5800 n8 parcaladı yazıklar olsun n 8 :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halis18

halis18

Üye
Bence N8 Kullanıcı Taleplerinin Hepsini Karşılıyor...
Ama Kullanıcı Var Kullanıcı Var....
Ben 11. ayda aldım telefonumu çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım...
hep tarayıcıdan dert yanıyorlar 1 kere olsun yanmadım....
takıldığım
3 forum sitesi
2 online oyun sitesi
1 video sitesi var...
hepsini 011.012 versiyonunda sorunsuz kullandımm....
kendim internet cafe işletiyorum...
pclerimi benden iyi kimse bilemez....
pcden anlamayan müşterim geliyor bu pc cok kötü sürekli donuyor başka pcye aktarırmısınız diyor...
onada aktarıyorum onuda donduruyor...
farklı bir müşteri geliyor aynı masaya oturuyor ama pc kullanmasını biliyor....
sorunsuz takılıyor pcde....
şimdi sorun pcde mi kullanıcıda mı....
bence bu konuda biraz bu bahsettiğim ile alakalı...
sen tarayıcıdan ahmetin yaptığı dandik siteye giriyorsan kod hatası var ise....
bunda tarayıcının sucu nedir....
yeri geliyor bazı siteler i7 işlemci 8 gb ramlı pcde bile takılıyoruz...
eee bundan daha iyi pc nerde ???
bence 1000 tlye bu telefondan daha iyisini alamazsınız....

karasahinemre

Üye
takıldığım
3 forum sitesi
2 online oyun sitesi
1 video sitesi var...
pcden anlamayan müşterim geliyor bu pc cok kötü sürekli donuyor başka pcye aktarırmısınız diyor...

+1 kulaklığı bağlayamayanlar var telefona ses gelmiyor diye itiraz edenler :D

5800 cı

5800 cı

Üye
abi eğer yine açmazsa atma be bana ver bende sana 5800 ı veririm gps falan 10 numara arkadaşınınkindende üstün hatta c6 fw si yüklü :ehe

emre_6795

emre_6795

Üye
olamaz

format_sys

Üye
bi dahakine yan koltukda otur düzelir

SilentOne

SilentOne

Üye
ülen n8 deqilde n9 çıkacakmış onu bekliyom bi çıksa çıkmassa n900 alıcam parası neyse

Lacrymosa

Üye
takıldığım
3 forum sitesi
2 online oyun sitesi
1 video sitesi var...

Tamam biz anlamıyoruz bu işten. N8 kötü diyoruz ama bilmiyoruz ondan diyoruz. İşin uzmanları, meslekleri bu olan insanlar bakalım ne demiş onlara inanırsınız belki ne de olsa profesyoneller masabaşında oturup telefonları kıyaslamıyorlar.

tasarimx

Üye
Slm
arkadaslar dun navıgasyon ayarlarımı yukledım evde test ettım seslı bayan yon tayını usulu ıle start aldı ,oh be dedım artık gonul rahatlıgı ıle servıse gıttım ,artık buyuk bı hava zamanıydı ,cunku servıste ve fabrıkada kımsede n 8 yoktu ,herneyse servıse bındım kankamla bırlıkte yanı koltuga oturdum ,baktım elınde 5800 var ,dedım onu bı kenara bırakda su aletın hunerını bı gor ,navıgasyonumu actım rotamı fabrukaya yazdım buldu ve seslı bayan hemen start aldı yaklasık 1 km gıttıkten sonra ,rotamda degıısklık yapım dedım ,kucuk bı degıısklık yaptım ,artık navıgasyonum aptalca goruntuler ve seslı bayanın ses tellerı kopmustu ve bana hıc bı sekılde seslı yon tayını vermedı vermedıgı gıbıde goruntu ılk basladıgı gıbı degıldı ,dedım kankaya rotamızı duzeltelım ,tekra fabrıka rotasına gıdelım ok dedım ve start aldım malum goruntu ve seslı bayan yıne oflıne dedım ayarlarını degıstırdımde ondandır tabı 10 km ıcınde ayarlarımda bı degısiklık gormedım ve bataryamda sınyal verdı ve bıtmek uzere ,ok dedım sarzım bıtmesın barı ben kapatım,Artık kankamın elıne gecmıs olan fırsatı buyuk bı zevkle kullanmaya basladı elınde 5800 cıkardı n 8 cebe gırdı adam navıgasyonu actı ve bızı fabrıkaya kadar goturdu ,tabı arada yorumlarınıda eklemeyı unutmadı yaramaz alet hıc bıseyı desteklemıyor kesınlıkle para vermem felan fılan ıste acıkcası rezılmı rezıl oldum ve canım cok sıkılmıstı kıytırık 5800 N 8 parcalamstı ve galıp gelende o olmustu artık ben bu telefondan sogumaya basladım her bı olayda faso verıyordu vıdeo ,guncelleme,update.vs canım cok sıkıldı ve ben artık ıphone 4 yonelmeye basladım rezıl oldum rezıl n 8 karızmayı ayaklar altına aldı yapılırmı ulen bu bana ,artık sogumus bı sekılde n 8 koydum karsıma bırbırımıze baksıyoruz :hmmmacaba senı nasıl ımha yoluna gıdeyım dıye dusunuyorum:vur ama benım ona yapacam en buyuk tolerans 1 kere daha sans tanıcam ve bugun ezılmıs bı sekılde yenıden arabada cıkarıp denıyecem oldu onu affedecem olmadı satacam arkadas yada atacam ,bız oyle karızmamızı ayaklar altına aldıramayız :pro:
NOKİA N 8 SANA BUGUN SON FIRSATI VERIYORUM :box

saygılar

bence sen hemen n8 i bırak git bir iphone 4 al , n8 i kullanmayı bilenlere bırak , çoluk çocuk işi değil bu :) n8 e son şans mı ? :d::d::d: sen kim nokia n8 e son şans vermek çok saçma ......yürü git hangi telefonu kullanacaksan kullan ama n8 kullanma. :oke: artistik hareketler bunlar hiç inandırıcı değil , daha inandırıcı konular bulun , sende n8 bile yoktur ....

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
slm
ever arkadaslar olumlu olumsuz yorumlarınız ıcın tesekkur ederım ,olumsuz yorumlara yorum yapmak ıstemem cunku benım ezık ınsanlara yorum yapmam demem ezılmem demektır o yuzden onlara yorum yapmıcan ,herneyse konumuzun ozune gelelım dun aynı sekılde servısıme gıttım ve actım telefonumu navıgasyonuma bastım hedefımı belırttım fabrıkaya kadar seslı bı sekılde goturdu yanımdakı 5800 cı arkadasta kanka uste ne kadar ıstıyorsun demeye baslayıp kafamaın etını yemeye basladı bıle sımdıden ,sonuc navıgasyon n 8 de sorunsuz bı sekılde calsıyor ,,saygılar

Not: iphone 4 almanyadan yakında gelecek oda elımde olacak ....

suat1111

suat1111

Üye
slm
ever arkadaslar olumlu olumsuz yorumlarınız ıcın tesekkur ederım ,olumsuz yorumlara yorum yapmak ıstemem cunku benım ezık ınsanlara yorum yapmam demem ezılmem demektır o yuzden onlara yorum yapmıcan ,herneyse konumuzun ozune gelelım dun aynı sekılde servısıme gıttım ve actım telefonumu navıgasyonuma bastım hedefımı belırttım fabrıkaya kadar seslı bı sekılde goturdu yanımdakı 5800 cı arkadasta kanka uste ne kadar ıstıyorsun demeye baslayıp kafamaın etını yemeye basladı bıle sımdıden ,sonuc navıgasyon n 8 de sorunsuz bı sekılde calsıyor ,,saygılar

Not: iphone 4 almanyadan yakında gelecek oda elımde olacak ....

sana demiştik

vito andolini

vito andolini

Üye
bence sen hemen n8 i bırak git bir iphone 4 al , n8 i kullanmayı bilenlere bırak , çoluk çocuk işi değil bu :) n8 e son şans mı ? :d::d::d: sen kim nokia n8 e son şans vermek çok saçma ......yürü git hangi telefonu kullanacaksan kullan ama n8 kullanma. :oke: artistik hareketler bunlar hiç inandırıcı değil , daha inandırıcı konular bulun , sende n8 bile yoktur ....

sen de kusura bakma da saçmalamışsın hemen mızrağı çıkarık sokmuşun adamın böörüne

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
arkadas sen bu telefonu kullanmayı bilmiyorsun kötülemeye karalamaya çalışma. Bilen birine sat git kendine nokia1100 al onu belki kullanırsın. İphone 2g 3g kullanmıs bırı olarak tek şey soyluyorum bu gune kadar yapılmıs en ıyı telefon n8 dirr.......

halis18

halis18

Üye
Tamam biz anlamıyoruz bu işten. N8 kötü diyoruz ama bilmiyoruz ondan diyoruz. İşin uzmanları, meslekleri bu olan insanlar bakalım ne demiş onlara inanırsınız belki ne de olsa profesyoneller masabaşında oturup telefonları kıyaslamıyorlar.

İllaki başka tarayıcılar daha iyi olacak....
ama benim dediğim farklı...
Yani şuan gelip senin yorumumunu okuyorsam....
ve cevap yazabiliyorsam demekki n8 tarayıcısı ile oluyor bunlar....
sen ne bekliyorsun bi tarayıcıdan oto cevap yazmasını mı ?
Bak Sen Bu yorumu yazarken ben N8 ile ne Yapmışım...
İşimden dolayı kurtlar vadisini hep gece izlerim...
eskiden pcden indirir izlerdim ama artık....
Senin beğenmediğin Nokia Tarayıcı ile Vip üyesi olduğum siteye giriyorum.....
Hızlı ve Sorunsuz Bir Şekilde kurtlar vadisi bölümüne girip....
112 bölüm linkine tıklıyorum...
Yeni Sayfa Açılıyor.....
Ftp id ve şifremi giriyorum....
Başlıyor avi uzantılı bir şekilde filmi indirmeye....
%5e geldiğinde HDMI kablomu takıp tıklıyorum inen filmin üzerine....
Film daha %5 iken başlıyorum online olarak izlemeye....
Koskoca Tvde.....
Bitene kadar ne bir takılma ne de başka sorun oluyor...
Peki sen 2000 tllik tel ile ne yapıyorsun....
ilk önce filmi pcye indiriyorsun...
sonra tel bağlayıp telefone atıyorsun....
sonra telin avi oynatmıyor...
filmi tekrar mp4e convert ediyorsun....
tekrardan telefona atıp izliyorsun....
EEE ben bunu N95 cihazımlada yapıyordum....
N8 Bana yetiyor...

tasarimx

Üye
arkadaşlar konu nerden nereye geldi..
Beni rahatsız eden forum kirliliğidir.
enteresan başlıklar (yalan dolan , kışkırtıcı)
Ancak baslığa bir bakın (5800 n8 parcaladı yazıklar olsun n 8 :() ne alaka forum kirliliğinden başka bişey yok ... arkadaşlar aklımıza her geleni foruma yazmayalım , önce düşünüp ,araştırıp yazalım ..

cabal21

cabal21

Üye
git işine ya önüne gelen telefona bi leke sürmeye çalışıyor.. n8 gayet sağlam ve stabil çalışan bir telefon. 1 kere bile ne donma nede kasma oldu...

Kullanamayacağın aleti eline almayacaksın arkadaş. sen git 5110 al onu kullan. 5800 mış. o takozu almadığım için hergün yatıp kalkıp dua ediyorum.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
beğenmiyorsan bana verebilirsin :) n8 delileri burda

acati

acati

Üye
garmin 5800da da, E52de de, x6da da, n8de de problemsiz çalışıyor. Garmin kurun, dertlerden kurtulun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...