Alsam mı? Almasam mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BurakhanK2

BurakhanK2

Üye
    Konu Sahibi
Alsam mı? Almasam mı?
Arkadaşlar Nokia N900 almayı planlıyorum bilen arkadaşlar teli bir özetleyebilirler mi?:hmmm

keops_crush

Üye
almadan önce bence tel hakkında iyi bir inceleme yapmanı öneririm çünkü şu an piyasada olan bir çok telefondan farklı işletim sistemi olduğu için zorlanabilirsin ilk başlarda bunu göz önünde bulundur derim . eğer ki sabır eder ve sisteme vakıf olabilirsen şu an ki piyasadaki fiyat kalite dengesinde en iyi telefon diyebilirim günden güne eklenen yeni ve eğlenceli uygulamaları ve oyunları ile hiç bitmeyen bir keşfetme çoşkusu ile bakabilirsin ! bende 6 ay kadar oldu alalı ama almadan önce bu gibi sitelerin çoğundaki yorumları okuyarak bu dediklerimi göze alarak satın aldım ve en ufak şikayetim yok çok memnunum diğer muadilleri ile karşılaştırma yapılamıyacak kadar ileri bir eknolojiye sahip kısacası !!!

BurakhanK2

BurakhanK2

Üye
    Konu Sahibi
Cevabın için çok teşekkür ederim keops_crush bu yorumun beni biraz daha yaklaştırdı bu telefona... Peki ilk aldığımda forumda her turlu yardımı bulabilir miyim?

denizci535

denizci535

Üye
mukemmel arkadas ınternet vs kullanıyorsan

Revengeful

Emekli Yönetici
Bencede al :)

denizci535

denizci535

Üye
almadan once sunu bil tum media formatlarini oynatiyor.. dat cd avi mpeg mpg mp4 vs... bunlari suanda yapamiyor bircok telefon kardes ha hd videolarida oynatiyor... kisaca bunlar bile almana yeter, kardes... internet ve bircok sey vs.... anlayacagin....

BurakhanK2

BurakhanK2

Üye
    Konu Sahibi
peki ovi maps ücretsizmi? çoğu s60v5 işletim sistemine ait telefonda free navigation kampanyası başladı bundada mevcut mu?

denizci535

denizci535

Üye
kardes hic pisman olmayacaksin sen al... 2009 cikti halen 700 falan satiliyor ikinci eli... al hic pisman olmazsin... hayatinda soyle diyeyim cebinde bilgisayar tasiyor olacaksin emin ol...

NR6630

NR6630

Üye
:naughty::naughty: al dostum al gerekli teknik servis sana burda sunulacaktır nr6630 ve diğerleri tarafından:oke:

asidj

asidj

Üye
peki ovi maps ücretsizmi? çoğu s60v5 işletim sistemine ait telefonda free navigation kampanyası başladı bundada mevcut mu?
sygic mobile maps ile free uydu uzerinden + turkiye ve tum ulkerin haritalari mevcut forumda var bakabilirsin;)

murattiy

murattiy

Üye
kesinlikle alma neredeyse 1,5 yıl önce çıkan bir model 600 mhz hız yetersız ne kadar OC yapsakda 1150 max .getirsekde yetersiz günümüz teknolojisi için .1.6 bahsediliyor n9 ekran kapasitif , s.amoled ve daha ince bir yapı kesinlikle 2-3 ay bekle fiyat konusunda 1.200-1.400 olacaktır .n900 sıfır 900 tl ye gelir 300 tl içinde anlamsız olur .1.6 oc ile 3.2 ye getirdiğini düşün ?

NR6630

NR6630

Üye
kesinlikle alma neredeyse 1,5 yıl önce çıkan bir model 600 mhz hız yetersız ne kadar OC yapsakda 1150 max .getirsekde yetersiz günümüz teknolojisi için .1.6 bahsediliyor n9 ekran kapasitif , s.amoled ve daha ince bir yapı kesinlikle 2-3 ay bekle fiyat konusunda 1.200-1.400 olacaktır .n900 sıfır 900 tl ye gelir 300 tl içinde anlamsız olur .1.6 oc ile 3.2 ye getirdiğini düşün ?
son kararım muratty çok haklı aslında yaaw 600 mhz cidden çok kmik bir rakam ve ov olmasa msj bile yazılmıyor müzik dinlerken gerissini sen düşün :bye2::bye2:

denizci535

denizci535

Üye
ben katilmiyorum sahsen yine cok kullanisli... hic telefonda kasma olmuyor

asidj

asidj

Üye
son kararım muratty çok haklı aslında yaaw 600 mhz cidden çok kmik bir rakam ve ov olmasa msj bile yazılmıyor müzik dinlerken gerissini sen düşün :bye2::bye2:
Kardes dondun hemen sattin bizi :ehe

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
wave al geç

denizci535

denizci535

Üye
wave de kullandim iyiydi ama onda flash player 10 yok bir isime yaramadi. karel23 ile takas yaptik. memnunum n900 den... htc hd2 de kullandim ama n900 gibi internet ZEVKINI hicbir telefon vermiyor...

murattiy

murattiy

Üye
samsung wave ??? sakın sakın sakın
galaxy s ok android kullan bari

denizci535

denizci535

Üye
murattiy ile ayni fikirdeyim...

NR6630

NR6630

Üye
Kardes dondun hemen sattin bizi :ehe
:ehe yok kardeş cidden ov olmadan çok zor oluyo ya n900 aslında muratty doğru değinmiş değilmi. ama hakatten böyle manyak telefona cidden 600 mhz yakışmıyo hiç 256 düşük ram yani çok yazık böylesi telefon bidaha gelmeyecektir bence 1 gb ram ve en az 1.2mhz işlemcili ov olmadan çalışacak bir donanımı hakediyordu n900, ama gel görki nokia işin kurnazlığına yine kaçtı herzamanki gibi:sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt