Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Cs eskidi:ehe hala oynayan varmı bea?:ehe

Utk4n*

Utk4n*

Üye
1.5 HaStaSıyızzzz Agaaaaaaaaaaaaa :D.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ben Crysis 2'yi bekliyom hastasıyım o oyunun ahh o uzaylılar hep benim yumruğumu yerlerdi şamar oğlanları:ehe))Maximum Strength((:ehe

Utk4n*

Utk4n*

Üye
HiLenin gözüne vuRuyoRSun tabi anca öyLe demi :D. Ben diabLo 3 ü bekLiyoRum çıkmak biLmedi :D. 3 senediR bekLiyoRuz :D.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
3 sene:ehe

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
sacred 2 fallen angel oyna süper oyun :oke:

5800 cı

5800 cı

Üye
sen eskisi gibi operada 11 sekme açmaya çalışırsan bilmem:ehe
Yok ya o kadarını yapmadım daha ama yine v52 de 18 sekme açmıştım :D ya cfw de mesela 1 sekmede bir siteye giriş yapmaya çalıştığımda atıodu

--------------- Ekleme ---------------

ya ben ovi store u açamıyorum açılmıyo ya javayı yüklemiş olmama rağmen

ces5

ces5

Üye
Garip:hmmm garmin zaten en çok yoran navigasyon yazılımlarından biri ama genede bunu yapmaması lazımdı:hmmm

Kardeş garminin Yeniden başlat moduyla uyumsuzluğu varmış o yüzden öyle yapmış olabilir:hmmm

Openstar'dan alıntı:
* Kapatma tuşuna basılınca menüde gözüken "Yeniden Başlat!" modu eklendi..
(Bu arada yaşadığım bir sorun bunuda burada paylaşim.. Sisteminizde GARMİN MOBİLE XT navigasyon programı yüklüyse, az önce belirtiğim yeniden başlat özelliğini kullanırsanız, telefon açılmıyor...Hafıza kartını çıkarıp, açabilirsiniz..Normale dönmesi için GARMİNİ kaldırmanız gerekebilir yada Telefonun garmin yüklemesi ardından açılmama problemini yaşamamak için
telefonunuzu kapatmadan önce;
telefonu usb modunda sayara bağlayın.
1-"E:\sys\bin\CardRunner.dll" ile "E:\resource\plugins\CardRunner.RSC" dosyalarını cihazınızdan silin.

bu işlemi yaptıktan sonra kartı çıkarmadan da telefonunuzu açabileceksiniz.

)
senin sorununda buna benzer birşey herhalde gariminin uyumsuzluğu:hmmm

teşekkürler deneyeceğim bunu umarım olmaz, bir şey daha sormak istiyorum bu latino ile turbo arasındaki bariz farkları söylermisin özellikle batarya ve hız durumunu

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya o kadarını yapmadım daha ama yine v52 de 18 sekme açmıştım :D ya cfw de mesela 1 sekmede bir siteye giriş yapmaya çalıştığımda atıodu

ya ben ovi store u açamıyorum açılmıyo ya javayı yüklemiş olmama rağmen
rofs da yer kalmadığından ovi mağaza yı silmiştim:S kendin güncellersen çalışır:oke:
ayrıca Utk4n* tarzıyla söylersek:ehe java falan filan cart curt sorunu yok güncellemene gerek yoktu:oke:
teşekkürler deneyeceğim bunu umarım olmaz, bir şey daha sormak istiyorum bu latino ile turbo arasındaki bariz farkları söylermisin özellikle batarya ve hız durumunu
1. sayfada belirtmiştim:)
Latino uzun batarya optimum hız için
Turbo adı üstünde zaten daha fazla şarj yer ama en hızlı fw lerden biri haline gelir:oke:

5800 cı

5800 cı

Üye
ben turboyu yükledim fazla bir sorun yok opera dan ara sıra buna var ana aşırı değil ovi mağazayı güncelledim açıldı şu anlık memnunum turbo mod u olmasına rağmen dün akşamdan beri oynuyorum şu anda %83 şarj var teşekkürler aga :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
:bigstar:

berkcan_0

berkcan_0

Üye
1.sensor hassasiyeti iğrenç olmuş telefonu az birşey oynatman sensörün dönmesine yeterli
2.telefon kilit tuşunu kaydırdığında ilk bir siyah ekran geliyo ve biraz bekledikten sonra telefon açılıyor
3.ovi çalışmıyor
4.ana menudeki sade görünüm yerine o boş klasörleri neden oluşturdun bilmiyorum ama çok gıcığıma gitti hepsini silene kadar canım çıktı
5.şarj süresi turbo olmamasına ramen çok az
6.telefonun hızına denebilecek birşey yok ama bunun orjinaldn bence hiçbir farkı yok neden bu işi bukadar abartıyorsunuz c6 cfw diye tek bir ana ekran farklılığı var diğer herşey aynı
7.5800 orjinal fw sinde kurduğum facebook ve msn çalışmyoyr ve nokia photo browser diye bir program var 3d galeri oda çalışmıyor
8.birisi bana bu cfw yi silmemem için orjinal fw den ne gibi farkları var açıklasın lütfen
cpu mod yazıyor ama şuandda cpu hızı kaç mhz de çalışıyor
bu dediğim sorunlara göre tekrar düzenlersen gerçekten hız ve performans bakımından süper bir fw olacak

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
1)kibarlığın için teşekkür ederim.
2)sensör iğrenç değil sadece diğer fwlere göre biraz hızlı .
3)tuş kilidi olayını anlamadım:hmmm.
4)daha yukarda yazmıştım bir kerede fw yüklemeden önceki mesajlara bakın yaw:hmmm.
5)boş klasör derken? onlar n8 klasörleri:hmmm.
6)yeni gelecek güncellemede şarjı daha uzatmayı denerim.
7)beğenmiyorsan orjinal v52 ye veya modifiye v52 ye dönebilirsin:off:.(trailblazer'i öneririm!)
8)facebok msn çalışıyor...
9)yorum yapacakları bekliyorum...

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
şarj konusunda katılıyorum ama diğerlerin kesinlikle haksızsın hızlı hatasız fakat şarj çok gidiyor :S

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
şarj konusunda katılıyorum ama diğerlerin kesinlikle haksızsın hızlı hatasız fakat şarj çok gidiyor :S
çıkacak güncellemede bu pataryayada bir el atalım bakalım siz nasıl kullanıyorsunuz telefonu anlamadım yaw:hmmm

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
Ellerine sağlık dostum çok güzel fw olmuş ama şarjdan dolayı orjinale geçtim ama kullandığım en iyi c6'dı ve temanı çok beğendim adı ne temanın dostum yada upload edebilirmisin, kendi fw'mede eklemek isterim iznin olursa

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
burdaki tema başka hiçbir fw de yok:ehe
rofs dan çıkarmayı becerebilirsem sis haline getirip uploadlarım:oke:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Birşey değil:oke:

başka bir yerden buldum ama deneyemedim bir kontrol edermisin(Telefonum yok nedenini anlatmayayım:ehe)

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
Birşey değil:oke:

başka bir yerden buldum ama deneyemedim bir kontrol edermisin(Telefonum yok nedenini anlatmayayım:ehe)

şimdi deniyorum dostum

malesef bu değil dostum ama buda güzelmiş :) yalnız ikonlarda bi sorun var galiba.bende bi rofdan çekmeye çalışıyım olursa söylerim sanada dostum

şimdi deniyorum dostum

malesef bu değil dostum ama buda güzelmiş :) yalnız ikonlarda bi sorun var galiba.bende bi rofdan çekmeye çalışıyım olursa söylerim sanada dostum

bide sana şeyi soracktım seçeneklerde açık uygulamaları gösteri kaldırmışsın dostum v52de rom patcher oluyor o ama sende cfw'nin kendisinde vardı onun için özel bişey yaptınmı yoksa c6 'nın mı özelliği

Üst Alt