N8 müzik çalar sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

hizirkaya

hizirkaya

Üye
    Konu Sahibi
N8 müzik çalar sorunu..
Arkadaşlar yaşadığım sorun şöyle..
N8 in içindeki E depo hafızasına ses klipleri digital yazan dosyanın içine şarkıları attım.kütüphaneyi güncelledim ve dinliyordum..İlerleyen zamanlarda dosyaları aynı yerden sildim ama müzik çalar içinde ilk açılış ekranında o sarkılar olmamasına rağmen isimleri yazıyor.çalmayı deneyince çalmıyor.silmek istediğimde de Dosya bozuk işlem iptal edildi uyarısı alıyorum.bunun çözümü varmıdır.

birde müzik çalar tüm şarkıları bilinmeyen diye grupluyor.Bense ayrı ayrı ve şarkıcı resminin de görünmesini istiyorum.bazı dosyalarda kendinde sanatçının kapak resmi gelirken bazılarında ( ben onların dosyalarına kendim kapakları ekledim ) gelmiyor..

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..

matanist

matanist

Üye
Dosyaları sildikten sonra kütüphaneyi tekrar güncelliyor musun?
Diğer sorularının çözümlerini ben de merak ediyorum. Uzun zamandır yapmak istediklerimi dile getirmişsin :D Ayrıca ben şarkıları direkt bulup sıraya koymak da istiyorum :D Çok şey mi istiyorum :P

hizirkaya

hizirkaya

Üye
    Konu Sahibi
senin için bir kez daha güncelledim ama bişey çıkmadı.. :):) Yeni şarkı attığımda güncelleme yapıyorum zaten ama eskiler gitmiyor nedense..Kesin çözüm format gibi görünse de başka bir çözüm üretecek kahramanımı bekliyorum burdan N8 kullanan üstadlara duyurulur :)

suat1111

suat1111

Üye
senin için bir kez daha güncelledim ama bişey çıkmadı.. :):) Yeni şarkı attığımda güncelleme yapıyorum zaten ama eskiler gitmiyor nedense..Kesin çözüm format gibi görünse de başka bir çözüm üretecek kahramanımı bekliyorum burdan N8 kullanan üstadlara duyurulur :)

lc jukebox yükle derdin bitsin hemşerim düzcenin neresi

Shadow*

Shadow*

Üye
Arkadaşlar şarılarınızın düzgün sıralanabilmesi için, örneğin albüm albüm ve resimli bir biçimde şömyle yapmanız gerekiyor.

A,B,C,D adlı dört adet mp3 ünüz var. Her bir mp3 ü sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra yukarıdaki sekmelerden Ayrıntılar diyorsunuz ve daha sonra oradaki bilgileri doğru olarak dolduruyorsunuz. Mesela bu dört mp3 de John adlı bir sanatçının olsun ve albüm adı da Stone olsun . 4 mp3 için de Albüm kısmına "stone" yazarsanız, ve bunları telefonunuza atıp kütüphanenizi güncellerseniz müziklerin gruplandığını görebilirsiniz. Ek olarak resim de eklemek istiyorsanız Mp3 Tag gibi basit bir program da önerebilirim size. Şimdiden teşekkürler. İyi günler.

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD
matanist

matanist

Üye
Ben de sırf senin için bir ses dosyasını kopyaladım başka bir yere attım. Kütüphaneyi güncelledim sesi buldum ve dinledim. Daha sonra dosyayı kopyaladığım yerden sildim. Kütüphaneyi güncelledim ve tekrar kütüphaneye baktım yoktu. Yani silinmişti...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Arkadaşlar şarılarınızın düzgün sıralanabilmesi için, örneğin albüm albüm ve resimli bir biçimde şömyle yapmanız gerekiyor.

A,B,C,D adlı dört adet mp3 ünüz var. Her bir mp3 ü sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra yukarıdaki sekmelerden Ayrıntılar diyorsunuz ve daha sonra oradaki bilgileri doğru olarak dolduruyorsunuz. Mesela bu dört mp3 de John adlı bir sanatçının olsun ve albüm adı da Stone olsun . 4 mp3 için de Albüm kısmına "stone" yazarsanız, ve bunları telefonunuza atıp kütüphanenizi güncellerseniz müziklerin gruplandığını görebilirsiniz. Ek olarak resim de eklemek istiyorsanız Mp3 Tag gibi basit bir program da önerebilirim size. Şimdiden teşekkürler. İyi günler.
Bende böyle birşey bekliyordum işte :oke:
Fakat ben bir program yardımı ile tüm albüm kapaklarını herşeyi sildim tertemiz kalsın diye...
Şimdi ben telefonumun için müzikleri düzenlemek istiyorum
Albümler sanatçılar türler falan falan olacak.
Tek tek müziklerimi dediğin gibi yapmak zorunda mıyım?
Yoksa bunun için otomatik bulduran yapan bir program var mı?

ahmetdemircim

Üye
telefonu usb depolama modundan bilgisayara bağlayıp
"\private\10281e17" "\private\101ffca9"
içindeki dosyaları siliyoruz. böylelikle müzik çaların tüm veritabanını temizlemiş oluyoruz. daha sonra telefonu usbden çıkarıp müzik çaları açtığımızda yeniden müzikleri tarıyor ve taptaze veritabanımız oluyor

Üst Alt