Bada 2.0'ın bazı Özellikleri..

Sponsorlu Bağlantılar

muhbar

muhbar

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0'ın bazı Özellikleri..

nidforspid

nidforspid

Üye
wac super bişey

veletifo

Üye
Paylaşımın için teşekkürler

Noks

Noks

Üye
bada telefondan sonraki en büyük icat ! :D

ultraslan_1980

ultraslan_1980

Üye
arkadaşlar bada 2.0 ı wave 8500 a yükleyenebilecekmiyiz

Noks

Noks

Üye
evet yüklenecek.

muhbar

muhbar

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu wac ne işe yarar bilgi verebilirmisin azda ayrıntıya girersen sevinirim

WAC ile ilgili bu web sitesini inceleyebilir siniz.

Benim anladığım kadarıyla yazılım üretenlerin firma bağlantılarını yapan ve yazılım üretenlere aracılık yapan bir kuruluş.

nidforspid

nidforspid

Üye
kardeş bu wac ne işe yarar bilgi verebilirmisin azda ayrıntıya girersen sevinirim

şu işe yarar diğer oslar için yapılan bütün anlaşmalı uygulamalar badayada uyar demek yani wac osları bir çatı altında topluyor,waca üye diğer oslar android ios ,ios ve android nasıl bu kadar gelişti zaten

İspanyol

İspanyol

Üye
şu işe yarar diğer oslar için yapılan bütün anlaşmalı uygulamalar badayada uyar demek yani wac osları bir çatı altında topluyor,waca üye diğer oslar android ios ,ios ve android nasıl bu kadar gelişti zaten
ozaman asıl bomba bu desene daha fazla pro daha fazla oyun bu süper olur gerçektende eyvallah kardeş cvp için

illegend66

illegend66

Üye
bada 2.0 bekliyoruz

Uruloki

Uruloki

Üye
bir şey sorcam orda new features yazıyor yani yenilikler ve orda multitasking var şu an bada da çoklu program açma yok mu

mavrick

mavrick

Üye
bir şey sorcam orda new features yazıyor yani yenilikler ve orda multitasking var şu an bada da çoklu program açma yok mu

var onun altinida okursan arka planda calisma yaziyor yani 10 pro acarsan onuda arka planda calisacak durmadan

Uruloki

Uruloki

Üye
var onun altinida okursan arka planda calisma yaziyor yani 10 pro acarsan onuda arka planda calisacak durmadan

tamam izlemedim videoyu da ondan sordum şaşırdım sonuçta samsung apple gibi değil de

aral_133

Üye
Ya arkadaşlar burada anlatılan özelliklerin hepsi yabancı dilde.. Cahilliğime verip de şu özellikleri bir de Türkçe anlatır mısınız?

halil45

Üye
bekliyoruz bada 2.0 artık gelsende wave lerimiz uçuşa geçse...:aha::yuru:d::evet:

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye

dehshet

Üye
Geldimi acaba bu Bada 2.0 veya kesin bi tarihi varmı kimi eylül kimi haziran diyorda videodada yüklenmiş gözüküyor kafam karıştı walla!! :S

Üst Alt