UZard Web Browser Flash Destekli Video izleme...

Sponsorlu Bağlantılar

cinox

Üye
elinize sağlık bügün kurdum video izlerken donukluk yapıyor ne yapmalıyım

faceofface

faceofface

Üye
oncelikle paylasim icin tesekkurler bencede cok guzel bi wep tarayicisi yanliz ilk baslarda cok problem yasamadim ama simdi direk izle yada gunluk izle gibi sitelerden film izlerken part bitmeden vidyo oynatici kapaniyo ve bidaha denedigimde basta cok kasmak suretiyle tekrar kapaniyo cogunlukla ilk part larda sorun olmuyo 3 veya 4 uncu partta mutlaka boyle biseyle karsilasiyorum acaba sorun ayarlardami yoksa sitedemi yada tarayicidami cozemedim bu konu hakkinda yardim edebilicek arkadaslara simdiden tesekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

bide bu programi turkce kullaniyorum demissin acaba tr dil yamasi filanmi var yokasa baska biseymi?

sguneys

sguneys

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle paylasim icin tesekkurler bencede cok guzel bi wep tarayicisi yanliz ilk baslarda cok problem yasamadim ama simdi direk izle yada gunluk izle gibi sitelerden film izlerken part bitmeden vidyo oynatici kapaniyo ve bidaha denedigimde basta cok kasmak suretiyle tekrar kapaniyo cogunlukla ilk part larda sorun olmuyo 3 veya 4 uncu partta mutlaka boyle biseyle karsilasiyorum acaba sorun ayarlardami yoksa sitedemi yada tarayicidami cozemedim bu konu hakkinda yardim edebilicek arkadaslara simdiden tesekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

bide bu programi turkce kullaniyorum demissin acaba tr dil yamasi filanmi var yokasa baska biseymi?

Kardeşim video izlerken yarında pat diye kesilmesini bende anlamadım uzun videolarda yapıyor 10 -15 dak falan bi çözüm bulursam haberdar ederim.:oke:Tr dil gelince programı kuruncu otomatikmen tr dil olması lazım yani bende öyleydi..:hmmm:hmmm

izmirligenc

izmirligenc

Üye
uzun zamandir kullandigim browser fakat verdigi hatalardan dolayi kaldirdim flash destegi var deniliyor ama nasil bisi anlayamadm videolari kendi playerinde aciyor kapaniyor kendiliginden ikidebir yani tad vermiyor

sguneys

sguneys

Üye
    Konu Sahibi
uzun zamandir kullandigim browser fakat verdigi hatalardan dolayi kaldirdim flash destegi var deniliyor ama nasil bisi anlayamadm videolari kendi playerinde aciyor kapaniyor kendiliginden ikidebir yani tad vermiyor

Doğru söylüyorsun ama elden gelen bişey yok..İnternet explorerde bile yok okdarı...:bilmm:bilmm

faceofface

faceofface

Üye
partların kapanması normal ozaman sorun programdanmıs bıldgım ıyı oldu sorun bende zannetmıstım ıns bu sorun cozulurde guzel bı sekılde kullanırız dedıgın gıbı yaptım sılıp bıdaha kurdum tr olmadı saglık olsun bu sekıldede alıstım gercı turkce olması daga ıyı olurdu bunu tarzında baska web browser aradaım bulmamadım gercekten suan kullanılabılecek en ıyı browser

kahin64

kahin64

Üye
paylasım için saol... arkadasım sis olanı yokmu bunun bende nokıa e71 var skyfire kullanıyodum o öldü bunun varsa memnun olurum

sguneys

sguneys

Üye
    Konu Sahibi
paylasım için saol... arkadasım sis olanı yokmu bunun bende nokıa e71 var skyfire kullanıyodum o öldü bunun varsa memnun olurum

S60 yani sis sistemine uygun değil bu program zaten uygun olanıda yok malesef...:bilmm

oguz0317

Üye
bende yüklemio geçerli pocket pc uygulaması değil die hata verio

redshark

Üye
paylaşım için sağol arkadaşım şimdiye kadar denediğim browser ların içinde en iyisi diyebilirim çünkü flash dosyalarını oynatabiliyor.

ahmeteroglu41

Üye
teşekkürler eline sağlık..

KARATAR3434

Üye
burda bi şey yok delioğlanlar.bulamadım bu linkte ...

starx_81

Üye
bu program nokıa e 72 ıcın desteklemıyormu

sguneys

sguneys

Üye
    Konu Sahibi

sonuyku63

Üye
arkdaşlar acil yardım eden yokmu nokıa e63 uzard wep browser programını arıyorum ya lütfen sizlerde varsa paylaşabilirmisiniz çok arıyorum bulamiyom

PingMe

Üye
ee dalgamı geçiyorsunuz .

komodoks

Üye
Adam üretilmedi diyor hala nokia için istiyorsunuz ayıptır yaa okuyun azıcık

yusufasikusk

Üye
Program güzel ama face çince çalışıo niye ki acaba çözemedim uğraşıom:vur

----------Eklendi @ 15:20:48 ---------- Yazıldı @ 15:16:26 ----------

sonunda buldum sorun faceteymiş

sguneys