarım

Para ile kredi alacaksınız yetkinforum.com dan o kredi ile istediğiniz şekilde domain yani site adını yapabilirsiniz :)

irfandeveci

irfandeveci

Üye
bozuksinyal.com boşta:D benim gel verem sana para istemem yanlız seo kurrarsan

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
eyw denerim

besyuzseksen

Üye
Artık gerçekten siz de kolay yoldan web sitesi kurabileceksiniz.Bu sistem ile bir değil sınırsız site kurmak sizin elinizde.Hem de sadece sitenizi kurmakla yetinmiyorsunuz bu set sayesinde birçok kitaba ücretsiz sahip olabileceksiniz
Kısaca bu sistem size SADECE WEB SİTESİ KURMAK DEĞİL HER YÖNDEN destek veriyor,Bu set sayesinde;
  • Kolay Web Sitesi Kurma Rehberi kitabı sayesinde sisteminizi kurabilecek ve sitelerinizle ilgili çalışmaları kolay anlatım sayesinde rahat yürütebilecek,
  • KolayWeb Şablon Paketi sayesinde tasarım sorunu yaşamadan verdiğimiz dinamik şablonlardan yararlanıp anında şablonlarınızı kurabilecek ve her şablonun yanında verilen kılavuzlar yardımıyla tema yönetim panellerini kullanabilecek,
  • Seo Uzmanı Kitabı sayesinde bu sisteme en uygun seo tekniklerini öğrenip gerekli materyalleri aramaya gerek duymadan bu paket sayesinde google da üst sıralara kolayca ulaşabilecek ve birçok arama motorunda yükselebilecek,
  • Adwords Kupon Sırları Kitabı sayesinde Google a ücretsiz yüzlerce TLlik reklam nasıl verilir öğrenecek ve hiçbir ücret ödemeden özgürce reklamınızı yapabilecek,
  • Güncelleştirmelerden yararlanma hakkı ile de sürekli gelişen ve kolaylaşan sistemler sayesinde bilgi alabilecek, Güncel materyal ve kitap güncelleştirmelerinden yararlanabilecek,ve daha kolay site kurmayı ücretsiz öğrenebileceksiniz.
Size sadece içerik girmek kalıyor.Artık siz de bu sistemi kullanarak ve setin tüm ayrıcalıktan yararlanarak sitenizi hatta sitelerinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.Aldığınız zaman gerçekten web sitesi kurmanın ne kadar kolay oldugunu ve çok şık temaları ne kadar kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.Biz size balık vermiyoruz; Balık tutmayı öğretiyoruz!!! Bu fiyata bu seti kaçırmayın

HEDEF LİNK :

-BloodpooL-

-BloodpooL-

Üye
Ben size veriyim birkaç link işinize gelirse artık :ehe
-En sevdiğimdir.1GB kullanım veriyor.Tek sorun Reklam Kaldırmak için para istiyor.Uzantısı .TR.GG'dir.(Örnek:)(crazy-bombom.tr.gg,bombom-tr.tr.gg,storm-games.tr.gg I benim siteler)
-Güzel ama işime yaramadı.Tam İstediğim özellikler yoktu.
-Güzeldir.'Foot-Bo.blogspot.com'diye site kurmuştum.Bir süre sonra bıraktım..BlogSpot uzantılı.Eskiden bedava kayıt oluyordun ama şimdi
Google hesabı istiyor.
-En sevdiklerimden 2.'dir.Forum'da içerir.Forum konularına İcon koyabiliyorsun.Süper bir şey.Ama İngilizce sitesini açıp HTML kodları bu site sayesinde türkçeleştirin.Süper şablonları vardır.2011 yılının aralık sonlarında mahkeme kararıyla kapatılmıştı.
-Çok severdim.Forum sitesidir.Hemde Türkçeydi.Bayağı bir zamandır Mahkeme yüzünden kapalı.

Mynet'tende kendinize bir site kurabilirsiniz.Ama o kişiseldir.

EMEĞE SAYGI!!!

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
eyw saol :)

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
:tşk:
bende bu acıklamaları yapacaktım ama reklam olur dıye yapamadım

Praet0r2

Üye
teşekkür ler

SHS

SHS

Üye
favori mekanlarım:)

mobil site için:

technoshark

technoshark

Üye
smf. kurucaksan forumup.com sitesinden kurabilirsin ;) sağlamdır.

Praet0r2

Üye
cebim pek hoşuma gitmedi bide forumup u deneyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt