acıktım yaaaaa :(
kol@j Üye meyhaneci kadehim gene boşaldı... gelsin bu gecenin muhabbet şarabı kanmak istiyorum hatırına. sarhoş eder misin beni sabaha fakat unutturmadan aklımı acı da olsa hatırlat dünyamı
meyhaneci kadehim gene boşaldı... gelsin bu gecenin muhabbet şarabı kanmak istiyorum hatırına. sarhoş eder misin beni sabaha fakat unutturmadan aklımı acı da olsa hatırlat dünyamı
Love Prince Üye minoo' Alıntı: bak sen hep beni acıktırıyorsun,seni bir gün öldürecem Hüseyin Genişletmek için tıkla ... bişey olmaz Praetor' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Merhaba arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... vayyy hoşgeldin nasılsın?
minoo' Alıntı: bak sen hep beni acıktırıyorsun,seni bir gün öldürecem Hüseyin Genişletmek için tıkla ... bişey olmaz Praetor' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Merhaba arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... vayyy hoşgeldin nasılsın?
minoo Üye HeiLmasTer®' Alıntı: aranızda polis tarafından takip edilen falan mı var 1 misafir Genişletmek için tıkla ... bana polis ve takip kelimesini içinde barındıran bir cümle kurma lütfen bugün deli oldum oyunda ya.18 polis tam 14 dakika peşimdeydi ya deli oldum
HeiLmasTer®' Alıntı: aranızda polis tarafından takip edilen falan mı var 1 misafir Genişletmek için tıkla ... bana polis ve takip kelimesini içinde barındıran bir cümle kurma lütfen bugün deli oldum oyunda ya.18 polis tam 14 dakika peşimdeydi ya deli oldum
Love Prince Üye minoo' Alıntı: bana polis ve takip kelimesini içinde barındıran bir cümle kurma lütfen bugün deli oldum oyunda ya.18 polis tam 14 dakika peşimdeydi ya deli oldum Genişletmek için tıkla ... mostwantedi bende çok severim oyunda en sevdiğim şey polisleri peşimden koşturmak
minoo' Alıntı: bana polis ve takip kelimesini içinde barındıran bir cümle kurma lütfen bugün deli oldum oyunda ya.18 polis tam 14 dakika peşimdeydi ya deli oldum Genişletmek için tıkla ... mostwantedi bende çok severim oyunda en sevdiğim şey polisleri peşimden koşturmak
minoo Üye kaçtım.Başka ne yapcam yok ettim polisleri.sonra da saklandım.14 dakika sonunda ancak kurtuldum ya fenalık falan geçirdim artık
kaçtım.Başka ne yapcam yok ettim polisleri.sonra da saklandım.14 dakika sonunda ancak kurtuldum ya fenalık falan geçirdim artık
Love Prince Üye minoo' Alıntı: kaçtım.Başka ne yapcam yok ettim polisleri.sonra da saklandım.14 dakika sonunda ancak kurtuldum ya fenalık falan geçirdim artık Genişletmek için tıkla ... tam kurtulacağın zaman bi polis aracı gelir ya uyuz olurum
minoo' Alıntı: kaçtım.Başka ne yapcam yok ettim polisleri.sonra da saklandım.14 dakika sonunda ancak kurtuldum ya fenalık falan geçirdim artık Genişletmek için tıkla ... tam kurtulacağın zaman bi polis aracı gelir ya uyuz olurum
minoo Üye bak şu polis arabasına.eğer tutuklanmaya uzun süre direnirsen bu manyaklar geliyor arabanın maşallahı var. en başta dandik polis arabaları takip ediyor seni.yani bunlar 270 ile giderken buna çarpsam arabadan eser kalmıyor,ama sonradan gelen ilk resimdeki polis arabasına aynı hızda çarpıyorum,bana mısın demiyor yahu
bak şu polis arabasına.eğer tutuklanmaya uzun süre direnirsen bu manyaklar geliyor arabanın maşallahı var. en başta dandik polis arabaları takip ediyor seni.yani bunlar 270 ile giderken buna çarpsam arabadan eser kalmıyor,ama sonradan gelen ilk resimdeki polis arabasına aynı hızda çarpıyorum,bana mısın demiyor yahu