ya yalanmi aticam adam gibi anlatan yok bisey anladiysam ney olayim forumda 1 haftadir dilasiyorum fazla mesaj atmam ben her konuya tesekkurler yazip post kasanlardan degilim
Arkadaşım o sertifikalama olayını ben de forumdan öğrendim. Ben de yalan söylemiyorum herhalde.
Ama sana yine de kısa bi geçiyim özet
opda.cn sitesine giriyorsun. Biraz ingilizcen olsun yeter. Üye olduktan sonra telefon ekle deyip telefon marka ve modelini seçip bi de Seri numarasını yazacaksın. Yanlış hatırlamıyosam bi de o tel için bir isim bulacaksın örn:mreren's phone vs.
Bir gün falan sonra sertifika ve opdaya gelmiş olur. Sen ordan onları indirip telefonuna rastgele bir yere kopyalıyorsun.
Daha sonra free signer programını indirip (Linkini koyacam mesajın sonuna) telefonuna kuracan. Programa girip Options(Seçenekler)-Settings(Ayarlar) tıklatıyoruz. sign cert yazana ya da türkçesi yazar indirdiğin sertifikayı seçiyorsun. Sign yazana da indirdiğin i seçiyorsun. Bu işlemi yalnızca bir defa yapıyoruz.
Sonra imzalamak istediğin sis dosyasını seçip goya basıyon aga bu kadar.
İşte Bu da Free signer 'in linki
http://www.maxicep.com/maxipda-turk...anos9-x-selfsigned-turkce-maxipda-430264.html
--------------- Ekleme ---------------
çok güzel rus ruleti oynanıyo
Eyvallah