N900 masa ustunden overlock yapma yontemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
N900 masa ustunden overlock yapma yontemi
sirayla 1 Qcpufreq
2 Cpurequi
3 maxcpu
dosyalarini indiriniz sonra masa ustunuzde - 600 + isareti cikacak kutucukta ve bu kadar - eksi basarsaniz 250 mhz kadar iner + artiya basarsaniz 1150 kadar cikar tabi kademeli kademeli overlock yapmak cocuk oyuncagi.... basarilar dilerim...

--------------- Ekleme ---------------

pardon 2. siradaki Cpufrequi olacak f harfini unutmusuz...

byMaMe

byMaMe

Üye
kardeş yükledim olmadi:vur

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
kapat ac telefonu olacaktir... masa ustunde goreceksin...

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
kardes kolay olmasi lazim oce xterm ie yaptigin overlock kaybet ortadan... sonra yukle tamamdir.

kaannnnn

Üye
kardes kolay olmasi lazim oce xterm ie yaptigin overlock kaybet ortadan... sonra yukle tamamdir.
Ben daha önce hiç overlock yapmadım.söylediğiniz programları sırasıyla kurdum ama masa üstünde bişi çıkmadı.eksik yaptığım bişimi var?

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
maxcpu kurduysan o cikacak ilk kurdugunda kapat telefonu geri ac masa ustunde goreceksin nediem -600+ seklinde olmasi lazim...

unutmadan kernel user ve kernel setting kurdun mu o kurulu olmasi sart. (yanlislikla kernel power 46 yukleme)...

byMaMe

byMaMe

Üye
kafanı duvarlara vurma bak yarılacak sonra:ehe:ehe:d:
hallettim nurettin teşekkür ederim:bye2: denizci535 kardeşimin de ilgisine ayrica teşekkür ederim nurettin abi senin konuların da yardimi dokundu :oke: linux kernel olayini yapmamiştim iş onda bitiyormuş sonradan anladim :evet:

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
ILK ONCE KERNEL USER VE KERNEL SETTINGS KURULU OLMALI ARKADASLAR...

SONRA sirayla 1 Qcpufreq
2 Cpufrequi
3 maxcpu
dosyalarini indirdikten sonra telefonu kapatip aciniz... masa ustunuzde - 600 + isareti cikacak kutucukta ve bu kadar - eksi basarsaniz 250 mhz kadar iner + artiya basarsaniz 1150 kadar cikar tabi kademeli kademeli overlock yapmak cocuk oyuncagi.... basarilar dilerim..

batya

Üye
ILK ONCE KERNEL USER VE KERNEL SETTINGS KURULU OLMALI ARKADASLAR...

SONRA sirayla 1 Qcpufreq
2 Cpufrequi
3 maxcpu
dosyalarini indirdikten sonra telefonu kapatip aciniz... masa ustunuzde - 600 + isareti cikacak kutucukta ve bu kadar - eksi basarsaniz 250 mhz kadar iner + artiya basarsaniz 1150 kadar cikar tabi kademeli kademeli overlock yapmak cocuk oyuncagi.... basarilar dilerim..

salamlar!!bunlari nereden yuklemem lazim!!bu overlockun bir zarari gelmezmi n900 me??
overlock yaparken deyiwilen ne olacaq?

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
yani yuklemek size kalmis. overlock yapmak cihazi hizlandirir internet vs seyleri hizli acmaya yarar bunun icin isteyenler yukler... zararina gelince ben sahsen gormedim... bunlar depolarda kayitli ordan indir...

batya

Üye
yani yuklemek size kalmis. overlock yapmak cihazi hizlandirir internet vs seyleri hizli acmaya yarar bunun icin isteyenler yukler... zararina gelince ben sahsen gormedim... bunlar depolarda kayitli ordan indir...

cok saolasin kardew!!deneyecem!!INSHALLAH IYI OLUR!!!

kardew bu kernel ler hangi depodan yuklenir!!bende systemde kernel module ntfs var??yukleyimmi>>??

NR6630

NR6630

Üye
hallettim nurettin teşekkür ederim:bye2: denizci535 kardeşimin de ilgisine ayrica teşekkür ederim nurettin abi senin konuların da yardimi dokundu :oke: linux kernel olayini yapmamiştim iş onda bitiyormuş sonradan anladim :evet:
eyvallah kardeşim sorun değil gerekirse özeldende yazabilirsin:oke: denizci dostumda bu işte atakdır tabiki

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
evet kernel user ve kernel settings mutlaka kurun...

kaannnnn

Üye
evet kernel user ve kernel settings mutlaka kurun...

naaptıysam masa üstüne getiremedim bu + - 600 olayını.üç programıda kaldırdım kernelleri kurdum yeniden o 3 programı kurdum ama masa üstüne gelen hiçbirşey yok.pes edicem sonunda:(

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
maxcpu yu kurdunsa cikmasi lazim siralamayi uygula nerde takiliyorsan ozelime yaz. yanlis kerneli kurmayin... cikmadi ise kisayol ekle de masa ustune oraya bak max cpu mutlaka cikar widget dir cunku....

kaannnnn

Üye
maxcpu yu kurdunsa cikmasi lazim siralamayi uygula nerde takiliyorsan ozelime yaz. yanlis kerneli kurmayin... cikmadi ise kisayol ekle de masa ustune oraya bak max cpu mutlaka cikar widget dir cunku....

maxcpu yuda diğerlerinide sırasıyla kurdum.diğerleri menüde gözüküyor ama maxcpu ne menüde nede kısayol bağlantılarında gözükmüyor ama uygulama yöneticisinde kurulu gözüküyor kaldır dersem kaldırıyor tekrar kur dersem kuruyor ama gözükmüyor.bendeki kurulu kernellerin tam olarak isimleri ENHANCED LİNUX KERNEL FOR POWER USERS VE ENHANCED LİNUX KERNEL FOR POWER USERS(SETTİNGS) .hatta şimdi max cpu yu güncelledi uygulama yöneticisi ama gene menüde gözükmüyor.

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
ilk once kaldir telefondan sonra kapat ac... masa ustu sayisini ikiye indir kurarken bos olan masaustunde kal atmasi lazim masaustune.... tekrar kur bence bazi sorunlar hildon deskop tan da olabilir... birde bu battery programlarindan da sorun kaynaklaniyor bazen ben batterygrafk ve battery ile ilgili olan herseyi kaldirdim.. kardes bu seferde yap biraz bekle masa ustune otomatik dusmesi lazim... kerneller dogru kurmussun sadece maxcpu kaldir tekrar kur...

kaannnnn

Üye
dediklerinizi aynen yaptım.battery ile ilgili hiçbişi kurulu değil.ama gelmiyor olmuyor.demekki çakışan başka bir program var.bu arada yardımlarınız için çok teşekkürler.kurulu gözüküyor ama menüde yok.bilmiyorum artık yapacak başka bişi varmı.

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
cok ilginc cikmamasi ozeline yadigimida yap baalim ne olacak otomatik masa ustune yukluyor cok ilginc.. bir foto koyayim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt