Bu nasıl bir form sitesi ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
Bu nasıl bir form sitesi ya
Arkadaşlar nasıl bir form burası guruplaşmış kişiler için mi kurulmuş
Maxicep.com - Bu nasıl bir form ,yabacının yeri yokmu ? Yazık ben bişey anlamadım.web de tonla form siteleri var fakat bu form sadece kendi kendine işleyen tanıdığın gurupların işinin görüldüğü yardımlaşıldığı yabancıya yer yok söz yok olayının yaşandığı bir form olarak hep kafamda kalacak.yeni üye olmamız sorun mu teşkilediyor.belki paylaşılacak bilgilerim vardı neden kimse yaklaşmadı .tüm form üyelerine sitemliyim .yakışmadı.oysa bir çok internet kullanıcısının bir ton sorununu formda okuyarak işlerini hallettiğini sizlerde biliyorsunuz.fakat bu insan form a üye olup paylaşmak istediklerini yazamayacakmı.yada üye olunca dışlanacakmı.guruplaşmalar yüzünden bir çok üye işi olduğunda siteye girdiğini biliyormuydunuz.burada hepinize sesleniyorum.bu form sizin değil herkesin isteyen üye olur yazar dileyen cevaplar dileyen pas geçer politikasını gütmeyin.bir aile çatısı altında dahada genişlemek niçin istemiyorsunuz.neden hep aynı kişile saçma sapan sohbetler yapıyor.yararlı olmak neden istenilmiyor neden genişlemek bir sürü cevre edinip formun adını duyurmak yada sosyal bir site haline getirip paylaşımı yükselterek cevremize faydalı olmuyoruz ki.işte bütün bunlar bu sitede yok üzülerek belirtmek istedim.hepinize kızgınım sitemim büyük.:angry:

Ozan

Ozan

Admin
Çok üzücü, bizi yanlış tanımışsınız ...
Diyeceğim tek cümle bu zira bu saatten sonra maxicep i ben dahil kimsenin tanıtmaya ihtiyacı yok.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu nasıl bir forum başlığına cevaben sana soruyorum, sen nasıl bir üyesin ?

Maxicep üyeleri yardıma ihtiyacı olan kişilere her daim yardımcı olurlar, bilmese bile araştırır ve yardım ederler ... Pas geçerim, yazmakla uğraşamam, ne hali varsa görsün vb. düşünceler uygulanmaz ... Şu tarz genellemeler çok sinir bozucu, gördüğün veya uydurduğun bir şey için kafadan bütün siteyi kötülüyorsun ...

Paranoya

Paranoya

Üye
Dostum bende bir zamanlar senin gibi '' Yeni Üyeydim '' yani bu sorun senden kaynaklanıyor he bide şu var Maxicep.com ' un 2 milyona yakın üyesi var yukarda Admin ' in de dediği gibi kimsenin burayı tanıtmasına gerek yok . Ve biliyomusun 2 milyon üyesi olan bi Forum sitesinde böyle bir başlık altında konu açan ilk üyesin .

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Daha , henüz 1 haftalık üyesin ...
Ve bu düşünceleri paylaşıyorsun . Gerçekten çok garip ...!

mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
işte bu yaptığınız bu hep belli bir çerçeveden bakıyosunuz ve halen aynı şeyi yapıyosunuz.bu mu yani vereceğiniz bir cevap .arkadaşlar benim anlatmak istediğim sizin yazdıklarınızla bir alakası yok.onları bende biliyorum.Benim ne demek istediğimi eskiler gayet iyi anladı 2006 öncesi ile şu anı bir kıyaslayın aradaki farkı göreceksiniz.ben ne diyorum sizler ne diyosunuz.neyse anlayan arkadaşlar zaten olumlu yorumları yazmış.hepinize teşekkürederim yinede saolun.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
2006 öncesini nereden biliyorsun ki sen ?
Açık konuş yahu ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
2006 ve öncesini kıyaslayacak kadar üye değil çoğumuz, sen o zamanın üyesi isen bilemeyiz ...

O zaman kaç konu vardı, şimdi kaç konu var, o zaman ne kadar büyük bir siteydik, şimdi ne kadar büyüğüz ?
Geçmişe duyulan özlem öyleyse sizin şikayetiniz ? :hmmm

Perfect!

Üye
2006 öncesine dönerse site yeniden kurulması gerekir. bu çok saçma değil mi? ben 2007 üyesiyim, 2006 ve öncesini bilmem ancak değişmemek mümkün değil bunu bilirim.

mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
İşte sorun şu .sen bir hafyalık bir üyesin diyen üyeye sesleniyorum .bir haftalık yada 5 yıllık olmak yazı yazma konu açma hakkını mı veriyor yada vermiyor.yapmayın arkadaşlar bunun haftalığı yada yıllığımı var.ne anladınız siz ne yazdım ben.eski üyelere sesleniyorum beni onlar daha iyi anlıcak çünkü onlar vardı ve halen var.bu konuya yazılan her yorumu değerlendiriyorum ve tek tek pm atıcam.daha sonrada tanışacağız.herkese teşekkürederim.ama lütfen konuyu okuyup yorum yazın okunmadan yorum yazılıyor.çünkü konunun tamamiyle dışına çıkıldı bilmem farkındamısınız

Necmati

Necmati

Üye
sen Türkiye'nin en iyi Mobil teknolojiler sitesi'ndesin
peki sen nasıl bir üyesin ..
yazık..
git kendine sitem et ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
İşte sorun şu .sen bir hafyalık bir üyesin diyen üyeye sesleniyorum .bir haftalık yada 5 yıllık olmak yazı yazma konu açma hakkını mı veriyor yada vermiyor.yapmayın arkadaşlar bunun haftalığı yada yıllığımı var.ne anladınız siz ne yazdım ben.eski üyelere sesleniyorum beni onlar daha iyi anlıcak çünkü onlar vardı ve halen var.bu konuya yazılan her yorumu değerlendiriyorum ve tek tek pm atıcam.daha sonrada tanışacağız.herkese teşekkürederim.ama lütfen konuyu okuyup yorum yazın okunmadan yorum yazılıyor.çünkü konunun tamamiyle dışına çıkıldı bilmem farkındamısınız

Bir haftalık üye olarak 2006 yılında olanları nerden biliyorsunuz demiş iyi oku bence :)

zibidi39

zibidi39

Üye
1.si bu sıte hepımızın degıl atanında ıcınde bulundugu burjuva toplulugunun:D
2.si ana muhalafet partısıne uye olmalısın suanda onların lıderlerı gıbı konusyosun
3.sü 2 mılyon uyemız var partısının kursak hukumetı sallarız(bende devlet bakanı olurum)
4.sü haberlerde mısırdakı eylemlerı ızlıyonuz hergun yenı uyeler yonetıme karsı bas kaldırın derım ben
5.si nide başkası yazsın ugrasamıcam......

mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sakin olun açtığım konu yerine ulaştı.gereksizlerde var aranızda .bilmem ne olmuş ama adam olamamış.kendini bişey sanıyor .o biliyor kendini.kimseye saygısızlık etmedim kimseye hakaret etmedim sadece kendi özgür düşüncemi söyledim.cevabımıda aldım cevabımıda verdim buna kimse engel olamaz..hatalı yada yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum.yeni üye olmuş olabilirim ama kimse kimsenin kim olduğunu bilemez.önce şu saçma sapan yorum yapanları bi tespit edelim bakalım sitemizde kimler ne için uğraşmış kimler konulara nasıl yorum yazmış nasıl tepki vermiş göreceğiz bakalım.ayrıca sitemizde terfiler olmuş bir çok ama ADAM OLAMAMIŞ arkadaşlar var üzülerek belirtiyorum. herkese iyi formlar dilerim konu kapanmıştır.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konunun amacını anlatsan tam olarak kimse sana böyle tepkili olmaz. Şahıslar adına maxicep'i dışlamışsın. hangi şahışlar ile yane 2006 üyesi ile nasıl bir hakaret içinde kalmış isen şikayet et olsun bitsin yönetime bildir. ama sen şimdi kalkar ordu mantığı ile; bir kaç kişi yüzünden, 2 milyon imsanı maxicep'in tamamını aynı safhaya koyarsan hem yanlış anlaşılırsın hemde tepki alırsın. Bu durum da yapman gereken şey sorunlarını bi kenara at sorun büyükse yönetim ile irtibat kur ve sonra maxinin tadını çıkar aktif ol ,paylaşımcı ol, sabırlı ol ortamlara gir tanış kaynaş.

Necmati

Necmati

Üye
Tamam sakin olun açtığım konu yerine ulaştı.gereksizlerde var aranızda .bilmem ne olmuş ama adam olamamış.kendini bişey sanıyor .o biliyor kendini.kimseye saygısızlık etmedim kimseye hakaret etmedim sadece kendi özgür düşüncemi söyledim.cevabımıda aldım cevabımıda verdim buna kimse engel olamaz..hatalı yada yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum.yeni üye olmuş olabilirim ama kimse kimsenin kim olduğunu bilemez.önce şu saçma sapan yorum yapanları bi tespit edelim bakalım sitemizde kimler ne için uğraşmış kimler konulara nasıl yorum yazmış nasıl tepki vermiş göreceğiz bakalım.ayrıca sitemizde terfiler olmuş bir çok ama ADAM OLAMAMIŞ arkadaşlar var üzülerek belirtiyorum. herkese iyi formlar dilerim konu kapanmıştır.
kimse sana hakaret etmedii..
bu sitedeki üyeleri tanımamışsan vay senin haline ..
Bu yorumları yaparak herkesin gözünden düşüyorsun bunuda bil..
sana göre Maxicep nedir bilemem ama ?
Bize Göre Bir Aile'dir!!!!
sen nedersen de.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar sakin olalım, hakaret seviyesine inmeyelim lütfen..
konuyu açan arkadaşa birkaç sözüm olacak yazdıklarını şimdiye kadar takip ettim yalnız açıkçası ne demek istediğini anlamış değilim, şu şifreli konuşmayı açsan hepimiz anlasak sana daha kolay yardımcı oluruz, maxicep olarak kimseyi dışlamayız ve dışlamadıkta..eski bir üyesin anlaşılan gördüğün eksikliği tam olarak söylersen biz de eksiğimizi görür belki arkadaş haklı biz dediğini yapalım diyebiliriz..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...r-form-yabacinin-yeri-yokmu-yazik-453679.html
Bilader burdaki konuyu kitledik,anladık tamam bir şeylerden yakınıyorsun ama aynı konuyu defalarca açmak da ne oluyor?
Yabancılara karşı bir tavırdan nasıl söz edebilirsin ki?:D
Beni kim tanıyor ki bu sitede?Ama gel gör ki yöneticiyim.
Senin dediğine göre adminler bir grup kurmuş kafasına göre konu onaylıyor,mesaj siliyor vs vs :D
Olur mu öyle şey..

Neverex

Üye
Siteyi atıp tutmuşsunda arkadaşların dediği gibi sen nasıl bir üyesin.Türkiyenin en büyük teknoloji sitesini beğenmiyorsan siteden uzaklaşırsın kimse seni burada zorla tutmuyor.Madem diğer sitelerde öyle şöyle diyorsun gidersin o sitelerin üyesi olursun olur biter.Birde sen 2006 dan beri sitede değişmeler var diyorsun.Sitenin nasıl büyüyüp geliştiğini de bilirsin.Bende yeni üyeydim ama zamanla herkesle iyi dostluklar kurdum.Sana son birşey söyleyeyim bu sitede kimse kimseyi dışlamaz aksine birbirini kucaklar.Böylesine güzel bir siteye bu sözler açıkçası yakıştıramadım.

zibidi39

zibidi39

Üye
"yeni üye olmuş olabilirim ama kimse kimsenin kim olduğunu bilemez." bu sozunu beyendım dostum patentını alcam noterden yarın oburgun kurtlar vadısınde kullanılır fılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt