[SONUNDA BULDUM]:REVOLVER Telefonunuzu ALTIPATLAR tabancaya çevirin...

Sponsorlu Bağlantılar

07oguz07

07oguz07

Üye
emeğine sağlık

mreren38

mreren38

Üye
    Konu Sahibi
yok denedim teli actim kapadim ama ses yok telim n97 acaba telefon hafizasina kurmadim ondanmidir herkeste ses war bende yok :(
Yok arkadaşım tel hafızasıylaalakası yok bende de h.kartında kurulu. Bilmiyorum ilk defa karşılaştım bu sorunla .

GUJSA

GUJSA

Üye
teşekkürler

mreren38

mreren38

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil.

mreren38

mreren38

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür etmeniz yeterli :)

Dream0ver

Üye
çok süper bu fkat ben bunun ben prosunu arıyorum bulan varsa cidden çok güzel olur...

mostbadboy

mostbadboy

Üye
biri sertifikalayıp koyabilirmi? sertifikam yokta :(

tandogucem

tandogucem

Üye
arkadaslar bu sorunu nasil cozucez free signer filan bulamadim allah askina arastirma yapi yapin diceginize paylasinda tesekkur alin yazik ya

mreren38

mreren38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu sorunu nasil cozucez free signer filan bulamadim allah askina arastirma yapi yapin diceginize paylasinda tesekkur alin yazik ya
Forumda zaten paylaşıldı arkadaşım. Çok araştırmış gibi mesaj atmışın. Bu Forumdaki ilk mesajın daha:nono:

--------------- Ekleme ---------------

çok süper bu fkat ben bunun ben prosunu arıyorum bulan varsa cidden çok güzel olur...
Prosu derken programını diyosan o bu profesyoneli diyosan bilmiyorum.

tandogucem

tandogucem

Üye
ya yalanmi aticam adam gibi anlatan yok bisey anladiysam ney olayim forumda 1 haftadir dilasiyorum fazla mesaj atmam ben her konuya tesekkurler yazip post kasanlardan degilim :)

By_AkA

By_AkA

Üye
çok güzel rus ruleti oynanıyo :)

mreren38

mreren38

Üye
    Konu Sahibi
ya yalanmi aticam adam gibi anlatan yok bisey anladiysam ney olayim forumda 1 haftadir dilasiyorum fazla mesaj atmam ben her konuya tesekkurler yazip post kasanlardan degilim :)

Arkadaşım o sertifikalama olayını ben de forumdan öğrendim. Ben de yalan söylemiyorum herhalde.
Ama sana yine de kısa bi geçiyim özet
opda.cn sitesine giriyorsun. Biraz ingilizcen olsun yeter. Üye olduktan sonra telefon ekle deyip telefon marka ve modelini seçip bi de Seri numarasını yazacaksın. Yanlış hatırlamıyosam bi de o tel için bir isim bulacaksın örn:mreren's phone vs.
Bir gün falan sonra sertifika ve opdaya gelmiş olur. Sen ordan onları indirip telefonuna rastgele bir yere kopyalıyorsun.
Daha sonra free signer programını indirip (Linkini koyacam mesajın sonuna) telefonuna kuracan. Programa girip Options(Seçenekler)-Settings(Ayarlar) tıklatıyoruz. sign cert yazana ya da türkçesi yazar indirdiğin sertifikayı seçiyorsun. Sign yazana da indirdiğin i seçiyorsun. Bu işlemi yalnızca bir defa yapıyoruz.
Sonra imzalamak istediğin sis dosyasını seçip goya basıyon aga bu kadar.
İşte Bu da Free signer 'in linki
http://www.maxicep.com/maxipda-turk...anos9-x-selfsigned-turkce-maxipda-430264.html

çok güzel rus ruleti oynanıyo :)

Eyvallah :)

Dream0ver

Üye
Forumda zaten paylaşıldı arkadaşım. Çok araştırmış gibi mesaj atmışın. Bu Forumdaki ilk mesajın daha:nono:

Prosu derken programını diyosan o bu profesyoneli diyosan bilmiyorum.

ovide bu var fakat bunun revolver prosuda var paralı da onu bulabilirseniz sevinirim (:

mreren38

mreren38

Üye
    Konu Sahibi
:+)

teknogenc33

teknogenc33

Üye
çok güzel rus ruleti oynanır bunda :D

galaxyminipsp

galaxyminipsp

Üye