Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
modlar hakkında kısa bi soru
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melgklay
Üye
Konu Sahibi
modlar hakkında kısa bi soru
bu n8 çoklu mod ve diğer kamera modunu (30 fps video ve net foto çeken) telefona yüklemek için telefonun hackli mi olması lazım?
buketcik
Üye
gerek yoktur herhaldeçyinede bilen biri konuya el atacaktır.
Cezzbedici3
Üye
ya hack ya sertifika forumda opda yaz arat sertifika almayı öğrenirsin bana sorarsan hacklemektense sertifika almak daha mantıklı hem daha kolay
melgklay
Üye
Konu Sahibi
ya arkadaşım yardımcı olmaya çalışmışsın sağol ama sorum o değil ki.. modları yüklemek için telefonun hacklimi olması lazım diyorum.. konu mod dosyasının unsigned olması değil, çalışıp çalışmaması.. sadece hacklilerdemi çalışıyor onu soruyorum..
selly1310
Üye
bu arada n8 çoklu mod de demek arkadaşlar ve bize ne gibi bir özellik getir.Bilgi veren olsa cok sevinirim
melgklay
Üye
Konu Sahibi
s^3 programlarında konuyla ilgili ne ararsan var arkadaşım oradan bak.. yalnız hala kimse benim soruma cevap vermedi ya..
Yukarıda arkadaş cevap vermiş aslında" ya hack ya sertifika" diyerek ama siz tam anlayamamışsınız sanırım.
hayır hackli olması gerekmez. Sadece sertifikalayıp kuracaksınız.
HAck varsa sertifikalamanıza da gerek yok(zaten siz bunu biliyorsunuz,bu bilgi konuyu okuyan diğer arkadaşlar için, )
zallas
Üye
Konuda açıklamıştım zaten bunu . Mod ların çıkarılma amacı bu zaten , hack olmadan hack'li telefonların özelliğini taşıyor yani. Sadece sertifikalandırıp kurulması lazım o kadar .