Corby pro B5310 Telefon kendi kendine resetleniyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papyruss

papyruss

Üye
    Konu Sahibi
Corby pro B5310 Telefon kendi kendine resetleniyor!!!
Corby pro B5310 Telefon kendi kendine resetleniyor!!! Acaba bunun Sebebi nedir bi bilgisi olan varmı. Garantiye göndermeme gerek varmı ?

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
gönder

Starsley

Yazılımını güncellemeyi denedin mi?

papyruss

papyruss

Üye
    Konu Sahibi
samsunglarda yazılım güncelleme diye bişey yok be :) bazı üst model telefonlarında oluyo sadece. bu dediğinin üstüne yine bi denedim ama yok. yeni sürüm bulunamadı diyo

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
büyük ihtimalle power tuşunda bi temassızlık vardır bi götür 1günde geri teslim ederler

Starsley

Yazılım güncelleme yokmu bune ya rezillik

Starsley

Oda doğru samsung gerçi ama bide bu kadar överler şaşırmamak elde deil :)

--------------- Ekleme ---------------

Oda doğru samsung gerçi ama bide bu kadar överler şaşırmamak elde deil :D

baranselona

baranselona

Üye
beyler yapmayın ya sonrada tartışma çıkıyor diyosunuz eğer bi çözüm bulacaksanız yardımcı olun arkadaşa ama böyle yorumlar yapmayın ya

papyruss adlı arkadaşım samsunglarda yazılım güncelleme diye bişey yok diyerek neyi kastettiğini anlamadım ama ufak bir aramayla bile sana b5310 için onlarca yazılımın olduğu bi site vereyim hatta direk linkleri vereyim ama önce siteye üye olmalısın

bu verdiğim linkte onlarca corby pro FW si mevcut ancak türkçe olanını araştırıp kendin bulmalısın FW yüklemesi falan için nette araştırma yapmalısın ben monte kullanıyorum tutulan bi cihaz olduğu için heryerde FW leri ve nasıl yüklenecği var ancak corby pro için biraz araştırma yapman gerekli

Starsley

Bırakta yapalım brsnl arkadaş yok diyince şok geçirdim nasıl olmaz diye ama varmış zaten olmasıda gerekir.

Bu arada zaten öneride bulundum ben sayfanın başına bakmadın herhalde

Bu arada zaten öneride bulundum ben sayfanın başına bakmadın herhalde

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
beyler yapmayın ya sonrada tartışma çıkıyor diyosunuz eğer bi çözüm bulacaksanız yardımcı olun arkadaşa ama böyle yorumlar yapmayın ya

papyruss adlı arkadaşım samsunglarda yazılım güncelleme diye bişey yok diyerek neyi kastettiğini anlamadım ama ufak bir aramayla bile sana b5310 için onlarca yazılımın olduğu bi site vereyim hatta direk linkleri vereyim ama önce siteye üye olmalısın
amaç mesaj sayısı artsın bilader başka bişey deil

Starsley

Katleden başladın yine saçma ve kısa mesajlarına haddini bil saygılı ol

papyruss

papyruss

Üye
    Konu Sahibi

bu verdiğim linkte onlarca corby pro FW si mevcut ancak türkçe olanını araştırıp kendin bulmalısın FW yüklemesi falan için nette araştırma yapmalısın ben monte kullanıyorum tutulan bi cihaz olduğu için heryerde FW leri ve nasıl yüklenecği var ancak corby pro için biraz araştırma yapman gerekli

FW yüklenmek telefonun garanti kapsamı dışına çıktığı anlamına geliyor. Çünkü adamların kendi yaptığı resmi yazılımlar değil onlar.

baranselona

baranselona

Üye
hayır onlar resmi avrupa yazılımları ve içinde TR yazılımda olması gerekiyor olmadı başka forumları gez araştır zaten eğer yapamam uğraşamam diyosan servise gönder garanti kapsamında ücretsiz yüklerler

papyruss

papyruss

Üye
    Konu Sahibi
hayır onlar resmi avrupa yazılımları ve içinde TR yazılımda olması gerekiyor olmadı başka forumları gez araştır zaten eğer yapamam uğraşamam diyosan servise gönder garanti kapsamında ücretsiz yüklerler
teşekürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt