Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek ~ Utk4n*

Sponsorlu Bağlantılar

kartal1000

kartal1000

Üye
İlk fw ve hata alıyorum qtn_debug_pe_failed_at_startup diye :D Nasıl duzeltebilirim
(Profil ismini değiştirince sorun oluyormuş)

ibrahim 15

ibrahim 15

Üye
modları attıktan sonra nasıl kaydedecegiz onu anlamadım

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
çok güzel bir paylaşım saol..

Swisyn

Swisyn

Üye
Temiz bi firmware nerden indirebiliriz acaba, rofs2 dosyasını açacaksınız demişsiniz telefonu pcye bağlayıp oradan mı işlem yapacağız biraz daha açarmısınız.

Paylaşım gerçekten nacizane teşekkürler.

drcslm

Üye
hızlı gprs bulma modu elinde olan varmı arkadaşlar

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Temiz bi firmware nerden indirebiliriz acaba, rofs2 dosyasını açacaksınız demişsiniz telefonu pcye bağlayıp oradan mı işlem yapacağız biraz daha açarmısınız.

Paylaşım gerçekten nacizane teşekkürler.

HayıR eLinde oLan FirmwaRe iLe yapıcakSın. TeLefonu Usb'ye takıp bişi yapmıyacakSın :). Bende fw yok foRumdan indiRip kendine göre düzenLeyebiLiRSin.

--------------- Ekleme ---------------

hızlı gprs bulma modu elinde olan varmı arkadaşlar

öyLe biR mod yok oLsaydı zaten devRim oLuRdu ^^.

modları attıktan sonra nasıl kaydedecegiz onu anlamadım

Yeniden PaketLe yazıyoR En üstte ÇıkaRtın yanında.

İlk fw ve hata alıyorum qtn_debug_pe_failed_at_startup diye :D Nasıl duzeltebilirim
(Profil ismini değiştirince sorun oluyormuş)

Bende hiç biR soRun oLmadı hatta ben Sessiz TopLantı Uçak Modu onLarı biLe değiştiRdim :).
hatayı googLede aRat.

vegr

Üye
kardeş ben kendime bir fw ayarladım fakat fw yi phoenix ten mi yoksa jaf tan mı flashlicam???

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix hiç kuLLanmadım sitede kuLLanımı waR. Ben jaf'ı teRcih ediyoRum.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
peki utkan hani şu ev ekranındaki seçenekler yazısı varya o nasıl değişiyo genelde hepsinde seçenek... yazısı var onu değiştirmek istiyorum biliyomusun onu ???

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
peki utkan hani şu ev ekranındaki seçenekler yazısı varya o nasıl değişiyo genelde hepsinde seçenek... yazısı var onu değiştirmek istiyorum biliyomusun onu ???

GeneLinde yok hepSinde waR ^^. Hiç biR fikRim yok geRçekden :).

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Dostum sana çooooook teşekkürler.Ben modifiye yazılımları sevmiyorum.Orjinal yazılımlar çok iyi benim için.Fakat İnternet önbelleğini e ye taşıma vede telefonun sesini artırma modu beni çok ilgilendiriyordu.Sana çooook büyük teşekkürler.Niğde Bordan sevgiler saygılar....

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sana çooooook teşekkürler.Ben modifiye yazılımları sevmiyorum.Orjinal yazılımlar çok iyi benim için.Fakat İnternet önbelleğini e ye taşıma vede telefonun sesini artırma modu beni çok ilgilendiriyordu.Sana çooook büyük teşekkürler.Niğde Bordan sevgiler saygılar....

İşine yaradıySa soRun yok güLe güLe kuLLan :).

vegr

Üye
jaf programı windows 7 64 bit için olanı warmı acaba warsa bana link werebilir misin

vegr

Üye
hocam sana bi sorum olucak benim tel n97 werdiğin bu dosyaları kullanarak ben fw oluşturdum. n97 ye bu yaptığım fw uyar mı flash atayımmı sana bi sorim dedim

drcslm

Üye
bi önceki mesajda gprs demişim hiç dikkat etmedim gps uydu bulma modu diyecektim

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
öyLe biR mod yok :).

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Evet. VaRSa da ben biLmiyoRum :).

Üst Alt