TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Arkadaşlar nasıl bir form burası guruplaşmış kişiler için mi kurulmuş
Maxicep.com - Bu nasıl bir form ,yabacının yeri yokmu ? Yazık ben bişey anlamadım.web de tonla form siteleri var fakat bu form sadece kendi kendine işleyen tanıdığın gurupların işinin görüldüğü yardımlaşıldığı yabancıya yer yok söz yok olayının yaşandığı bir form olarak hep kafamda kalacak.yeni üye olmamız sorun mu teşkilediyor.belki paylaşılacak bilgilerim vardı neden kimse yaklaşmadı .tüm form üyelerine sitemliyim .yakışmadı.oysa bir çok internet kullanıcısının bir ton sorununu formda okuyarak işlerini hallettiğini sizlerde biliyorsunuz.fakat bu insan form a üye olup paylaşmak istediklerini yazamayacakmı.yada üye olunca dışlanacakmı.guruplaşmalar yüzünden bir çok üye işi olduğunda siteye girdiğini biliyormuydunuz.burada hepinize sesleniyorum.bu form sizin değil herkesin isteyen üye olur yazar dileyen cevaplar dileyen pas geçer politikasını gütmeyin.bir aile çatısı altında dahada genişlemek niçin istemiyorsunuz.neden hep aynı kişile saçma sapan sohbetler yapıyor.yararlı olmak neden istenilmiyor neden genişlemek bir sürü cevre edinip formun adını duyurmak yada sosyal bir site haline getirip paylaşımı yükselterek cevremize faydalı olmuyoruz ki.işte bütün bunlar bu sitede yok üzülerek belirtmek istedim.hepinize kızgınım sitemim büyük.![]()
Bu nasıl bir forum başlığına cevaben sana soruyorum, sen nasıl bir üyesin ?
Sabah bu satırları yazmıştım sana, sen nasıl bir üyesin demiştim ...
Seni hiç uğraştırmadan cevabını buldum ve görmeni istiyorum ...
Adam olamamışsın diye hakaret ettin ve 7 günlük bir ban yedin ... Sabahtan aksama kadar forumu kötüledin ...
Ban yedikten sonra gidip bu üyeliği açtın ve bunları yazdın :
merhaba iyi geceler tüm maxicep üyeleri.aranıza yeni katıldım.fakat yıllardır bu formdan okadar çok işlerimi hallettimki üye olmak için geç bile kalmışım.gerçekten başarılı bir site tüm üyelerinede ayrı ayrı teşekkürederim formu incelediğimde gerçekten çok faylalı ve yararlı aynı zamanda eğlenceli ve gelişime açık bir site olduğunu daha iyi anlıyorum. şuan itibari ile aranızdayım işim gereğide pc başında olmam sizleri ve siteyi daha da iyi tanıyacağıma ve elimden geldiğince bende yazacağıma sevinerek BURDAYIM diyorum
Başarılı bir site olduğumuzu, Tüm üyelere ayrı ayrı teşekkür ettiğinizi yazmışsınız ...Ayrıca bununla kalmayıp forumun çok yararlı ve faydalı olduğundan bahsetmişsiniz ...
Ama bundan önceki üyeliğinizde forumu, üyeleri ve cevap yazanları kötülüyordunuz ?
Hani demiştim ya sen nasıl bir üyesin diye, sen ikili oynayan, amacı çamur atmak olan bir üyesin...!
Tamam sakin olun açtığım konu yerine ulaştı.gereksizlerde var aranızda .bilmem ne olmuş ama adam olamamış.kendini bişey sanıyor .o biliyor kendini.kimseye saygısızlık etmedim kimseye hakaret etmedim sadece kendi özgür düşüncemi söyledim.cevabımıda aldım cevabımıda verdim buna kimse engel olamaz..hatalı yada yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum.yeni üye olmuş olabilirim ama kimse kimsenin kim olduğunu bilemez.önce şu saçma sapan yorum yapanları bi tespit edelim bakalım sitemizde kimler ne için uğraşmış kimler konulara nasıl yorum yazmış nasıl tepki vermiş göreceğiz bakalım.ayrıca sitemizde terfiler olmuş bir çok ama ADAM OLAMAMIŞ arkadaşlar var üzülerek belirtiyorum. herkese iyi formlar dilerim konu kapanmıştır.
Adam olamadık belki, rütbeli olduk ama bir şey olamadık ve bunu bu yazıyla da kanıtlıyorum öyle değil mi
MaxiCep' i kötülemek için bu yollara başvurmaya devam edin, yollarda bizler de olacağız

merhaba iyi geceler tüm maxicep üyeleri.aranıza yeni katıldım.fakat yıllardır bu formdan okadar çok işlerimi hallettimki üye olmak için geç bile kalmışım.