Bu nasıl bir form ,yabacının yeri yokmu ? Yazık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
Bu nasıl bir form ,yabacının yeri yokmu ? Yazık
:bye2:Arkadaşlar nasıl bir form burası guruplaşmış kişiler için mi kurulmuş
ben bişey anlamadım.web de tonla form siteleri var fakat bu form sadece kendi kendine işleyen tanıdığın gurupların işinin görüldüğü yardımlaşıldığı yabancıya yer yok söz yok olayının yaşandığı bir form olarak hep kafamda kalacak.yeni üye olmamız sorun mu teşkilediyor.belki paylaşılacak bilgilerim vardı neden kimse yaklaşmadı .tüm form üyelerine sitemliyim .yakışmadı.oysa bir çok internet kullanıcısının bir ton sorununu formda okuyarak işlerini hallettiğini sizlerde biliyorsunuz.fakat bu insan form a üye olup paylaşmak istediklerini yazamayacakmı.yada üye olunca dışlanacakmı.guruplaşmalar yüzünden bir çok üye işi olduğunda siteye girdiğini biliyormuydunuz.burada hepinize sesleniyorum.bu form sizin değil herkesin isteyen üye olur yazar dileyen cevaplar dileyen pas geçer politikasını gütmeyin.bir aile çatısı altında dahada genişlemek niçin istemiyorsunuz.neden hep aynı kişile saçma sapan sohbetler yapıyor.yararlı olmak neden istenilmiyor neden genişlemek bir sürü cevre edinip formun adını duyurmak yada sosyal bir site haline getirip paylaşımı yükselterek cevremize faydalı olmuyoruz ki.işte bütün bunlar bu sitede yok üzülerek belirtmek istedim.hepinize kızgınım sitemim büyük.:angry:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bu yazıyı hagi duruma hangi konuya hangi olaya istinaden yazdınız?

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Bazi arkadaslar yeni uye olanlar bu konu altinda yardim istemeyin diye yaziyor arkadasin sitemi onlara heralde

Anıl Umut

Emekli Yönetici
2.000.000 üyelik bir sitede genişlememesinden bahsedip,yardımlaşmanın olmadığını öne sürüyorsunuz.
Ben buna gülerim:)

zibidi39

zibidi39

Üye
1.si bu sıte hepımızın degıl atanında ıcınde bulundugu burjuva toplulugunun:D
2.si ana muhalafet partısıne uye olmalısın suanda onların lıderlerı gıbı konusyosun
3.sü 2 mılyon uyemız var partısının kursak hukumetı sallarız(bende devlet bakanı olurum)
4.sü haberlerde mısırdakı eylemlerı ızlıyonuz hergun yenı uyeler yonetıme karsı bas kaldırın derım ben
5.si nide başkası yazsın ugrasamıcam......

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Gel seninle ben grup olalım o zaman

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bazı üyelerin belirli mesaj sayısına ulaşmadan gerçekleştireceği eylemler kısıtlıdır. Sorununuz buysa açıklanılabilir. Kimle hangi konuda ne sorun yaşadınız bilmiyorum; ama düşüncelerinizde çok yanılıyorsunuz. Buradaki aile kavramını açıklamaya kalksam kelimeler kifayetsiz kalır.
http://www.maxicep.com/maxicep-oyun-ve-sohbet-cafe-c/gonuldaslarin-mekani-292198.html
Şuraya bir selam çakın:D
Siz de bir anda kendinizi bir grup içerisinde bulacaksınız

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
aRdiLê

aRdiLê

Üye
Aynı konudan iki tane vaR :hmmm

Perfect!

Üye
hiç sanmıyorum...
bir gruplaşma var ama bu gruplaşmaya dahil olmama-olamama gibi bi durum yok...
(aktif olma yada olmama gibi tane grup var diyebiliriz.)

mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim anlatmak istediğim sizin yazdıklarınızla bir alakası yok.onları bende biliyorum.Benim ne demek istediğimi eskiler gayet iyi anladı 2006 öncesi ile şu anı bir kıyaslayın aradaki farkı göreceksiniz.ben ne diyorum sizler ne diyosunuz.neyse anlayan arkadaşlar zaten olumlu yorumları yazmış.hepinize teşekkürederim yinede saolun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...