4.2.1 de baseband degisince..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kozan_li

Üye
    Konu Sahibi
4.2.1 de baseband degisince..
arkadaslar elimde bir 3g 16gb var ve 4.1 (8B117) modem Firmware 06.15.00 bildigim kadariyla bunlarda gps sorunu oluyor...gps haricinde baska hicbir sorunum yok..bütün kartlarla calisiyor...jailbreak yapilmis unlock yapilmis...

simdi ben bunu 4.2 yapsam jaibreak yaparim o tamam..unlock oluyormu deneyenler varmi..basebend degisince gps sorunu ortadan kalkarmi ??? olmazsa geri dönmek icin ne yapabilirim..???

hakankurban

hakankurban

Üye
şu anda 06.15 yüklenmiş telefona custom firmware dosyası yükleyeceksin basebandın değişmeyecek yine unlock ve jailbreak yapabilirisn

kozan_li

Üye
    Konu Sahibi
şu anda 06.15 yüklenmiş telefona custom firmware dosyası yükleyeceksin basebandın değişmeyecek yine unlock ve jailbreak yapabilirisn

cevabin icin tesekkur ederim usta....benim yapmak istedigim cihazin gps ini aktiflestirebilmek...navigasyon,pusula ve uydu yön bulucu programlari calistirabilmek...su anki baseband da gps aktif degil...06.15 olan cihazlarda gps sorunu var bunu herkez biliyor....

gps i calisacak bir baseband a yukseltmek 4.2 ile mümkünmü??

hakankurban

hakankurban

Üye
hayır mümkün değil basebandı düşürmek fakat 06.15 de çalışan navigasyonlar mevcut..

kozan_li

Üye
    Konu Sahibi
hangileri bunlar Hakan ben çalıştıramadım bir türlü?

sygic aura + tomtom + navigon + igo8 + copilot live + sygic mobile...............

yukardakilerin hepsini denedim hicbiri calismadi arkadasim...,,,,,,..............

duydugum ve sagda solda gördügüm okudugum herseyi denedim olmuyor....gps calismiyor...
ayrica dish pointer diye bir program yukledim oda gps olmayica isime yaramiyor....canak anten ayarlarken program cok ise yariyor..direk istedigin uyduyu buluyor..(arkadasimda var onda denedik iPhone4 )

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşlar benim ipad basebandı sorunum yok fakat bir kaç yerde gördüğüm konularda SYGİC AURA nın çalıştığı söyleniyor ama ben denemedim ..sizin attığınız mesajlardan sonra konuyu tam anlamıyla araştırdım dev team da belirtmiş gps sorununun olduğunu bu nedenle çalışan bir navigasyon proğramı bulunmamakta..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet çalışmıyorlar maalesef, sadece sygic ile navigon ilk açıldıklarında baz istasyonlarını kullanarak tahmini yer veriyorlar..

carantinas

carantinas

Üye
http://www.maxicep.com/iphone-deste...6-15-00-to-05-13-xx-for-iphone-3g-440705.html buyur daha dikkatli arasaydın bulurdun 3g icin bb downgrade yöntemi mevcut sadece 3gs için henüz downgrade yok 3g icin verdiğim linkten basebandı düşürebilrsin.
iphone 3gs 06.15.xx için bu durumun telafisi yok mecbur baseband downgrade işleminin yayınlanmasını bekliyecegiz onun icinde musclenerd calısan bir method bulmus düşürmek için istediğin kadar restore de etseniz update de etseniz bu baseband değişmiyor bu yüzden beklemekten başka çare yok sadece 3gs icin.

hakankurban

hakankurban

Üye
çok bilgili kardeşim o işlem yaklaşık bir senedir var ama şart var çoğu 3g lerde bulunmayan 5.8 bootlader bana kim baseband düşürmeyi sorduyda hiç birinin bootloader i 5.8 çıkmadı..sen biraz daha araştır belki 3g lerin basebandını düşürürsün.

http://www.maxicep.com/iphone-destek-yardim/yari-unlock-fuzzband-cikti-basebandlari-05-14-02-olup-telefonu-kullanamayanlar-407993.html

--------------- Ekleme ---------------

bootloaderleri 5.8 olsalardı zaten ipad basebandı yapmazlardı 9. ayda ekledim bu konuyu sen güzel araştır.

carantinas

carantinas

Üye
arkadasım farkındaysan 5.8 diye konuda da belirtmişim ve farkındaysan konu başlıkları da farklı aynı konular değil yani sen 5.14 den bahsetmişin ben 5.13.xx den bahşetmişim arkadasın sordugu da bu zaten arada ki fark 9.ayda ipad basebandine upgrade diye bir işlem mevcut bile değildi. ve bu arada zaten o cevap sana değildi neden üstüne alındın anlamadım.

hakankurban

hakankurban

Üye
tamam işte ipad basebandına gerek yoktu aynı proğramın güncellenmiş hali seninki yani baseband düşseydi o zzaman ne unlocka gerek vardı nede ipad basebandına

carantinas

carantinas

Üye
tamam bende arkadası güncellenmiş haline yönelttim kontrol eder bootloader ı tutarsa yapar netice de.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaş cevabını almış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt