c7 mi hihi

Arkadaslar bu konuyu ben actim merak etmisttim (: Smdi söle birsey yaptik arkadaşım da wave yancısı dedimki sen wave al bnde n8 gitti wave 8530 aldı bnde n8 aradan 2 gün gecti 2 gün boyunca ben onun kini oda benmkini kullanabiliodu meğersem wave de bir sey yokmuş n8le kyıyasladımda bir dokunmatik belki iyi olabilir tam emin değlim n8inde dokunmatiği cok güzel hic birseyi yok ya nete baglandım video izlicem flas istio waveD aynı seyi n8 ile yaptim hd oyun hd film izliorum takır takır 1 kere donma yaşamadım burdan n8 le waveyi kıyaslayıpta wave yancısı olanlara gelsinler o wavede hic bise yok n8e flasdisck bağlıyorum hd film aciiorum Bluetooth mouse klavye bağlıyorum son olarak şunu demek isterim N8' ile şu işlemi yaptim 116 ekran lcdye bağladım ve Bluetooth ile mouse ve klavyeyi bağladım dev ekranda neler yaptim neler hadi kolay gelsin waveciler
N8'in Wave'den gerçekten üstün olan 10 özelliğini söyleyin gidip anında N8 alacağım. Gerçek değerlerle konuşun. Nesnel olun. Ben Nokia seviyorum o yüzden bu iyi gibi basit yorumlar istemiyorum. Rakamlarla gelin bana. Gösterin gidip alacağım.
diğer arkadaş gibi eski yorumlara bak demicem.Lütfen tekrar yaz. Göremiyorum. Şöyle 10 madde alt alta dizin de göreyim. Lütfeennnn![]()
Yazamıyorsanız yazamıyorum deyin.

o son listeyi arkadaştan aldım arkadaş farkedip konusunda düzeltmişti ama ben böyle yazmışım kusura bakma.ve xenon flashda aynı görevleri daha iyi görüyorwave le n8 arasındaki tartışmaya girmek çok doğru olmaz.
n8 in daha çok yapabildiği şey var açıkcası telefonu hdmiden televizyona bağlayabilmek güzel, flash bellek takıp kullanmak yine güzel, flash 10,1 desteği güzel, 12 MP kamera güzel.
ben 4 özellik buldum önemli olarak.
wavein de süper amoled ekranı güzel çok daha parlak ve daha az güç tüketiyo, ekran çözünürlüğü daha yüksek, işlemci 1 Ghz, Ram 512 Mbyte, Fiyatı daha ucuz
düzeltme: clarsa arkadaşın yazdığı şeylerde dikkatimi çeken noktalar
wave in plastik olduğu yazılmış, kasasında çok az bir kısım plastik, geneli alüminyum zaten plastik kasa ile 1ghz işlemciyi soğutamazsınız
3,5 mm kulaklık girişi yok denmiş ki var hatta bu girişten televizyona bağlanabiliyo her ne kadar hdmi olmasa da görüntü fena değil.
xenon flash yerine power led flash var ki bu flash inanın yeterli ayrıca video çekerkende bu flaşı kullanabiliyorsun aynı zamanda el feneri olarak iş görebiliyo. xeon flaşı kullanabiliyormusun sanmıyorum ama bilmiyorum aynı zamanda.
hafıza olayı bence önemli değil zaten 8gb hafıza kartı ile birlikte geliyo toplam 10gb yeterde artar, yetmeyenler 32 gb hafıza kartı alabilirler aradaki fiyat farkına
flash desteği daha yok ama olacağı söyleniyo, youtube ve facebook daki videoları izleyerek bekliyorum desteği şuan![]()
Son derece düzgün mantıklı ve objektif bir yorum olmuş.wave le n8 arasındaki tartışmaya girmek çok doğru olmaz.
n8 in daha çok yapabildiği şey var açıkcası telefonu hdmiden televizyona bağlayabilmek güzel, flash bellek takıp kullanmak yine güzel, flash 10,1 desteği güzel, 12 MP kamera güzel.
ben 4 özellik buldum önemli olarak.
wavein de süper amoled ekranı güzel çok daha parlak ve daha az güç tüketiyo, ekran çözünürlüğü daha yüksek, işlemci 1 Ghz, Ram 512 Mbyte, Fiyatı daha ucuz
düzeltme: clarsa arkadaşın yazdığı şeylerde dikkatimi çeken noktalar
wave in plastik olduğu yazılmış, kasasında çok az bir kısım plastik, geneli alüminyum zaten plastik kasa ile 1ghz işlemciyi soğutamazsınız
3,5 mm kulaklık girişi yok denmiş ki var hatta bu girişten televizyona bağlanabiliyo her ne kadar hdmi olmasa da görüntü fena değil.
xenon flash yerine power led flash var ki bu flash inanın yeterli ayrıca video çekerkende bu flaşı kullanabiliyorsun aynı zamanda el feneri olarak iş görebiliyo. xeon flaşı kullanabiliyormusun sanmıyorum ama bilmiyorum aynı zamanda.
hafıza olayı bence önemli değil zaten 8gb hafıza kartı ile birlikte geliyo toplam 10gb yeterde artar, yetmeyenler 32 gb hafıza kartı alabilirler aradaki fiyat farkına
flash desteği daha yok ama olacağı söyleniyo, youtube ve facebook daki videoları izleyerek bekliyorum desteği şuan![]()
demek boyle degerli insanlarda varmis
--------------- Ekleme ---------------
franzliszt bir yuklen bee ne olurhalen buralarda yorum yaziyonya helal olsun sana!

gelin rebel altair sen ben şunların badayı bi basalım harbi diyomniye n900 le sizin bölüme vurgun yaptık denizciyle sıraladık özellikleri susup kaldınız konuyu kitlediler bu yüzdenmi konuşmim n900 ün bırak wave i sizin galaxy s i bile hız konusunda geçen videoları ne çabuk unuttun bence sen yazma dostum benim yüzüm mantıklı yazılara herzaman açık![]()
n8,n900,c7,e7 show geçelim =)gelin rebel altair sen ben şunların badayı bi basalım harbi diyomn8,n900,c7,e7 show geçelim =)
--------------- Ekleme ---------------
yapıcak olanlar varsa pm atsın zaman bildiriyim neler koycağımızı söyliim