iPhone mu HTC desire HD mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

withoner

Üye
    Konu Sahibi
iPhone mu HTC desire HD mi?
merhaba arkadaşlar , öncelikle bu siteyi bi arkadaşım aracılığıyla buldum ve bu konu hakkında bana yardımcı olabileceğinizi söyledi.

Bir ay içinde ingiltereden telefon getirteceğim , öncelerde iphone4 vardı sadece aklımda başka bi seçenek düşünmüyordum lakin piyasada htc ile ilgili dolaşan haberler ilgimi çekti ve bi bilene sormak istedim. iPhone4 mü alayım yoksa htc desire hd mi ( farklı bi model tavsiye ederseniz htc markasının o da seçeneklerime dahildir). iphone un ya da htc nin dezavantajları nelerdir avantajları nelerdir tam olarak bilmiyorum bu konu da da yardımcı olursanız sevinirim. telefonu en az 1.5 sene kullanacağım göz önünde bulundurabilirsiniz.

Şimdiden sağolun..

pRime.

pRime.

Üye
Iphone 4

--------------- Ekleme ---------------

Ben anlamadım yalnız. Niye aynı konuyu tekrar açtınız ki?

serkan719

serkan719

Üye
HTC Desire HD

Tartışmasız.

withoner

Üye
    Konu Sahibi
diğer konu pek açıklayıcı olmamıştı derdimi anlatamamıştım o yüzden bu yola başvurdum

clarsa

clarsa

Üye
taşınabilirlik sorun olmazsa htc desire hd ama hd2 ve htc z yede bakmanı öneririm

Starsley

Htc daha iyi

withoner

Üye
    Konu Sahibi
taşıma sorunu olmaz . Htc için uygulama ve ekran çözünürlüğü sorun olur mu sizce iphone4 le kıyaslarsak?

Starsley

İphone 4 ün ekranı retina yüksek çözünürlüklü htc den daha iyi

withoner

Üye
    Konu Sahibi
taşıma sorun olmaz ama htc de uygulama sayısı ve ekran çözünürlüğü sorun olur mu bi bilgi verirseniz sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

retina ekran ile htc desire hd ekranının arasında çok göze çarpan farklar yoksa htc yi tercih edeceğim lakin çok göze çarpan bi farklılık varsa iphone4 tercihim

Starsley

Benim tavsiyem htc tabiki

furkan5800

furkan5800

Üye
htc tabiki

clarsa

clarsa

Üye
taşıma sorunu olmaz . Htc için uygulama ve ekran çözünürlüğü sorun olur mu sizce iphone4 le kıyaslarsak?
ekran çözünürlüğü çok bi fark etmez ama uygulama bakımından appstore 200 bin uygulaması var

sana htc desire hd2 ve htc desire zyide tavsiye ederim

pRime.

pRime.

Üye
Ekran çöz. göze batmaz ama Iphone bence daha eğlenceli, basit bir telefon. Tabi daha çok donanım, özellik istiyorum dersen Htc.

serkan719

serkan719

Üye
HTC HD 2
HTC Desire HD

Bunlardan birini seç..

silver021

silver021

Üye
htc desire hd nin en iyi donanima sahip rekor sahibi bir cep oldugunu kattiyen aklindan cikarma óncelikle. ayrica iphone 4 ün fiyatiyla bunun fiyati arasinda bi fiyat farki dahi var. akillica bir tercih yapmak istiyorsan kesinlikle htc desire hd derim. kamerasi video cekimi isletim sistemi(biraz karisik ama efektler mükemmel menüsü) hizli islemcisi var. ayrica cok fazla oyun ve program bulmakta işin extrasi. bende almayi düsünüyordum bunca ozellige ragmen ama wave misal bana daha ince ve kücük oldugu icin aldim. herkesin zevki farkli. eger boyutu sana kaba gelmiycekse al derim

withoner

Üye
    Konu Sahibi
iphne4 te flash uygulamaları açmak için bi uygulama var mı?

Starsley

Flaş oyunları diyosan açamassın

withoner

Üye
    Konu Sahibi
adobe flash player iphone4 e kurulabiliyor mu?

pRime.

pRime.

Üye
Hayır.

withoner

Üye
    Konu Sahibi
flash siteleri açmak için uygulama varmıs galiba o yüzden iphone 4 alacağım benm tek eksik bulduğum yönü flash siteleri açmamasıydı onları da açıyormuş. hepinize teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt