Nokia N8 Mİ Samsung Wawemi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starsley

:d:d:d:d

mavrick

mavrick

Üye
nokiafanlari waven n8den ustun oldugunu benchmarkla kanitladim ,forumu bir dolasin goruusunuz

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
işlemci ve ekrandan baska neyi üstün

mavrick

mavrick

Üye
işlemci ve ekrandan baska neyi üstün

arkadaslar ustunluk nedir siz neyi tartisiyosunuz yaa ,bir kere burda wave daha once cikti ve adam gidip n8den haberi olmadan wave aldi sonra belki n8deki kamera hosuna gitti ama alamadi,yani ayip deyilmi bu yaptiginiz ben mesela wavei badasi icin aldim basta waven hizi ne rami umrumda deyildi zaten burda cogu tel kullanicsi asagi yukari symbian kullanan adamlar kimseye bisey kanitlamaya calismayin,iki telefonun birbirinden farkli oz var begenen adama o teleefon daha iyidir bu tartisilmaz zaten haa ben benchmark testine guvenirim ama ben wavei aldigimda bu test yoktu adamlar daha bir kac hafta once bitirdilar ve koydular siteye ,yumusakyumruk ayrica ben senin o kiltlenen konudaki karsilastirmani okudum eksik ve yanlis yazdigin seyler var milyon kez kars bu teller bende bisey yazmadim ya bu konulari acan cahilin birisi yada bildigin t......k geciyo milletle

Starsley

Hiç bir şeyi :D

--------------- Ekleme ---------------

Çoğu şey derken neyi yanlış söyle bizde bilelim ben söylim 3.5 jack girişinden başka yanlış yok

Starsley

:hmmm

mavrick

mavrick

Üye
ne demek istiyorsun ?? 1080 p video çekmesi wawein özelliğimi :naughty:

islemcide 1080 p oynatma gucu var evet ,ama wave oynatmiyor,ayrica o zman islemciyi sorguluyodunuz anladinmi dostum??wave e yakinda bada 2.0 gelecek onceden yazdigim ozellikleri bir daha yazicam bakalin o zman n8 in hangi oz uydurucaksiniz

Starsley

Sen daha çok beklersin :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
beni n8 nasıl büyüledi soyleyeyim sana bursada telefon fuarına gittim adamın teki reyonda iphone4 tanıtıyordu teki nokia n8 teki galaxy s teki htc desire falan filan adamlar iphone4 oyunlarına bakmak için üst üste çıkıyordu ve 3 kişi ekranı anca görebiliyordu adam n8i dev projeksiyna bağlamıştı sinema sisteminde asphalt5hd açtı herkes iphone4ü unuttu dev ekrana baka kaldık adam internete girdi faceden video açtı sonra cebindeki flasbelleki n8 bağladı içindeki videoları açtı n8le çekilmiş videoları gösterdi(dev ekramda) bütün sosyete ağzı sonuna kadar açık adamı izliyordu ve fuardaki en ucuz telefon n8di sen neyden bahsediyorsun ?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Kanka malmısın yazısını kaldır hemen hadi

uyardığın için sağol barış sinirlendm ama ya ben teknoloji ne demek biliyorum wave bana teknolojik anlamda ne sunabilir ya senn c7 yemin ederm daha iyi ya

Hooligan™

Hooligan™

Üye
Heralde N8 Sorumu Bu.. :D

clarsa

clarsa

Üye
beni n8 nasıl büyüledi soyleyeyim sana bursada telefon fuarına gittim adamın teki reyonda iphone4 tanıtıyordu teki nokia n8 teki galaxy s teki htc desire falan filan adamlar iphone4 oyunlarına bakmak için üst üste çıkıyordu ve 3 kişi ekranı anca görebiliyordu adam n8i dev projeksiyna bağlamıştı sinema sisteminde asphalt5hd açtı herkes iphone4ü unuttu dev ekrana baka kaldık adam internete girdi faceden video açtı sonra cebindeki flasbelleki n8 bağladı içindeki videoları açtı n8le çekilmiş videoları gösterdi(dev ekramda) bütün sosyete ağzı sonuna kadar açık adamı izliyordu ve fuardaki en ucuz telefon n8di sen neyden bahsediyorsun ?
bu fuar ne zaman oldu yaa :D ben bursada oturuyorum benim niye haberim olmadı off :S :vur:vur:ağlarım:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Resmen şov yapmışlar N8 ile.

Starsley

Benim c7 zaten daha iyi anlatamıyosunki

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
:D:D c7 mi hihi

mavrick

mavrick

Üye

kardes bahsetdiklerin hepsi reklam bunlar bunlar tv out ile bile yapilacak seyler ,nokiayi seven birisin anladimki seni cok etkilemis ve almissin n8 i olur boyle seyler:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Sen daha çok beklersin :D

bakalim:oke:

Starsley

Bakalım:oke:

OğuzcanAbi

Üye
wawe 2 ? de iye benzior :9

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt