n8 ovi suite bağlayamıyorum yardım ltfnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marsoy

marsoy

Üye
    Konu Sahibi
n8 ovi suite bağlayamıyorum yardım ltfnn
slm arkadaşlar n8 ovi suite bağlayamıyorum napabilirim bir fikri olan varmı

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Bi telefonu kapatıp aç bnmde girmiyodu şarjı bitti kapandı şarja taktığımda girdi

marsoy

marsoy

Üye
    Konu Sahibi
tlfonu kapadım açtım pc yenden başlattım ovi suite kapalıyken tlfon pcde görünüyo oviyi açınca görmüyo

matanist

matanist

Üye
Benimki de girmedi genel bir problem galiba. Daha sonra tekrar denediğimde giriyordu...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Aha bendede girmiyor

geceler77

geceler77

Üye
3 gündür aynı sorun bendedevar yazacaktım ha düzelir dedim düzelmedi 3 gundur ovi bendede girilemiyoru acılıyor beyaz ekran ovi yazıyor 1 dakka sonra ana menüye tekrar dönüyor genel sıkıntıvar sanırım

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Bende telefondan Ovi'ye giremiyorum...

dkircali

Üye
slm arkadaşlar n8 ovi suite bağlayamıyorum napabilirim bir fikri olan varmı

Ovi suite update den sonra bende de böyle bir problem oldu, tekrar telefonu ovi suite göstermek için program ekle kaldırdan "nokia connectivity cable driver" var onu kaldırdım, pc ye restart telefonu bağladım, driverı tekrar yükledi tekrar pc restart attı problem çözüldü. Diğer pc imde de aynı sorun oldu ama bu çözüm yemedi, onun yerine ovisuite komple kaldırıp tekrar yükledim onda da sorun kalmadı. Umarım işine yarar.

marsoy

marsoy

Üye
    Konu Sahibi
Ovi suite update den sonra bende de böyle bir problem oldu, tekrar telefonu ovi suite göstermek için program ekle kaldırdan "nokia connectivity cable driver" var onu kaldırdım, pc ye restart telefonu bağladım, driverı tekrar yükledi tekrar pc restart attı problem çözüldü. Diğer pc imde de aynı sorun oldu ama bu çözüm yemedi, onun yerine ovisuite komple kaldırıp tekrar yükledim onda da sorun kalmadı. Umarım işine yarar.
tşklerrr işime yaradı cable driveri kaldırıp tekrar yükledim sorun çözüldü tekrar tşkler :D

blut_hy

Üye
bu sorunu cozebılen warsa yardım etsın bendede acılır gibi oluyo ama sonra ana ekrana donuyo

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
@dkircali cevap vermiş zaten. Üstteki yorumları okumanız gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt