işlemci ve ekrandan baska neyi üstün
işlemci ve ekrandan baska neyi üstün
ne demek istiyorsun ?? 1080 p video çekmesi wawein özelliğimidaha once saydim ama cogu n8 seven(alan degil) arkadas ozellikten saymadi,o zaman ne saycam

ne demek istiyorsun ?? 1080 p video çekmesi wawein özelliğimi![]()
Kanka malmısın yazısını kaldır hemen hadi
bu fuar ne zaman oldu yaabeni n8 nasıl büyüledi soyleyeyim sana bursada telefon fuarına gittim adamın teki reyonda iphone4 tanıtıyordu teki nokia n8 teki galaxy s teki htc desire falan filan adamlar iphone4 oyunlarına bakmak için üst üste çıkıyordu ve 3 kişi ekranı anca görebiliyordu adam n8i dev projeksiyna bağlamıştı sinema sisteminde asphalt5hd açtı herkes iphone4ü unuttu dev ekrana baka kaldık adam internete girdi faceden video açtı sonra cebindeki flasbelleki n8 bağladı içindeki videoları açtı n8le çekilmiş videoları gösterdi(dev ekramda) bütün sosyete ağzı sonuna kadar açık adamı izliyordu ve fuardaki en ucuz telefon n8di sen neyden bahsediyorsun ?
ben bursada oturuyorum benim niye haberim olmadı off :S 

Resmen şov yapmışlar N8 ile.beni n8 nasıl büyüledi soyleyeyim sana bursada telefon fuarına gittim adamın teki reyonda iphone4 tanıtıyordu teki nokia n8 teki galaxy s teki htc desire falan filan adamlar iphone4 oyunlarına bakmak için üst üste çıkıyordu ve 3 kişi ekranı anca görebiliyordu adam n8i dev projeksiyna bağlamıştı sinema sisteminde asphalt5hd açtı herkes iphone4ü unuttu dev ekrana baka kaldık adam internete girdi faceden video açtı sonra cebindeki flasbelleki n8 bağladı içindeki videoları açtı n8le çekilmiş videoları gösterdi(dev ekramda) bütün sosyete ağzı sonuna kadar açık adamı izliyordu ve fuardaki en ucuz telefon n8di sen neyden bahsediyorsun ?
beni n8 nasıl büyüledi soyleyeyim sana bursada telefon fuarına gittim adamın teki reyonda iphone4 tanıtıyordu teki nokia n8 teki galaxy s teki htc desire falan filan adamlar iphone4 oyunlarına bakmak için üst üste çıkıyordu ve 3 kişi ekranı anca görebiliyordu adam n8i dev projeksiyna bağlamıştı sinema sisteminde asphalt5hd açtı herkes iphone4ü unuttu dev ekrana baka kaldık adam internete girdi faceden video açtı sonra cebindeki flasbelleki n8 bağladı içindeki videoları açtı n8le çekilmiş videoları gösterdi(dev ekramda) bütün sosyete ağzı sonuna kadar açık adamı izliyordu ve fuardaki en ucuz telefon n8di sen neyden bahsediyorsun ?

Sen daha çok beklersin![]()