Nokia N8 Mİ Samsung Wawemi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

13eta

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Mİ Samsung Wawemi ?
Arkadaslar N8 almayı planlıyorum fakat son günlerde samsung lardadikkatimi cekti sizce hangisi daha iyidir özellikleri ile söylermisiniz n8 cok iyi benm icin fiyat aralığı önmli degil n8 den kat kat iyi olan samsung tel varmı ?

Starsley

tabıkı n8 12 mp kamera zenon flaş carl zeiss lens 16 gb dahılı hafıza hdmı cıkısı dolby dıjıtal ses 3.5 ınc amoled kapasıtıf ekran daha ne olsun wave le arasındakı farklar ekran harıc

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
n8 den iyi olan tel galaxy s var yada htc al htc desire hd olabiir

mavrick

mavrick

Üye
wavei bu saatten sonra bulamazsın

Yedek

Yedek

Üye
n8 tabii

3onur5

3onur5

Üye
bence n8

STaT!C

STaT!C

Üye
Bence de N8. Özellikleri ortada zaten. ;)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
tabikide n8

Lacrymosa

Üye
Adam Galaxy S 'de flash yok dedi. :D Boşverin yaaa. :aha: Kullanamayın telefon melefon.

N8'de ne varmış söyler misiniz?

Yumuşakyumruk her N8 konusunda N8'in paralı askeri gibi savunuyorsun valla. Geçen konuda cevabınızı vermiştim ama öğrenememişiniz. N8 berbat bir telefondur. 12 MP kamera sizi kandırmasın. Zaten adam hangisini alayım demiş 12 MP kamera demişsiniz. Başka bir özelliği yok. Zaten olamaz ki. Symbian var. Ne bekliyorsunuz ki Smybiandan?

N8'in işlemcisi, rami ve Wave'den çok düşük. Bu demektir ki daha yavaş. İnternet N8 in kullanımı ve Wave'in kullanımı ile ilgili videoları izlerseniz görürsünüz.

N8 almak paranızı sokağa atmakla birebir aynı şeydir.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Adam Galaxy S 'de flash yok dedi. :D Boşverin yaaa. :aha: Kullanamayın telefon melefon.

N8'de ne varmış söyler misiniz?

Yumuşakyumruk her N8 konusunda N8'in paralı askeri gibi savunuyorsun valla. Geçen konuda cevabınızı vermiştim ama öğrenememişiniz. N8 berbat bir telefondur. 12 MP kamera sizi kandırmasın. Zaten adam hangisini alayım demiş 12 MP kamera demişsiniz. Başka bir özelliği yok. Zaten olamaz ki. Symbian var. Ne bekliyorsunuz ki Smybiandan?

N8'in işlemcisi, rami ve Wave'den çok düşük. Bu demektir ki daha yavaş. İnternet N8 in kullanımı ve Wave'in kullanımı ile ilgili videoları izlerseniz görürsünüz.

N8 almak paranızı sokağa atmakla birebir aynı şeydir.
yine bi akıllı sensin dimi o kadar adamın mantığı n8'e yöneliyor o kadar adam senmisin akıllı al sana n8 wawe2 karşılaştırması
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-n8-vs-waveii-462085.html

konu kilitlendi sebebide belli genelde nokianınn ezdiği yerlerde konu kilitlenir

Lacrymosa

Üye
yine bi akıllı sensin dimi o kadar adamın mantığı n8'e yöneliyor o kadar adam senmisin akıllı al sana n8 wawe2 karşılaştırması
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-n8-vs-waveii-462085.html

konu kilitlendi sebebide belli genelde nokianınn ezdiği yerlerde konu kilitlenir

Ya arkadaşım pisklojik sorunların mı var? Kıyaslama mı o şimdi :D Kafana göre yazmışsın bir şeyler. Wave'in N8'den üstün bir özelliği yok demişsin. Bana şunun cevabını ver. Samsung Wave kullandın mı hiç?

Zerre kadar beynin olsa Wave'in üstün özelliği yok demezsin. Wave de 3,5mm kulaklık girişi yok demişsin. Sen telefondan t sin anlamıyorsun. 2 telefonu bunda xenon flash var onda yok n8 üstün diye kıyaslamışsın. Kusura bakma ama biraz a.ptalca şeyler yazmışsın.

Telefon öyle mi kıyaslanır. İlkokul bebeleri bile senden daha iyi bir kıyaslama yapar.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Ya arkadaşım pisklojik sorunların mı var? Kıyaslama mı o şimdi :D Kafana göre yazmışsın bir şeyler. Wave'in N8'den üstün bir özelliği yok demişsin. Bana şunun cevabını ver. Samsung Wave kullandın mı hiç?

Zerre kadar beynin olsa Wave'in üstün özelliği yok demezsin. Wave de 3,5mm kulaklık girişi yok demişsin. Sen telefondan t sin anlamıyorsun. 2 telefonu bunda xenon flash var onda yok n8 üstün diye kıyaslamışsın. Kusura bakma ama biraz a.ptalca şeyler yazmışsın.

Telefon öyle mi kıyaslanır. İlkokul bebeleri bile senden daha iyi bir kıyaslama yapar.

:d::d::d::d: kudurrrrr :D flash playerde yok wavede hehheee :ehe

Lacrymosa

Üye
Yazık vallahi. Sinir olduğum nokta bu kadar eğitimsiz, cahil insanların nasıl forum sitelerine üye olmayı becerebilmeleri.

Verdiğiniz daha doğrusu veremediğiniz cevaplar zeka seviyenizi gösteriyor.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Yazık vallahi. Sinir olduğum nokta bu kadar eğitimsiz, cahil insanların nasıl forum sitelerine üye olmayı becerebilmeleri.

Verdiğiniz daha doğrusu veremediğiniz cevaplar zeka seviyenizi gösteriyor.
zuhahaha hadi küfür et :kop: inşallah bi buluşmada denk getiririmde seni eğitimi gösteririm sana

clarsa

clarsa

Üye
zuhahaha hadi küfür et :kop: inşallah bi buluşmada denk getiririmde seni eğitimi gösteririm sana
okadarda diğil ama :D

yahu wawein bana n8den üstün sadece 5 yanını söyleyin bende size n8in waweden üstün 10 yanını söyliyim diyorum kaçıyorsunuz :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
okadarda diğil ama :D

yahu wawein bana n8den üstün sadece 5 yanını söyleyin bende size n8in waweden üstün 10 yanını söyliyim diyorum kaçıyorsunuz :D

üstün geldiği yerler değil ben sana sadece n8'de olup ta waaaaavede olmayanları diyim

zenon flaş
hdmi çıkışı
usb çıkışı
flash player

Starsley

Bunlar ancak hakaret etmeyi bilir bi şey bildikleri yok wave olupta n8 olmayan bi şey yok adam hala boş boş konuşuyor.

clarsa

clarsa

Üye
üstün geldiği yerler değil ben sana sadece n8'de olup ta waaaaavede olmayanları diyim

zenon flaş
hdmi çıkışı
usb çıkışı
flash player
yanlış anlama bende n8 destekçisiyim sana söylemedim =)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
barış kanka gel biz bi cevap atmayalım attığım son cevapla debelensin dursun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt