Vodafone Genç Avantaj Tarifesi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

AxiRyzz

Üye
18 Yaşına Temmuzda Giriyorum Şimdi Alamıyomuyum

fanclup23

Üye
peki bu verilen sitelere girdiğimzde hedef bağlantıyı vodafone internet mi vodafone wap olarak mı seçicez....

CK1991

CK1991

Üye
benim telefonuma live ayarları gelmiyor çok sinir bir durum.

ersin_16

Üye
bugun vodafone gönderdiğim mesajın cevabı geldi gönderdiğim mesajın içeriği,17 yaşındayım nasıl olabiirim tarzındaydı.

Sayın Eren ********,

İletmiş olduğunuz mailinize istinaden, Genç Avantaj tarifesinin 25 yaş ve 25 yaş altındaki abonelerimiz için geçerli bir tarife olduğunu bilgilerinize sunarız. Tarife kapsamında yeni faturalı hat alan ya da numara taşıma ile şebekemize geçiş yapan 18-25 yaş arasında olan kişiler hattı kendi üzerlerine alabilirler. Bunun dışında isterlerse birinci derece akrabasının üzerine kendisini kullanıcı olarak göstererek tarifeden faydalanabilirler.

12-17 yaş arasındaki aboneler için ise; ?birinci derece akrabanın üzerine hattın açılması, kendisinin kullanıcı olarak gösterilmesi? uygulaması geçerlidir.

Paket detayları ekteki gibidir;

Sabit Ücret: 25 TL
Hediye Dk ve SMS:heryöne; 500 Dk. & 5000 SMS
Extra:Cepten ücretsiz Facebook ve Twitter
Paket aşımındaki yurtiçi arama ücreti:30 Kr/Dk
Paket aşımındaki yurtiçi mesajlaşma ücreti:35 Kr/Adet

*Ücretlendirme periyodu 6 saniyedir. Özel servis numaraları aramaları ve mesajları paket kapsamına dahil değildir.

• Beğen
Tepkiler: sentetik

atek59

Üye
ben bu tarifeyi kullanıyorum memnunum.bana yetiyor

sentetik

sentetik

Üye
Arkadaşlar e-mail atmıştım telefonla döndüler facebook konusunda .)) giriş yaparsanız ücretsizdir dir dedi :D sevindim :=)

• Beğen
Tepkiler: ersin_16

PaTos5522

Üye
Arkadaşlar sizlere kesin bilğileri iletmek istedim;

1.) üzerinden ücretsiz girebiliyoruz ve resimleri vb. ücretsiz görüntüleyebiliyoruz.
2.) Ebuddy üzerinden ücretsiz msn kullanabiliyoruz.

sentetik

sentetik

Üye
kardeş ebuddy derken m.ebuddy fln mı bende ebuddy programı var onda olurmu acaba ?

• Beğen
TasteKiN

TasteKiN

Üye
ebuddy indir kur kullan bedava
tikla gir bedava

• Beğen

ea1903ea

Üye
Ben Avealıyım Yeniyıl Tarifesindeyim 400dk heryöne , 4000 sms her yöne... aylık 35 tl ödüyorum 4. ay ödemiyorum

yani 1. 2. 3. ay 35 tl 4. ay 0 tl,,, yani aylık 26.5 tl civarı oluyor.

Vodafone genç avantaja geçmeyi düşünüyorum acaba avantajlı olur mu

Vodafone + olarak msn,facebook,twit,100dk,1000sms veriyor hem de 1,5 tl daha ucuza

tam karar veremedim, geçmelimiyim sizce

johander

johander

Üye
bu sohbetın uzerıne aradım musterıhızmetlerını sordum :)
eger vodafone lıve ayarlarını yapıp bu ayarlar uzerınden a gırersek herhangı bı ucretlendırme yokmus :)

mtrxrb

mtrxrb

Üye
benm fatura 40 lira geldi, face ye m.face den girdim msn twit falanda girmedim, ekstra hiç bişi yapmadım nasıl oluo bu iş ? bilen varmı ya ilk ay vergi falanmi ekliolar acaba ? müşteri hizmetleriylede uğraşmak istemiorum :( bilen varmı arkadaşlar?:vur

raekea

Üye
benm fatura 40 lira geldi, face ye m.face den girdim msn twit falanda girmedim, ekstra hiç bişi yapmadım nasıl oluo bu iş ? bilen varmı ya ilk ay vergi falanmi ekliolar acaba ? müşteri hizmetleriylede uğraşmak istemiorum :( bilen varmı arkadaşlar?:vur

dostum internet ayarlarını "vodafon live" olarak yapmalısın o söylediğin yerlere ücretsiz girebilmek için. nasıl yapılacağını da şuradan öğrenebilirsin; . ben kendi elimle yaptım. sen de kendin yapmak istersen google'a "marka ve model vodafone live wap ayarları" yazarsan ayarlar için izleyeceğin yollar karşına çıkar bir forumda. "marka ve model" kısmına kendi telefonunun markasını yazacaksın tabi:megafon:

mtrxrb

mtrxrb

Üye
teşekkür ederimde net ayarlarım zaten vodafone live, bakalm bu ay fatura gidişatı dogru görünüo :)
ama sanırım cepte kurulu maillerimi görmeme olanak sağlayan nokia e posta programndan kaynaklandı..

mr_problem

mr_problem

Üye
Arkadaşlar ben avea hattımı genç avantaja taşıdım 27 yaşındayım kardeşii referasn göstererek yaptım şimdi ayın 27 inde geçiş işlemini başlattım daha açılmadı. şimdi fatura yansıması bir aylıkmı olacak çünkü fatura kesim tarihi ayın 20 si galiba :D

sentetik

sentetik

Üye

Arkadaşlar fazla geldi fatura ekranda da görüldüğü gibi internettn para alıyor yardmcı olun lütfenn

arsima89

arsima89

Üye
arkadaşlar bende bu tarifeye geçtim ama vodafone live ayarlarını nerden buluruz vodafonun sitesinde ayarlar kısmına girdim orada var ama vodafone live dediğiniz şey mi yoksa internetmi onu bilmiyorum onun ayarını nasıl yapacağız ? live veya internet olarak bunu anlamadım telefona otomatik olarak gelen ayarlar live mi yoksa internet mi oluyor

hakanserce007

Üye
arkadaşlar bende bu tarifeyi kullanıyorum ve aylık 100mb internet hediyem var, ancak hattımı internete bile açmadım daha. facebook twitter falan bedava diyorlar ancak yok hata oluyor yok ücret kesiyorlar falan, sonra bi yüklü fatura geliyor kalıyorsunuz ortada.. bence internetle hiç uğraşmayın derim, hattınız faturalıysa bedava mı değil mi anlaşılmıyor, siz ne yaparsanız yapın karşınıza bi fatura çıkarıyorlar, sonra yok bedeva olmayan sitelere girilmiş vb şeyler söylüyorlar. bence iyisi mi faturalı hatta internetten uzak duracaksın her ne olursa olsun.. ben öyle yapıyorum ve faturamda her hangi bir hata olmadı..

anil_sz

anil_sz

Üye
eğer cepten iztediğiniz gibi her sayfayı açmak istiyorsanız aylık cepnet paketide alın aylık 8 TL faturanıza eklensin istediğiniz gibi girin her siteye limiti geçtim acaba para yazdımı korkusu olmadan..

diaablo

diaablo

Üye
burayı okudum ve hiç bişe anlamayınca bende vodafone müşteri hizmetlerini aradım nasıl kyullanacağım diye.bayan dediki m.facebook.com kullanabilirsin eğer 0.facebook.com kullanırsan resimler görünmez sen m kullan o bedava dedi.ama vidyolara tıklama reklamlara tıklama yeter dedi. msn olayını sordum telefonundan vodafone live a gir diyor kadın heralde pek bilgisi yok o konuda tatmin edemedi beni ama dedimki e-buddy programını indirip kullansam ücretsizmi dedim evet dedi :D ama adamın inanası gelmiyor çok bilgisiz ce cevap verince aklım karıştı walla

Üst Alt