Yardım Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sukruderya

sukruderya

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Lütfen...
Arkadaşlar bi kaç sorum olucak.

1- installer programı ne zamn yüklenir iphone yani jb yaptıgımızda mı yoksa jb yaptıktan sonra cydia dan mı yapıcaz?

2- winscp bozuk olma olasılıgı war mıdır yada winscp ile baglanmak için başka programlarda gerekiyor mu iphona?

3- İnstaller yok fakat installouss die böyle bi program geldi jb yapınca bu installer yerine mi kullanıyoruz?

4- Tema oyun vb... bunları sadece Winscp ile mi atabiliriz iphone?

5- Sync bunu anlayamadım bi türlü? İtunes le yanlıslıkla yaptım bi şeyler iphone daki müzikler silindi ben ne oldugunu bile anlamadım?

6- İtunes dan tema atabilir miyiz iphone?

Şimdiden Çok Teşekkürler
emeginize Saglık...:bye2:

sukruderya

sukruderya

Üye
    Konu Sahibi
cevabı bilen yok mu yardım edecek ??:bann:

adoleb

adoleb

Üye
Arkadaşlar bi kaç sorum olucak.

1- installer programı ne zamn yüklenir iphone yani jb yaptıgımızda mı yoksa jb yaptıktan sonra cydia dan mı yapıcaz?

2- winscp bozuk olma olasılıgı war mıdır yada winscp ile baglanmak için başka programlarda gerekiyor mu iphona?

3- İnstaller yok fakat installouss die böyle bi program geldi jb yapınca bu installer yerine mi kullanıyoruz?

4- Tema oyun vb... bunları sadece Winscp ile mi atabiliriz iphone?

5- Sync bunu anlayamadım bi türlü? İtunes le yanlıslıkla yaptım bi şeyler iphone daki müzikler silindi ben ne oldugunu bile anlamadım?

6- İtunes dan tema atabilir miyiz iphone?

Şimdiden Çok Teşekkürler
emeginize Saglık...:bye2:

1 . jb yaptıkdan snra cydıa dan yukleyeceksın
2. tabiki internetten indirdiin içn her olasılık olablr
3.evet.4
4. hayır . sana bi program tavsıye deyım cok bast kullınmlı . ı fun-box. bn onu kllnıyorum ve ck rahat 100de 200 calısıyor.
5.sync ı tunese attgn yada sıldıgın her hangı bır seyı telefona guncelletme işlemidir. sarkı oyun uygulama resim müzk herhngı bır se ı tunese ekledgnde sync yapmadan telefona eklenmez attgın seyler
6.malesef ı tunesden atılamıyor. ı fun-boxdan rahatlıkla atablrsn .
yardımcı olabldıysem saygılar. bu site boyle sorulara pek cevap alamıyorsn malesef :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt