Vodafone Genç Avantaj Tarifesi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

wolswoys

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Genç Avantaj Tarifesi Hakkında
Merhaba arkadaşlar genç avantaj tarifesine yeni geçtim ama anlamadıgım ve internette bulamadığım bir şey var facebook twitter ve msn bedava diyor ama hangi adresten nasıl girecegimiz hakkında bir bilgi yok şimdi ben m.facebook üzerinden girersem ve bu faturaya ayrı bir kalem olrak yansırsa acayip bir fatura gelebilir bilen duyan bulan varsa aydınlatırsa beni sevinirim. :allalla:

Kampanya bilgileri burada:

--mm33rrtt--

Üye
m.facebook.com üzerinden girebilirsin bedava olduğundan dolayı m.facebook.com kullanılıyor 0.facebook.com la falan uğraşmaya gerek yok yani messenger ında bildiğim kadarıyla vodafone messenger olması lazım farklı bir messenger indirip ordan bağlanırsan bu faturana ekstra olarak yansıyabilir ama facebook dediğim gibidir yani m.facebook.com u kullanabilirsin ücretsiz olarak

RaZoR_03

RaZoR_03

Üye
we ebudy üzernden msn giriyorum..zaten vodafone da ebudy üzernden msn destekliyor..
"Ebuddy platformu üzerinden kullanılan instant messaging servisleri ücretsiz olarak sunulmaktadır"

ama ayrı bir ücrete tabi tutuluyormu bilmyrm gelen faturadan anlıyacağım bende

--mm33rrtt--

Üye
üzerinden facebook u kullanıyorsanız ayriyetten faturalandırılıyor m.facebook.com üzerinden ise ücretsizdir yani 0.facebook.com la uğraşmanıza gerek yoktur

RaZoR_03

RaZoR_03

Üye
umarım fazla yansımaz faturama :ah

üzerinden facebook u kullanıyorsanız ayriyetten faturalandırılıyor m.facebook.com üzerinden ise ücretsizdir yani 0.facebook.com la uğraşmanıza gerek yoktur

--mm33rrtt--

Üye
kullanım durumunuza göre aşırıya kaçabiliyor o yüzden kullanırken m.facebook.com üzerinden kullanmanızı tavsiye ederim

wolswoys

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone müşteri hizmetlerinden beni aradılar beni arkadaşlar facebook için m.facebook.com twitter için mobile.twitter.com msn için ise m.ebuddy.com u sınırsız kullanabilir mişiz. Bilginize...

• Beğen
Tepkiler: RdvanA.
RaZoR_03

RaZoR_03

Üye
m.ebuddy.com yerne ebudy nin programını kullansak herhangi ücret alırlarmı ?
gelecek faturamı cok merak ediyorum ya çok fazla facebook'ta kalmıştım :off:

papyruss

papyruss

Üye
Bende ayın 14ünde bu tarifeye geçicem m.ebuddy çok boktan bişey ama ebuddy programını indirince güzel oluyo. acaba o programı indirince ücretlendirme oluyomu ya

RaZoR_03

RaZoR_03

Üye
Bende ayın 14ünde bu tarifeye geçicem m.ebuddy çok boktan bişey ama ebuddy programını indirince güzel oluyo. acaba o programı indirince ücretlendirme oluyomu ya

olmuyor diye biliyorum valla hep giriyorum inş. olmuyordur..

naruron

Üye
Merhabalar. Bugün vodafone genç avantaj tarifesine geçtim ve merak ettiğim konu, facebook twitter ve messenger'ın hangi yollardan kullandığımızda ücretsiz olduğuydu. Burada söylenene göre, facebook için m.facebook.com adresi; twitter için mobile.twitter.com adresi; messenger içinse ebuddy kullanılması gerekiyor.

Donanımhaber'de bununla ilgili bir başlıkta yazanları dikkate alırsak, facebook için 0.facebook.com'dan giriş yapmalıymışız. Ancak 0.facebook bu tarifeye özel değil, tüm operatörlerde ücretsiz.

Bunun üzerine vodafone'u aradım ve müşteri temsilcisine (bu arada belirteyim, iphone kullanıyorum) "iphone'daki facebook uygulamasıyla facebooka girersem, yine ücretsiz olacak mı" diye sorduğumda, uzun uzun, internete girip bilgisayarda olduğu gibi www. facebook. com adresine girip yararlanabileceğimizi vs. anlattı. "Yani bu konuda herhangi bir kısıtlama yok, istediğimiz yöntemle kullanabiliriz değil mi?" diye sorduğumda "evet" cevabını verdi. Soruduğum soruya verdiği cevaplar yüzünden bu konuda pek bilgili olmadığına inanıyorum o görevlinin ve bu konuda tekrar sormak istiyorum.

Bu olayın kesin kuralı nedir?

atek59

Üye
Genç avantaj tarifesindeki Aboneler *456#1116# i tuşlayarak kalan SMS ve dakika adetlerini sorgulayabilir.

oguz_173

Üye
arkadaşlar bu tarife

• Her yöne 500 dk
  • Her yöne 5000 SMS
  • Cepten ücretsiz Facebook, Twitter ve Windows Live Messenger
    denilmek benim merak ettiğim konu
    ben hattımı vodafona taşıdığımda bana kaç dk?,kaç ayda ne şekilde verecek?

hakan_ua

Üye
arkadaşlar bu tarife

• Her yöne 500 dk
  • Her yöne 5000 SMS
  • Cepten ücretsiz Facebook, Twitter ve Windows Live Messenger
    denilmek benim merak ettiğim konu
    ben hattımı vodafona taşıdığımda bana kaç dk?,kaç ayda ne şekilde verecek?
1200 dk kazanıyorsun. 1 yıl boyunca her ay 100dk olarak bakiyene yükleniyor. seni 1 ve ya 3 ay içersinde 1200dk kullanılcak gibi bir kısıtlamada bulunmadığı için bence böyle olması daha güzel olmuş.

ayrıca bende m.facebook'tan giriyorum. bolt programından fbook'a girersek faturaya yansır mı merak ediyorum ???

melih9478

melih9478

Üye
Vodafone müşteri hizmetlerinden beni aradılar beni arkadaşlar facebook için m.facebook.com twitter için mobile.twitter.com msn için ise m.ebuddy.com u sınırsız kullanabilir mişiz. Bilginize...

bunun için apn olarak hangisini seçeceğiz? (vflive mi vf int mi? ):bilmm

TasteKiN

TasteKiN

Üye
en büyük soru orası aslında vflive mi internet mi ? :D ebuddy kullanmak ücretsiz ama bilmiyorum yine de en iyisi m.face ama oradan da video izlenmiyo :S

m.uti

Üye
arkadaşlar benim yaş 28 bu tarifeye bende geçebilirmiyim bilgisi olan varmı

Üst Alt