n8 orjinal ayarlara dönme

Sponsorlu Bağlantılar

ruyacocuk

ruyacocuk

Üye
    Konu Sahibi
n8 orjinal ayarlara dönme
selam ben yeni n8 aldım bazı proğramları yukledım fakat telefon kıtlendı kaldı menude gezerken donup kalıor kapatıp acmak zorunda kalıyorum bıraz urastım guncelleme yukledım ancak değişen bişi olmadı menude verı sil geri yükle kısmı var oraya gırdım ancak bu seferde rehberi ve telefondaki öğelerin bır kısmı sılınde (temalar yukledım bazı proğramlar ve fotoğraflar) ben bu telefonu ilk aldım fabrıka ayarlarına nasıl ayarayabılırım bılen arkadaslar yardımcı olabılırler mı acaba simdiden tesekkurler..

suat1111

suat1111

Üye
yıldız kare 0000 kare yap

SilentOne

SilentOne

Üye
*#0000# mi şakamısn arkadaşım sen telefon ayarlarından girecen

karasahinemre

Üye
*#7370# yi dene bi soft format olması lazım

franzliszt

franzliszt

Üye
ayarlarla ilgisi yoktur onun programlar siliniyordur zaten yazılımı tekrar yükle diyince sakın sorunlu seri olmasın o dikkat et çok donuyorsa ya kurduğun bir program yada sorunlu seridir.

ReaqL

ReaqL

Üye
fotoların felan sıLındıyse o zman dusunme hard format at fabrika ayarlarına geri dönersin:) *#7370# = ( yıldız kare 7370 kare) gelen ekrana ewet dersen sorunun düzelir..

SilentOne

SilentOne

Üye
n8de soft format atınca bir çok uygulamaın şaftı kayıyormuş .D

ReaqL

ReaqL

Üye
birçok uygulama derken telefonda ne war ne yok gidiyo bizzat denedım:)

ridackk

Üye
ben de soft format attm ve internete giremiorum,
bağlantı kullanlmyr, işlem gerçekleştirilemiyor hatası veriyor.
bilgisi olan var mı?

saqopa117

saqopa117

Üye
ben de soft format attm ve internete giremiorum,
bağlantı kullanlmyr, işlem gerçekleştirilemiyor hatası veriyor.
bilgisi olan var mı?

evet bende bazen giriyorum bende de aynısı oluyor Tercihlerden "hatsız" ı seçiyorum. daha sonrasında "Genel" i seçiyorum ve internete girdiğimde oluyor.

ruyacocuk

ruyacocuk

Üye
    Konu Sahibi
#7370# yaptım formatladı tel duzeldı ancak eskı resımlerım telefondaki ılk orjınal muzıkler kayboldu nese buna da şükür şuan kıtlenmıyor en azından tesekkurler ılgılenen arkadaslara

karadaglı

Üye
n8 formattan sonra programlar siliniyor nasıl buluruz tesekkürler

wild.cats

wild.cats

Üye
arkadaşlar n8de soft *#7370# yazdım ewete tıkladım sonra telefon kapandı açıldı ama sadece beyaz ekran var yardım edin ne yapmam lazım