ses ambiansı süperdi..:oke: abi dedimya stadı görmek için gittim zaten :) turistik gezi o da güzel:)
greenmile Üye Necmati' Alıntı: ses ambiansı süperdi.. abi dedimya stadı görmek için gittim zaten Genişletmek için tıkla ... turistik gezi o da güzel
Necmati' Alıntı: ses ambiansı süperdi.. abi dedimya stadı görmek için gittim zaten Genişletmek için tıkla ... turistik gezi o da güzel
Necmati Üye greenmile' Alıntı: turistik gezi o da güzel Genişletmek için tıkla ... ama stad gerçekten harika ..
greenmile Üye Necmati' Alıntı: ama stad gerçekten harika .. Genişletmek için tıkla ... güzel stad türkiyeye 5-10 tane daha lazım böyle stadlardan
Necmati' Alıntı: ama stad gerçekten harika .. Genişletmek için tıkla ... güzel stad türkiyeye 5-10 tane daha lazım böyle stadlardan
Necmati Üye greenmile' Alıntı: güzel stad türkiyeye 5-10 tane daha lazım böyle stadlardan Genişletmek için tıkla ... aynen ama nerdeeee daha yeni yeni akıllarına geliyor..
greenmile' Alıntı: güzel stad türkiyeye 5-10 tane daha lazım böyle stadlardan Genişletmek için tıkla ... aynen ama nerdeeee daha yeni yeni akıllarına geliyor..
DiaBLoS Admin Bende ne yapayım . Aynen devam . Bu hafta bomboş oturacağız . Komutanlar falan yok , yatıştayız Ama perşembe - cuma büyük gün . Çünkü denetleme var . 2 haftadır zaten içerdeyiz bu denetleme yüzünden . Bunaldık valla .
Bende ne yapayım . Aynen devam . Bu hafta bomboş oturacağız . Komutanlar falan yok , yatıştayız Ama perşembe - cuma büyük gün . Çünkü denetleme var . 2 haftadır zaten içerdeyiz bu denetleme yüzünden . Bunaldık valla .
DiaBLoS Admin Gülme be ... Tabi sen sivilsin , hürgeneralsin . Tok , açın halinden anlar mı ? YOOOOK ..