Facebook ZERO widget beta 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
Facebook ZERO widget beta 1.0

Arkadaslar bildiginiz gibi butun cep telefonu operatorlerinde ucretsiz olan facebook zero nun menuye ve ev ekranina ekleyebileceginiz kisayol widgeti..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mrbozkaya, hotbord_34, hustek ve 10 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Εthnic

Εthnic

Üye
sagol..

hotboy_ist

Üye
Arkadaşım ayıptır yaw widgeti ben hazırladım bari alıntıdır falan yazsaydın...

Εthnic

Εthnic

Üye
Arkadaşım ayıptır yaw widgeti ben hazırladım bari alıntıdır falan yazsaydın...

arkadasim widgeti ben yaptim diye mi yazdim sanki.. yabanci siteden alip burda paylastim.. keske sen elin forumunda paylasacagina gelip burda paylassaydin..

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Krekli yazılım kullanırken iyi de kendi yaptığımız yazılım bir yerde yayınlanırken adımızın yazmaması mı kötü? Yapmayın Allahaşkına. İnternete bir şey veriyorsan, onun peşini kovalamayı bırakacaksın. Bu iki kere iki dört gibidir.

Terzi38

Terzi38

Üye
Bunu nasıl ekrana kısa yol olarak koyuyoruz

baranas

Üye
Teşekkürler

alpkara_76

Üye
programı koyuyorsunuzda ekrana nasıl konulacağını neden yazmıyorsununz arkadaşlar:hmmm

asdfgh19

asdfgh19

Üye

kralleoparus

Üye
arkadaş bişey yapıyosunuz tam yapınya bu site varya komple yalanlarla dolu.bimilyon şey yazıyo %10 ya gerçek ya şüpheli bütün konular böyle nası bi admin vs var anlamadm

Εthnic

Εthnic

Üye
Bunu nasıl ekrana kısa yol olarak koyuyoruz

evet nasıl olacak bu iş

programı koyuyorsunuzda ekrana nasıl konulacağını neden yazmıyorsununz arkadaşlar:hmmm
Arkadaslar baslikta bunun zaten bir widget oldugu yaziyor.. ucunuzde 5800 kullaniyorsunuz.. 5800 da widget destegi mi varki ev ekranina eklensin. unutmayinki bu bolum sadece 5800 kullanicilari icin degil n97 kullanicilarida var.. yada telefonunuza cfw yukleyin oyle kullanin..
arkadaş bişey yapıyosunuz tam yapınya bu site varya komple yalanlarla dolu.bimilyon şey yazıyo %10 ya gerçek ya şüpheli bütün konular böyle nası bi admin vs var anlamadm

2008 de kayit oldugun bu forumda simdiye kadar okadar sömurdun, indirdigin onca oyun program icin bir tesekkur bile etmedin ama bir programda sorun yasayinca hemen yaygarayi kopardin.... 2008 de uye olupta tek mesaji olan kisiye ben hesap vermem...

• Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
2008 de üye olup tek mesajı olana hesap vermem

Oo iyi demişin.Ev ekranına kısayol olarak ev ekranı kısayollarından eklenmez mi ki?

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
cfw kullan muthis isdedigini yuklersin :)

Εthnic

Εthnic

Üye
İz[Mir]Kan;3354039' Alıntı:
Oo iyi demişin.Ev ekranına kısayol olarak ev ekranı kısayollarından eklenmez mi ki?

ne yazikki 5800 da kullanmanin tek yolu cfw...

----------Eklendi @ 18:35:33 ---------- Yazıldı @ 18:34:42 ----------

cfw kullan muthis isdedigini yuklersin :)

aynen...

turkyilmaz

turkyilmaz

Üye
Salovulun

----------Eklendi @ 21:19:13 ---------- Yazıldı @ 21:18:23 ----------

tesekur

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
TeşekkürLeR

spyfurky

spyfurky

Üye
log ın olamiyorum

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
Εthnic;3144624' Alıntı:
arkadasim widgeti ben yaptim diye mi yazdim sanki.. yabanci siteden alip burda paylastim.. keske sen elin forumunda paylasacagina gelip burda paylassaydin..

=)))

----------Eklendi @ 00:07:17 ---------- Yazıldı @ 00:06:46 ----------

elinize sağlık arkadaşlar =))

Takipçi Satın Al

Üst Alt