5800 ile çektiğim resimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkcan_0

berkcan_0

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile çektiğim resimler

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Lacrymosa

Üye
Flash tozları göstermiş. Temizlik şart. :D

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
bu resimleri çekerken ayarlar standartmıydı yoksa değiştirdinmi ? eğer değiştirdiysen burada paylaşırmısın. benim telefon böyle çekmiyor :hmmm tabi ışık ve yönüde önemli resim kalitesi için.

kral7

kral7

Üye
manzara da çekseydin?

berkcan_0

berkcan_0

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ayarlar standart ama yakın çekimlerde yakın çekim moduna aldım sadece cfw falanda kullanmıyorum bu arada resimlerde gece çektiğim 2 tane resimde var daha çektiğim bazı resimleride ekliyeceğim

SilentOne

SilentOne

Üye
ben yazın bu telefonla o fotlar çektim ki foto makinesi bunlara cesaret edemez :D

berkcan_0

berkcan_0

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar resimlerin forumda direk gözükmesi için ne yapmam lazım

rstsn

rstsn

Üye
internete attığın bu fotolara kopyala sonra aççağın konuya yapıştır

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
İmageshack e gir.Browse den resmi seçiosun.Tabi bitane olması şart.Sonra yükle diosun.Orda
doğrudan link, widget kodu,forum kodu..... var.Forum kodunu kopyala.Ya da yukardaki simgelerde grafik ekle var.Ona basıp linki gir.

--------------- Ekleme ---------------

Telefonda makro modu var.Carl Zeiss odaklanma var.Tabi kullana bilene:hmmm

Eray1910

Üye
Resmin url'sinin başına
Kod:
url'nin sonuna
Kod:
[/img]
koy.. :)

Güzel resimler gerçekten.. İyi resimler çekmek için biraz taktik verebilir misin ?

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Yapma dostum bunları 5800da çekmen imkansız çünkü arkayı bulanık çekmiş çiçek net yanı bunu anca fotoğraf makinasında yapabilirsin... :)

berkcan_0

berkcan_0

Üye
    Konu Sahibi
inanmayan arkadaşlar resimlere sağ tıklayıp özelliklerden bakabilirler hangi telefon ile çekilmiş çiçek net arka bulanık diyen arkadaş içinse yakın mod a aldığında sadece çiçeğe yaklaştırıp çiçeğe odaklanmayı sağlarsan arkayı otomatik bulanıklaştırır boşuna coymamışlar c.lens i bu cihaza çekmesini bilene gerçekten süper resimler çekiyor bizim foto makinasından daha iyi desem yalan olmaz sizde yakın mod a alıp gün ışığında böyle yakın resimler çekerseniz arkanın bulanıklaştığını göreceksiniz gece çekimleri biraz kötü ve yeşilimsi tonlamalarda olmasına ramen gündüz çekkimleri gerçekten harika

Dream0ver

Üye
Yapma dostum bunları 5800da çekmen imkansız çünkü arkayı bulanık çekmiş çiçek net yanı bunu anca fotoğraf makinasında yapabilirsin... :)

yok kardeş yapılıyor ne yaptın sn boşuna mı oraya carl zeiss koymuşlar :D

berkcan_0

berkcan_0

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar arkayı donuk yapmak için çekeceğiniz nesneye telefonu yaklaştırıp yakın çekim moduna alıp tuşa hafif basıp yeşil işaret çıkarsa odaklanmış demektir hiç elinizi çekmeden biraz daha bastırıp çekmeniz arkanın bulanık nesneye odaklanmanızı sağlar ayarlar standart kalsın sadece yakın çekimlerde yakın çekim moduna veya gece çekimlerde gece çekim moduna almanız yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt