Beyler Rihanna'nın Özenti Olduğu Açıklıyorum Toplanın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kemal21

kemal21

Üye
tamam hemşerim kızma :ehe kusura bakma ben öylesine cevap verdim :D

Abi bende öylesine yazdım da iste hemen bana karsı bir yıkım calışması başlamış yani hal böyle olunca bile kesinlikle tartışma çıkmasın diye mesajımı da sakın tutuyorum kırıcı olmamaya uğraşıyorum ama karşıdaki kisi daha da sert bir tepki veriyor iste böyle kimbilir kafasında ne var

--------------- Ekleme ---------------

Pardon da neyi kime açıklıyorsun?
Ve neden düşünceni aktaramazmışsın?

Ben fikrimi açıklıyorum böyle bir ifade tarzı kesinlik sağlıyor belki ama her zaman böyle konuşmam burası mizah bölümü biraz kontrolsüz davranmaya hakkımız var sonuçta ama ortamı germenin bir anlamı yok eğlenmene bak :oke::pro:

Dafny

Dafny

Üye
Ortada kardeşim.

kemal21

kemal21

Üye
öyle kalsın

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Abi bende öylesine yazdım da iste hemen bana karsı bir yıkım calışması başlamış yani hal böyle olunca bile kesinlikle tartışma çıkmasın diye mesajımı da sakın tutuyorum kırıcı olmamaya uğraşıyorum ama karşıdaki kisi daha da sert bir tepki veriyor iste böyle kimbilir kafasında ne var

Ben fikrimi açıklıyorum böyle bir ifade tarzı kesinlik sağlıyor belki ama her zaman böyle konuşmam burası mizah bölümü biraz kontrolsüz davranmaya hakkımız var sonuçta ama ortamı germenin bir anlamı yok eğlenmene bak :oke::pro:

olsun be kardeşim takma kafana hayıtı fantala :ehe :)
feyza karişma hemşerime :angry: :D

Dafny

Dafny

Üye
:dry: Sen burnunu sokma bakim.
Herneyse polimiğe girmicem.

layra41

layra41

Üye
ajdar daha güzel yiyor muzu ama :d:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Sagol dostum:oke:
yalnız hemşeri derken??

bu söz için en güzel kullanım alanı :d:
eğer seni kırdıysam afedersin

diyarbakır dogumluyumda :) nedemek kemal kardeş :D

kemal21

kemal21

Üye
tamam bende Diyarbakır doğumlu Mardinliyim zaten ama tüm hayatım boyunca Mardin e iki kere gittim

konyarapp

Üye
:D:D ajdar zaten Türkiye'nin hiperstarı sanıyordu kendini :D Rihannanın ideolüymüş :D

HaykoCepkin35

HaykoCepkin35

Üye
Bırak yav :birak:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt