Vodafone 945 ilgilenenlere

Sponsorlu Bağlantılar

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 945 ilgilenenlere
*Vodafon Turkiye Sitesindeki Türkçe Tanıtım Videosu Linki

*Vodafone Turkiye Sitesindeki Cihaz Tanıtım Sayfası Linki

Cihazın Önde Kamerası Yok.
Android 2.2 Sağlam Stabil Rom Suan için Yok.
845 için rom var ama Huawei Olduğu için.
Bunu üreten firma Huawei değil.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T10 Kıyaslaması;
işlemcisi Daha Hızlı.600 Mhz T10da 528 Mhz
Ram Dah yUKSEK (512 Mb)-Kullanılabilir Hafıza Daha Yuksek 300 Mb T10da ise 150-180 Mb
Ekran Renk Sayısı 16 Milyon T10da ise 65000
Ekran Daha genis (3.2) Çözünürlük daha yuksek 240*400 Pixel.t10da 2.8 ekran 240*320 Pixel
Bağlantı Özelliklerinde HSUPA Teknolojisi Sadece 945te var
Ekran Multi Touch sadece Bunda.Kapasitif ekran da sadece 945 te
Batarya Daha yuksek mAh ya Sahip.
Bluetooth 2.1 945te var T10da 2.0
Kamera Daha yuksek 5 Megapixel Flaşlı

aryscat

aryscat

Üye
Arkadaşlar bu telefonda ön kamera varmı - yokmu??? Kullanan arkadaşlar varsa bi söylese güzel olur. Tanıtım sayfalarında hiç adı geçmiyor ön kameranın...

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
bence güzel tel. ayrıca fiyat güzel

-ORKA-

-ORKA-

Üye
çok güzel

ali8914

Üye
Arkadaşlar bu telefonda ön kamera varmı - yokmu??? Kullanan arkadaşlar varsa bi söylese güzel olur. Tanıtım sayfalarında hiç adı geçmiyor ön kameranın...

görüntülü görüşmeyi soruyorsan, görüntülü görüşme yok arkadaşım.

emrepreston

emrepreston

Üye
arkadaşlar vodafone 945 i turkcelle kullanabilir miyim ? şimdiden çok teşekkür ederim :)

nctgnc

Üye
evet tlefon sim kilitsiz geliyor arkadaşım.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Bu Cihazı SAKIN Sözleşmeli Almayın Çünkü;
Son 6 Aydır Düzenli Faturayi Ödemek Lazım veya Diğer Operatörden 40 veya 75 Tl ile Numarayı Taşımak Lazım.
Bunlar sizde varsa bile 2 Sene boyunca Başka pakete Geçmiyeceğim diye imza atip aylık 55TL lik paket +1TL cihaz a Sahip Oluyorsunuz.
Bunların ikiside sizde yoksa kredi kartıyla 25 TL*12 taksit (world-bonus-axes) +2 yıl sözleşme gerekli=300TL
Yani her durumda 2 yıl + aylık 55 tl paketi satmaya çalışıyorlar.

Allahtan peşin fiyatı 350-360 TL diyorlar.Sim Kilit de yok.
Nakit Alınca iyi ve Hesaplı sözleşme girince işin içine bir indirim ucuzluk yok.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı Alan Fakat Teknik Konuda Takılan Arkadaslar.
Size Gerekli olanları Yazıyorum
Forumda Pc den Telefona Dosya Gönderme Anlatılmış.
z4root: En basit Root etme Programı.
Sytem Appremover:Cihazda Gelen Demo oyun ve istenmiyen Programları siler
Link2sd:Android 2.1 de Program Oyunlar Cihaza Kaydedilir.Bu Program Karta Tasiyor.
Programlardan Resimler
z4root.Dikkat Permanent Root Secilecek
SytemApp Remover
Link2sd

sehzadeapo

Üye
eyvallah çok sağolasın arkadaşım :)

--------------- Ekleme ---------------

dostum link2sd ve system appremover bende senin ki gibi değil neden acaba ? root yapmadım daha doğrusu root işleminin neden ve nası yapıldığını ve yapmam gerekip gerekmnediğini bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

ali736

Üye
Babam aldı.Cok konustugu için bu kampanya ona yeter diyorum.Turkcell de 300 dakika 40 Tl ödüyorum diyor.Bunda 750 Dakika Sabit hat ve Vodafone limitsiz 55 TL Öderim birde telefonumu yenilerim daha güzel dedi ve aldı.En yakın zamanda telefon elimize geçicek.Arkadaşların sorularına cevap verebiliim.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi

(googleandroid ekibine ait)

Tab35

Üye
ibo kardeş araştırma yapmadan karşılaştırma yazıştırmışsın T10 un 528mhz ama Sadece Türkcell rom lu cihazlarda custom romlu cihazlarda stabil 633 geliyor isteyen program aracılığıyla 730 a kadar çıkarabiliyor bu biraz şans meselesi her cihaz 700 ü görmüyo (ama işlemci hızını arttırdığında cihazın pili daha az dayanıyor normalde 2.5-3 arası dayanıyorsa 2 gün dayanıyor overglock yapınca) ben 650 de kullanıyorum 2 gün idare ediyor ( android cihazların %90 ında durum böyle ben 3 günün üzerine çıkabilen cihaz duymadım özellikle wifi-mesajlaşma-görüşme yapan kimselerde) Ekranı okadar kötü değil en azından 5800 dan daha rahat kullanılıyorsa daha hassas T10da 2.1 var (bazı yerlerde 2.0 yazıyor ama detaylı araştırma yaparsan 2.1 olduğunu öğrenirsin Hspa yani 3.5G T10 dada var araştır gör istersen T10 da 256mb Rem var ve T10 da 3.2megapixel kamera var cihazın fotoraf çekimi fena değil ama çok iyi denemez daha önce 5megapixel samsung bi cihaz kullanmıştım ondan sonra 3.2 gerçekten tatsız geliyor Vodafone 845 den daha iyi bi cihaz T10 fakat 945 kadar iyi değildir fakat şu aralar T10 290liraya satan bazı Türkcell Bayilikleri gördüm tahaddütsüz

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ibo kardeş araştırma yapmadan karşılaştırma yazıştırmışsın T10 un 528mhz ama Sadece Türkcell rom lu cihazlarda custom romlu cihazlarda stabil 633 geliyor isteyen program aracılığıyla 730 a kadar çıkarabiliyor bu biraz şans meselesi her cihaz 700 ü görmüyo (ama işlemci hızını arttırdığında cihazın pili daha az dayanıyor normalde 2.5-3 arası dayanıyorsa 2 gün dayanıyor overglock yapınca) ben 650 de kullanıyorum 2 gün idare ediyor ( android cihazların %90 ında durum böyle ben 3 günün üzerine çıkabilen cihaz duymadım özellikle wifi-mesajlaşma-görüşme yapan kimselerde) Ekranı okadar kötü değil en azından 5800 dan daha rahat kullanılıyorsa daha hassas T10da 2.1 var (bazı yerlerde 2.0 yazıyor ama detaylı araştırma yaparsan 2.1 olduğunu öğrenirsin Hspa yani 3.5G T10 dada var araştır gör istersen
T10 da 256mb Rem var ve
T10 da 3.2megapixel kamera var
cihazın fotoraf çekimi fena değil ama çok iyi denemez daha önce 5megapixel samsung bi cihaz kullanmıştım ondan sonra 3.2 gerçekten tatsız geliyor Vodafone 845 den daha iyi bi cihaz T10 fakat 945 kadar iyi değildir fakat şu aralar T10 290liraya satan bazı Türkcell Bayilikleri gördüm tahaddütsüz
340 Tl den aşağı satan görmedim.
İşlemci Aynı Firma Qualcomm cihaz 650 Oluyorsa Vodafondaki 800 Mhz Olur Araştır Gör
Zaten 3g/3.5 G var dedim.
Sadece 945 512 Mb Ram 512 Mb Rom la Geliyor piyasada Genelde 700 TL lik Cihazlarda Olan Birşey.
Malum cihazda Ne kadar Bosyer (Ram) varsa Çalışması ve Hız için Okadar Olumlu Katkısı Olur.
Dikkat ettiğim noktaları Kırmızıya Aldım
Bu nedenle 945 Ram Oalrak +1 Puan
Kamera 5 Megapixel olduğu için +1 Puan
işlemcisi Aynı firmada olsa bir üst model Olduğu için +1 Puan
Fiyat Performans Olarak (350 Tl olsa) yada aynı fiyat olsa
Bence 945 Alınır.Marka Model Firma Reklamı Yapmıyorum
Ayrıca 10 Puan da Kapasitif Ekran Bunu Unutmayalım.Her cihazda yok
Google sorarsan Kapastifi ekran nedir neden iyidir cevabı bulursun

sehzadeapo

Üye
z4root ile neen toor yağpamıyorum arkadaşlar :S superuser çıkıyor ama uygulamarlarda root girişi başarısız vs diyor ve allow falan çıkmıyor...

adrenalin006

Üye
valla ben aldım arakdaşlar çok güzel telefon çok memnunum tavsiye ederim 24 tl ye geliyo bence bedava

hotlove

Üye
Güzel olduğu açık zaten ... Benim sorum ön kamera varmı ykmu???
varsa bgün gidip alacam
Ben aldım kullanıyorum . Ahım şahım bişey beklemeyin ama androidler arasında orta seviyede bir telefon. Ön kameraya gelince malesef yok ;)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Teknik Ozellik Olarak Ram-Rom-Ekran turu olarak piyasadaki 500-600+Tl lik Cihazlardan Ustun Ozellikleri var.

--------------- Ekleme ---------------

945 te Onde Kamera yok.Aslinda 650-750 Tl ve ustu cihazlarda var.Kamera olsa Skype ve Yahoo messenger de goruntulu chat mumkun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt