[SONUNDA BULDUM]:REVOLVER Telefonunuzu ALTIPATLAR tabancaya çevirin...

Sponsorlu Bağlantılar

mreren38

mreren38

Üye
    Konu Sahibi
[SONUNDA BULDUM]:REVOLVER Telefonunuzu ALTIPATLAR tabancaya çevirin...

Bu uygulama hepimizin bildiği shotgun uygulamasının bir diğer şeklidir. YUMULUN:)
(ALINTI DEĞİLDİR ÇALINTI HİÇ DEĞİLDİR EMEĞE SAYGI BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRME )

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: rmzn_guler, ısmaıl sezer, furkanlevent ve 97 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Revengeful

Emekli Yönetici
Eline saglik :)

AlpReis

AlpReis

Üye
eyvallah

devran_34

devran_34

Üye
saol

CoDeYs

CoDeYs

Üye
güzel denicem..

mreren38

mreren38

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun hepiniz. Uygulama çok güzel aşağı yukarı iphone daki gibi. İstediğiniz kadar mermi koyabiliyosunuz :)

pasha14

pasha14

Üye
''Güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan bir uygulama yüklenemez'' diye bir sorunla karşı karşıyayım yardımcı olursanız sevinirim. :)

mreren38

mreren38

Üye
    Konu Sahibi
''Güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan bir uygulama yüklenemez'' diye bir sorunla karşı karşıyayım yardımcı olursanız sevinirim. :)

Ben bu hatayla karşılaşmadım sadece free signer ile imzalayıp yükledim. İmzaladın mı sen?

pasha14

pasha14

Üye
Ben bu hatayla karşılaşmadım sadece free signer ile imzalayıp yükledim. İmzaladın mı sen?

Hayır kardeşim imzalamadım. İmzalamam gerektiğini bilmiyorum imzalayıp deneyeceğim sonucu buraya yazarım. :)

Arkadasım kusura bakma problem bendeyms. Ben smdı sertıfıkaladım telefonuma kurdum cıdden guzel bır uygulama. :)

yumurjack

yumurjack

Üye
hocam eline ayağına sağlık allah dert zeval vermesin bulacam diye yırttım bi tarafımı bulamamıştım ya :D bunu yklemiştim ovistore dan o da sürekli internet bağlantısı istiyodu çooook tşk ediyorum

crayz777

Üye
''Güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan bir uygulama yüklenemez'' nasıl yükleyecez 5800

mreren38

mreren38

Üye
    Konu Sahibi
Hayır kardeşim imzalamadım. İmzalamam gerektiğini bilmiyorum imzalayıp deneyeceğim sonucu buraya yazarım. :)

Arkadasım kusura bakma problem bendeyms. Ben smdı sertıfıkaladım telefonuma kurdum cıdden guzel bır uygulama. :)

Ok güle güle kullan :)

--------------- Ekleme ---------------

''Güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan bir uygulama yüklenemez'' nasıl yükleyecez 5800

Arkadaşım önce uygulamayı imzala. Onun nasıl yapılacağını bilmiyorsan forumda var free signer diye arat zaten anlatımını da bulursun.

--------------- Ekleme ---------------

hocam eline ayağına sağlık allah dert zeval vermesin bulacam diye yırttım bi tarafımı bulamamıştım ya :D bunu yklemiştim ovistore dan o da sürekli internet bağlantısı istiyodu çooook tşk ediyorum

Ben de çok aramıştım kardeşim o yüzden bulur bulmaz paylaştım :)

doncay

doncay

Üye
ellerine saglik kardesim kaliteli uygulama ama bende ses cikmadi bu sorun genel mi yoksa

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
Tşkler Kardeş

SilentOne

SilentOne

Üye
saolasın

doncay

doncay

Üye
yok denedim teli actim kapadim ama ses yok telim n97 acaba telefon hafizasina kurmadim ondanmidir herkeste ses war bende yok :(

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
tşkkürler

Üst Alt