N900 masa ustunden overlock yapma yontemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaannnnn

Üye
hepsini yaptım yok valla yaw.çok sağol ilgin için kardeşim.yorma artık kendini çok sağol çok teşekkürler.

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
resmi koydum maxcpu widget diye... bir bak...

kaannnnn

Üye
resmi gördüm kıskandım:).niye bende olmuyor bilmiyom.sizin normal menüde maxcpu program olarak varmı.bende menüde hiçbiryerde gözükmüyor ama uygulama yöneticisinde kurulu gözüküyor.

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
kardes otomatik masa ustune atiyor dikkat ettinse masa ustum bos... bence flash at bu programlari geri yukle...

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
kaan ustad birde yukle kapat ac masa ustune tikla kisayol degilde arac ekle de goreceksin maxcpu diye masa ustune ekle bu kadar buyuk ihtimalle sende hildon deskop yuklu degil gibime geldi.... n900 hildon deskop yukle diye arat googlede cikar....

osmanayman

osmanayman

Üye
Yapamıyorum bir türlü programlar yükleniyor fakat overlock yapamıyorum. Bir keresinde xterm ile 900mhz yapmıştım. Fakat android maemo arası geçişlerden dolayı 600mhz e geri dönüyordu. Şimdi max değer olarak 600mhz görünüyor ve "enable overlock" seçeneği aktif değil. Şayet xterm ile yaptığım overlocktan kalıntılar varsa nasıl kaldırabilirim?

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kapatip acacasin

--------------- Ekleme ---------------

maxcpu yukle onunla yap overlock digerlerine girme....

kaannnnn

Üye
kaan ustad birde yukle kapat ac masa ustune tikla kisayol degilde arac ekle de goreceksin maxcpu diye masa ustune ekle bu kadar buyuk ihtimalle sende hildon deskop yuklu degil gibime geldi.... n900 hildon deskop yukle diye arat googlede cikar....

araçlar seçeneğindende denedim araçlarda yada menüde gözükmüyordu.ama hildon desktopda kurulu değildi belkide ondan.ama bugün sattım o telefonu.1 tane daha alıcam onda dener sonucu yazarım.teşekkürler.

tutas_tee

tutas_tee

Üye
kernel user ve kernel settings sepolarda cikmiyor acaba neden olabilir ne yapmam gerekiyor bir yardim edermisiniz.

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
depolarin eksik onlari kaydet... Kahittan sonra tum programlar cikar...

tutas_tee

tutas_tee

Üye
teskkurler hallettim sorunu.

burhangnys

Üye
cpufrequi yi buturlu bulamadim depolardan ama diger iki programi yukledim baktim oldukca iyi calisiyor 900 den otesini denemeyide pek gozum kesmedi ama calisiyor..acaba yinede cpufrequinin gerekliligi varmidir arkadaslar?

osmanayman

osmanayman

Üye
Hayır gerek yok...:oke:

3319055

Üye
kardeşim yaptım hepsini masaüstünde dediğin şey çıktı fakat olmuyor ne kadar + ya bassamda aynı 600mhz yazıyor halen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt