E:/CITIES içindeki dosyalar? Lütfen yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
E:/CITIES içindeki dosyalar? Lütfen yardım..
Arkadaşlar bilen varsa lütfen yardım edebilirmi e de cities içinde 750 mb dosya var ne dosyası bunlar?

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş meraklanma onlar harita ile ilgili ana dosyalar yani ovi mapsvs...kalsın dokunma bi zararı olmaz....iyi forumlar..

evanescence

evanescence

Üye
haritalarla ilgili o dosyalar her klasorden korkmayin yahu nedir bu , ahanda bi klasor ne var ki icinde allah allah modundasiniz.

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
korku değil ya, yer açmaya çalışıyorum..

blackbird48

blackbird48

Üye
korku değil ya, yer açmaya çalışıyorum..
yer mi açmaya çalışıon yapmayın ALLAH aşkına n8 16 gb hafızaya sahıp daha ne yapsın bu cihaz uçsunmu sizin için eğer çok kafana takıyosan bnm gibi 8 gb hafıza kartı kullan ve oyunları falan oraya at

one2one2

one2one2

Üye
yer mi açmaya çalışıon yapmayın ALLAH aşkına n8 16 gb hafızaya sahıp daha ne yapsın bu cihaz uçsunmu sizin için eğer çok kafana takıyosan bnm gibi 8 gb hafıza kartı kullan ve oyunları falan oraya at

ya sende amma abartmisin arkadas 16 gb dedigin ne ya icine 4 5 hd oyun yukledinmi 3 4 hd film attinmi bitti iste sende :kop:

sh0ck

sh0ck

Üye

16 GB'dan 200 MB boş yer kaldı. Dün boşalttım hafızayı. :)

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
ya oyun ve film devamlı atıyorum siliyorum falan.. ayrıca kurulup kaldırılan programların uzantıları, saçma sapan dosya yığınları kalsın istemiyorum ne var bunda yani? bide bilgisi olan varsa söyleyebilirmi taşınabilir hdd okuyor bu telefon.. ama ne gerekiyor? yani; 500 gb hdd var onu okumuyor ama arkadaşın 640 lığı okuyor.. bu neye göre oluyor bilgisi olan varmı?

evanescence

evanescence

Üye
fat32 olacak dosya sistemi hdd nin anca oyle okur.

--------------- Ekleme ---------------

fat32 olacak dosya sistemi hdd nin anca oyle okur.

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
hımm.. peki bu değiştirilebilir birşeymidir? değişirse ne olur?

blackbird48

blackbird48

Üye
ya sende amma abartmisin arkadas 16 gb dedigin ne ya icine 4 5 hd oyun yukledinmi 3 4 hd film attinmi bitti iste sende :kop:
tamamda onun açıklamasını yaptım ben. eğer böle bi takıntısı olan varsa benim yaptım gibi hafıza kartı kullansın ben 8 gb hafıza kartı kullandım ve bütün hd oyunlarımı 16 adet ve hd filmelerimi 3 adet hafıza kartına attım hiç sorun yok gerçi dediğin gibi hd çok yer kaplıo yani hafıza kartım 8 gb dan 2 gb a düştü ama tel hafızası bu sayede hala 13.2 duruyor yani buda bi çözüm:aha::aha:

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
sen ovi suite programını aç telefonu kabloyla bağla sonra haritalara gir ve cihazdaki haritaları aç sonra ordaki avrupa haritaların sil işine yaramıyorsa ben sadece türkiye haritasını yüledim onun için 75 mb :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt