Navitel 3.5.5 Bada Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Navitel 3.5.5 Bada Yardim
Arkadaşlar navitel türkçeleştirme çalışmalarina basladim cok hizli calışan bir program oldugu icin caba harciyorum türkçeleştirme işlemi tamam lisanslama konusunda yardimi Olacak Arkadaşlardan Cevap Bekliyorm El Birliğiyle Güzel Bir Navigasyon Yapalim Şimdiden Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ares_53

furkant

furkant

Üye
Neyini türkçeleştiriyorsun arkadaşım ?

--------------- Ekleme ---------------

Zaten tr si yokmuydu onun yani

cezalper

cezalper

Üye
Evet bende anlamadım neyini tükçeleştiriyosun ki ?

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Navitelin Orjinal satisinda Bile Türkiye Haritasi Ve Türkçe ses Dosyasi Yok Araştirabilirsiniz Menülerin Türkçe Olmasindan Bağsetmiyorum İyi Araştırmalar:naughty:

Satisi Üretimi Bile Yok

aybek1453

Üye

Pass: navikolik.com

Bu Türkiye haritası netten buldum.Lisanslı olmadığı için açmadı.

furkant

furkant

Üye
Navitelin Orjinal satisinda Bile Türkiye Haritasi Ve Türkçe ses Dosyasi Yok Araştirabilirsiniz Menülerin Türkçe Olmasindan Bağsetmiyorum İyi Araştırmalar:naughty:

Satisi Üretimi Bile Yok

O zaman kolay gelsin arkadaşım :oke:

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

metin110

Üye
arkdaşlar naviteli inceledim..bada için en iyi arayüze sahip navigasyon diyebilirim..ayrıca tükrçe harita bulmak çok zor değil.çünki garmin haritaları da destekliyor..yani garminin eski haritalarınıda kullanabilirsiniz..lakin tek sorun deneme sürümü 100 kb ttan büyük dosyaları kabul etmiyor..sanırım garminin bada sürümü gibi bu navitel..çünki garminin altyapısnını ve haritalarını kullanıyor..ve bence bada için şu ana kadar geliştirilmiş en iyi program..

viranufuk

viranufuk

Üye
navitelde son durumlar nasıl hocam

ringworm

Üye
dragondurul arkadaşım,
nasıl bir desteğimiz olabilirse yapalım.

bada navigasyon şu an herkesin belası, sygic ve ndrive ile uğraşıp duruyoruz ki bu programlara pil dayanmıyor. (gerçi zeliha gibisi yok ama .. :ehe)

babalar, el atalım şu işe..

idare

idare

Üye
Dragondurul sen bu işi yaparsın.. Naviteli yükledim fakat dediğin gibi sitesinde tr ye yer verilmemiş! Üzücü...

ares_53

ares_53

Üye
kolay gelsin durul kardeşim :)

ayhanakfa

Üye
sizlere iyi 2 haber vercem
1-ndrive sorunsuz basit kurulum ve süpriz aynı anda hem başarsoft haritası hemde navteg haritasını kullana bileceksiniz
2-navitel lisanslama ve harita işlemi tamamdır.

evet arkadaşilar navitel ve ndrivenin bağlantı adresini müsadenizle veri,yorum.

NAVİTEL:

NDRİVE:

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
dragondurul kolay gelsin kardeş..şu anda senin yayınladığın ndriver kullanıyorum..bu işin neticesinise takipteyim...:d::evet:

dengesis

dengesis

Üye
Arkadaşlar navitel türkçeleştirme çalışmalarina basladim cok hizli calışan bir program oldugu icin caba harciyorum türkçeleştirme işlemi tamam lisanslama konusunda yardimi Olacak Arkadaşlardan Cevap Bekliyorm El Birliğiyle Güzel Bir Navigasyon Yapalim Şimdiden Teşekkürler

Ben varım. Türkçeleştirme için de lisanslama için de. Haberleşmek için nasıl yapabiliriz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt