Wave telefonumun ekranı bozuldu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ronarda

Üye
    Konu Sahibi
Wave telefonumun ekranı bozuldu :(
Arkadaşlar bende de Wave var ve telefonumun ekranı bozuldu.Daha doğrusu dokunmatiği yani telefon üzerindeki dokunmatik tuşlar çalışmıyor.Ne kadar denesem de bir türlü yapamadım.
Aslında ben telefonu yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve bugüne kadar önemli bir sorunla karşılaşmamıştım.Ancak bugün kardeşime telefona yeni yüklediğim bir oyunu göstermek için telefonu elime almıştım ki baktım dokunmatiği çalışmıyor.Yani hani tuş kilidi yapınca tekrar açmak için parmağınızı ekrana dokunmak gerekiyor ya.Onu yapamadım.Dolayısıyla tuş kilidini de açamadım.Daha sonra telefonun bataryasını çıkarıp tekrar taktım.Bu sefer düzeleceğini düşünmüştüm.Ama açılıştı sorduğu PİN kodunu da giremedim.Çünkü dokunmatik tuşlar çalışmıyordu.Yani ekranın altında bulunan üç ana tuş çalışıyor.Aslında ekranda çalışıyor.Herşeyi sapasağlam gösteriyor.Ama iş ekrandaki dokunmatik tuşlara basmaya gelince olmuyor,çalışmıyor.
Aslında birden ne oldu anlamadım.Daha sabah kalktığımda herşey normaldi internette gezinip oyun oynamıştım,müzik dinlemiştim,mesaj atmıştım.
Yani kısaca telefon açılıyor ama dokunmatik tuşları çalışmıyor bu yüzden telefon PİN kodu istediği bölümde kaldı.Kodu giremiyorum.Şuan telefon kapalı.Kaç kere bataryayı çıkarığ tekrar taktım tekrar denedim bilmiyorum.
Sizce ne yapabilirim? Nasıl düzelebilir ? Yani evde benim yapabileceğim birşeyler varmı yoksa tek çara servismi ? Cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.. :)

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..Eminim koskoca forumdan derdime derman olabilecek dostlarım vardır.

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.Eminim koskoca forumda derdime derman olabilecek birileri vardır.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Servisten başka çaren kalmamış dostum donanımsal sorun sanırım

ferobay33

Üye
kardeş telefonu nasıl yaptırdın acaba aynı problem benim başımada geldi

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Arkadaşlar bende de Wave var ve telefonumun ekranı bozuldu.Daha doğrusu dokunmatiği yani telefon üzerindeki dokunmatik tuşlar çalışmıyor.Ne kadar denesem de bir türlü yapamadım.
Aslında ben telefonu yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve bugüne kadar önemli bir sorunla karşılaşmamıştım.Ancak bugün kardeşime telefona yeni yüklediğim bir oyunu göstermek için telefonu elime almıştım ki baktım dokunmatiği çalışmıyor.Yani hani tuş kilidi yapınca tekrar açmak için parmağınızı ekrana dokunmak gerekiyor ya.Onu yapamadım.Dolayısıyla tuş kilidini de açamadım.Daha sonra telefonun bataryasını çıkarıp tekrar taktım.Bu sefer düzeleceğini düşünmüştüm.Ama açılıştı sorduğu PİN kodunu da giremedim.Çünkü dokunmatik tuşlar çalışmıyordu.Yani ekranın altında bulunan üç ana tuş çalışıyor.Aslında ekranda çalışıyor.Herşeyi sapasağlam gösteriyor.Ama iş ekrandaki dokunmatik tuşlara basmaya gelince olmuyor,çalışmıyor.
Aslında birden ne oldu anlamadım.Daha sabah kalktığımda herşey normaldi internette gezinip oyun oynamıştım,müzik dinlemiştim,mesaj atmıştım.
Yani kısaca telefon açılıyor ama dokunmatik tuşları çalışmıyor bu yüzden telefon PİN kodu istediği bölümde kaldı.Kodu giremiyorum.Şuan telefon kapalı.Kaç kere bataryayı çıkarığ tekrar taktım tekrar denedim bilmiyorum.
Sizce ne yapabilirim? Nasıl düzelebilir ? Yani evde benim yapabileceğim birşeyler varmı yoksa tek çara servismi ? Cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.. :)

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..Eminim koskoca forumdan derdime derman olabilecek dostlarım vardır.

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.Eminim koskoca forumda derdime derman olabilecek birileri vardır.

Telefona flash atmayı dene format atamazsın çünki. sonra tekrar orginal roma dönebilirsin bi dene

ferobay33

Üye
servise götürdüm şuan serviste bakıp arayacaklarmış 120 tl civarı tutar dediler

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
servise götürdüm şuan serviste bakıp arayacaklarmış 120 tl civarı tutar dediler

kardeşim olu r böyle şeyler kullanıcı hatası ise gerçekten ayvayı yedin hani direk acıyı söyledim yani yalan dolan kıvırmaca yok yo telefonda ise yaşadın
hani burada suçlucak biri var mı deseler etrafa mön mön bakmaktan başka çare yok traje komik ama bu böyle :)
geçmiş olsun

princepsp

Üye
bencede jıd yukle olmazsa gotur (eski roma göndürüp yada göndürmeden :)

ferobay33

Üye
benim tel yurt dışı servise götürdüm ekran dokunmatiği ekranla berabermiş ekran değişmasi gerekiyormu 245 tl fiyat çektiler kararsızım telefoncu arkadaşım 120 tl ye değiştiririm dedi ne yapmalıyım karar veremedim acaba yan sanayi ekran varmıdır güvenemedim

princepsp

Üye
sakın ana servisten başka yere yaptırma!

Ekleme : Garantiyi çok seviyordunuz hani ondan version yuklemiyordunuz hahahah neyse oraya yapttırma ana bayi değilse garanti gider

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
benim tel yurt dışı servise götürdüm ekran dokunmatiği ekranla berabermiş ekran değişmasi gerekiyormu 245 tl fiyat çektiler kararsızım telefoncu arkadaşım 120 tl ye değiştiririm dedi ne yapmalıyım karar veremedim acaba yan sanayi ekran varmıdır güvenemedim

sen işine garantiye al öyle yerlerde ver me yetkiliye teslim et

ferobay33

Üye
evet haklısın araştırdım 120 tl denilen çin malıymış servisete değiştirmeye karar verdim 1 yıl da garanti veriyorlar

senam38

Üye
arkadasim senin hatan degil bence para verme isterlersede tuketici haklarina git yere falan dusurmediysen eger

ferobay33

Üye
evet ama telefon yurdışı olduğu için ücretli oluyormuş faturasının olduğunu söyladem yurdışı fatura geçersizmiş

ozan2020

ozan2020

Üye
Ne alka yha sonuçta telefonun kendi problemi camı catlamadı kırılmadı ne alka para alıyolar çok sacmaaa

ferobay33

Üye
ekranın dokunmatiği ekranla beraber olduğu için kopmple değişiyormuş yoksa ekranda bir problem yok ekranla cam arasında sensör varmış oda ekranla bir oluyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt