Sizde farkettiniz mi?? (N8)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
Sizde farkettiniz mi?? (N8)
Arkadaşlar meraba her aldığım nokia telefonlarında genellikle ayarlar bölümüne daha sonrada arama ayarları bölümüne girip, arama bekletme, arama süresini göster vs. gibi ayarları hemen aktifleştiririm..
Enson aldığım N8'imde ise otomatik tekrar ara seceneğini göremedim veya bulamadım!! :vur acaba sizdede aynı durum warmı farkettinizmi yoksa benm telefonumdamı yok yada N8 destekleiomu :bilmm

blackbird48

blackbird48

Üye
Arkadaşlar meraba her aldığım nokia telefonlarında genellikle ayarlar bölümüne daha sonrada arama ayarları bölümüne girip, arama bekletme, arama süresini göster vs. gibi ayarları hemen aktifleştiririm..
Enson aldığım N8'imde ise otomatik tekrar ara seceneğini göremedim veya bulamadım!! :vur acaba sizdede aynı durum warmı farkettinizmi yoksa benm telefonumdamı yok yada N8 destekleiomu :bilmm
doğru söylüyorsun arkadaşım bende inceledim eski telefonumda 5800 da var ama N8 imde yok bende bulamadım

TheORCUN

TheORCUN

Üye
İstek yogun olursa yeni yazılımlarla gelir... Pek kullanılmadığını düşünmüşler heralde...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Az önce nokia Trükiye ile görüştüm bu ve buna benzer hataların ilk yazılım güncellemesinde giderileceğini söyledirler.bendeki başka bir sıkıntıda çorlu ilçesinin haritada gözümkmemesi :(

SilentOne

SilentOne

Üye
bn tekrar geri aramayı kullanan kaç kişi var ki acaba

ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
Kaç kişi war bilmiorum ama benm kullanımıma rahatlık sağlıyordu :islik

suat1111

suat1111

Üye
ewet videolarıda zil sesi yapamıyoruz n8 de

pcwolf

pcwolf

Üye
Yaa ben de birsey var sandım ciddi sorun diye düşündüm. Arayın telefonla evi felan hiç açmasın ve bakın bakalım belki telefon kendisi yeniden aramak için soru sorar?

ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
Yaa ben de birsey var sandım ciddi sorun diye düşündüm. Arayın telefonla evi felan hiç açmasın ve bakın bakalım belki telefon kendisi yeniden aramak için soru sorar?

Sayın arkadaşım okadar zekilik bizdede var olmuo demekki ki burada konu açmışız, aynı zamanda buradaki konuların hepsi sanki bişey varmış gibi başlıklar kullanılarak açılıyor buna da dikkat kesilmeni dilerim.. TEŞEKKÜRLER

pcwolf

pcwolf

Üye
Sayın arkadaşım okadar zekilik bizdede var olmuo demekki ki burada konu açmışız, aynı zamanda buradaki konuların hepsi sanki bişey varmış gibi başlıklar kullanılarak açılıyor buna da dikkat kesilmeni dilerim.. TEŞEKKÜRLER

Hakaret etme amaçlı yazmadım ki o yazıyı zekilik felan diyon. O kısma hiç dikkat etmedim ama doğrudur, zaten dikkat çekici başlıklar seçilir genelde.

ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
:oke: düzelir bakalım =)

ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
Bir türlü gelmeye güncelleme ve düzelmeyen sorunlar ama yinede bu canavardan vazgeçmem :oke:

Maximien

Maximien

Üye
Arama ayarlarından Ara kısmına girince arama süresini göster kısmından evet veya hayır yapabilirsiniz Aynı şekilde arama bekletme de orada. Tek yapmanız gereken N8 kullanmasını öğrenmek!!!

ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
Arama ayarlarından Ara kısmına girince arama süresini göster kısmından evet veya hayır yapabilirsiniz Aynı şekilde arama bekletme de orada. Tek yapmanız gereken N8 kullanmasını öğrenmek!!!

Görende ilk defa nokianın symbianını kullanıyoruz sanacak ben bu nokia ya yıllarımı werdim arkadaşım senin dedğin yeri ben gözüm kapalı acarım :naughty: istersen benm açtığım konuyu sakince okuyup neyi bulamadığımızı anla sonra cewap yaz..:sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt