Nokia n900 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MissSevda23

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n900 sorunu
Merhabalar,

Bir kaç ay önce nokia n900 aldim, ilk aldigimda sorun yoktu app.man den sorunsuz istedigimi indiriyordum. Zaten ilk sorunum msn indirdigim halde hiç bir yerde yoktu. Suanki sorunum ise app.man e girdigimde app. bulunamadi diyor. cataloglari hep yeniden bastan yazdim denedim yine olmadi formatlar attim halen ayni. Maemo'un sitesinden birkaç sey indirip telefonuma yükledim bu seferde kurmuyor. Deli olmak üzereyim telefonun parçalari kalicak elimde bu sekilde devam edecekse ne yapmaliyim bir fikri olan varmi ..??

yalnizkalp21

Üye
arkadasim sen meego turkiyeyi bi ziyaret et istersen orda depolarin deb dosyalari vardi biraz arastirrisan bulursun tum kataloglar deb halide kolaylikla yuklersin eger kataloglar guncelelnemiyosa yine internet baglantini kontrol et internet baglantinin acık olmasi gerekir

MissSevda23

Üye
    Konu Sahibi
Ya internet baglantim hep var, aylik sinirsiz internet açtirdim ve evin internetini kullaniyorum ara ara. Sorunun baglantida oldugunu düsünmüyorum. Meego türkiyeye girerim bakalim sorun nerdeymis, telefonla neler yapiliyormus ben daha msni kullanamadim.

denizci535

denizci535

Üye
app. kendini guncelle dediginde guncelleme yapiyormu....
faster app.. yi de kurdunmu...
ve bulunumadi demesi garip adresleri yanlis yazdinmi...
roosth paketini kurdunmu vs ilk yapamn gereken app mang girdiginde guncelle de... katalog bolumude kutucugu bos birak etkisiz bolumu ok....

--------------- Ekleme ---------------

hangi msn yi indirdin ana menude mutlaka kurdu ise olur msn adresleri qtuim amsn ve fring en hizlisi qtuim dir...

hangi msn yi indirdin ana menude mutlaka kurdu ise olur msn adresleri qtuim amsn ve fring en hizlisi qtuim dir...

MissSevda23

Üye
    Konu Sahibi
app. kendini guncelle dediginde guncelleme yapiyormu....
faster app.. yi de kurdunmu...
ve bulunumadi demesi garip adresleri yanlis yazdinmi...
roosth paketini kurdunmu vs ilk yapamn gereken app mang girdiginde guncelle de... katalog bolumude kutucugu bos birak etkisiz bolumu ok....

Güncellemiyor, app.man olmadigi içinde program kurulmuyor. Güncelleye tiklayincada güncelliyor gibi yapip halen aynisi oluyor. Artik çaresiz kaldim telefonumu çöpe aticam :ağlarım:Fring indirdim, hazin gibi birsey onu indirdim birde pidgin indirdim. Sadece fringi bulabildim digerleri yok ayrica fringde birsey yazinca scroll yapmam gerekiyor asagi dogru buda her seferinde yoruyor. amsn de _ gibi seyler yapilmiyor.

saruman_me

saruman_me

Üye
arkadaşım aynı sorun bendede olmuştu bire bir ben int bi sayfa açtım facebook u sonra app. man. a girdim bu sefer oldu sende istersen öle yap büyük olasılıkla açılıcaktır..

MissSevda23

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım aynı sorun bendede olmuştu bire bir ben int bi sayfa açtım facebook u sonra app. man. a girdim bu sefer oldu sende istersen öle yap büyük olasılıkla açılıcaktır..
Baya ugrasti tam bu sefer oldu derkeeeen yine ayni sorun :bilmm

Hallettim arkadaslar flasher yüklemesiyle hallettim sorunu.

Hallettim arkadaslar flasher yüklemesiyle hallettim sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt