Maxicep En İyi Desktop (Masaüstü) Resim Yarışması [5 TL Hediyeli]!!!

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Muhabbetimizi Oyun Ve Sohbet bölümünde yapabilir miyiz ?

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
renkli renksiz , katılan katılmayan , ama renksiz olsunda 50'lerden olmasın

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Ben de katılıyorum :oke:
Diğer katılanlara başarılar :)

[/URL]

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
ben adam arıyorum , gece yarışına adam bulmalıyım

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Sonunda 17. şahıs geldi :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
şunu belirtmeden duramam w7 dahil xp de olmak üzere gözüme çarpan birkaç şey var ince ayarlara dikkat ederim herzaman. bi masa üstü derken herzaman görsellik ve dizayn önemli değildir. uzman ince ayrarlar biraz görsellik bilgisayara verilen önem bu sadelik te olabilir. herkese başarılar diyelim ve "enesin dediği gibi" muhabbete gönüldaşların orda devam edebiliriz.:oke:

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
katılım bitti mi ?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
şunu belirtmeden duramam w7 dahil xp de olamak üzere gözüme çarpan birkaç şey var ince ayarlara dikkat ederim herzaman. bi masa üstü derken herzaman görsellik ve dizayn önemli değildir. uzman ince ayrarlar biraz görsellik bilgisayara verilen önem bu sadelik te olabilir.
Şahsen ben tüm simgeleri sildim masaüstü açık olsun die yoksa sonuna kadar dolu kenar çubuğu bile görünmüyodu onuda kapattım fazlalık etmesin die.

--------------- Ekleme ---------------

katılım bitti mi ?
Hayır bitmedi katılabilirsin.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Katılım Bitmedi , Gece Geç Saatlere Kadar Açığız , Yarışma Dolayısıyla

hakan.c

hakan.c

Üye
Ben de katılıyorum :oke:
Diğer katılanlara başarılar :)

resim güzelde,gözünü yormuyo mu ya masaüstünde? :D

huri$

huri$

Üye
katilcam ama kizimin masa ustunu koycam olarmi :)

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
birşey daha sormak istiyorum masaüstü tasarımıyla mı katılacağız yoksa masaüstü resmiyle mi ? Başlıkta resim konuda dizayn yazmışsın da.Eğer sadece resim ise simgeleri kaldıracağım.

s@hr@

s@hr@

Üye
katılmak istiyorum ...

hakan.c

hakan.c

Üye
birşey daha sormak istiyorum masaüstü tasarımıyla mı katılacağız yoksa masaüstü resmiyle mi ? Başlıkta resim konuda dizayn yazmışsın da.Eğer sadece resim ise simgeleri kaldıracağım.

bende senin gibi düşünmütüm de,baktım herkez simgeyle koyuyor bende öyle koydum

minoo

minoo

Üye

katılanların resimlerine bak anlarsın :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Simgeler ve resim bir bütün olarak Alınması Lazım sırf yarışma için dizayn olucaksa bence yapmacık olur herkez kullandıgı şekilde katılsın bence ayrıca

Mertolozi olan mert :) resim süper

Üst Alt