Tüm nokıa telefonlarına donanımsal teknik destek onlıne verilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
Tüm nokıa telefonlarına donanımsal teknik destek onlıne verilir.
Arkadaşlar tüm nokıa modellerine teknik donanım desteği verilir.her arızayı servislik sanmayın eliniz tornavida tutuyor ise basit arızaları gözünüzde büyütmeyin yazın cevaplayayım.kısa bir süre için buradayım.onlıne yardım.

g... servisinden garantili :evet:

--------------- Ekleme ---------------

memleketde herkesin cihazımı sağlam yahu.
yokmu tamir edilecek cihaz Tamirciiiii:aha:

mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kimse niye yazman yahu.

reveletion

Üye
Usta 6630 bluetooth çalışmıyor

mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
arıza donanımsal mı yoksa programsalmı onu bi anlamak lazım.önce nasıl çalışmamaya başladığını anlatın.yani sıvı teması mı düşmemi.ortada bişey yokken birden biremi onu yazın hemen halledelim.

mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
yine burdayım arkadaşlar yokmu arızalı teli olan yapalım beraber iş yok zaten sanal çalışalım hadi yazın:off:

Starsley

Arkadaşım benim 3230 un kasasını açmaya çalıştım ama üst tarafı kırıldı 2 tane vida varmış hem altta hem üstte ben birini çıkarttım ama dierleri yalama yapmış ben zorladım ve kırıldı ama sorun 3230 kasa şekli çok acayip ön tarafla arka taraf yapışık ben zorlarken ortadan kırıldı ama yinede çıkmadı kasa bende korktum telefonumu söküyom acaba diye

STaT!C

STaT!C

Üye
merhaba kardeşimm benim n80 var ekran beyaz beyaz yani soluk soluk gösteriyor. Filmden veya ekrandan dediler yapın dedim ikisini de değiştirmişler yine olmamış. Kendi ekranını taktırdım şimdi para vermedim. Bataryaya bastırınca renk düzeliyor. Batarya da yeni hafıza kartının takılı olduğu yer board mı deniyor ne deniyorsa biraz oynuyor. Bastırınca devryi mi tamamlayıp düzeliyor diyom. borddan olabilir mi nerden kaynaklanır ?

mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım benim 3230 un kasasını açmaya çalıştım ama üst tarafı kırıldı 2 tane vida varmış hem altta hem üstte ben birini çıkarttım ama dierleri yalama yapmış ben zorladım ve kırıldı ama sorun 3230 kasa şekli çok acayip ön tarafla arka taraf yapışık ben zorlarken ortadan kırıldı ama yinede çıkmadı kasa bende korktum telefonumu söküyom acaba diye.

merhaba cihazınızın ekran kristal hibriti arızalı değişmesi gerekir.buda zahmetli bir iş olduğu için fazla para istenir.sizin yapabileceğiniz tekşey cihazı komple sökün ve sol alt tarafını elektrikli ısıtıcı yardımı ile 5 dakika kadar ısıtın bu işlem fön makinası ilede olabilir ateş gibi olana kadar ısıtın korkmayın hiç bir yerine bişey olmucak.iyi ısıtırsanız mutlaka 1 sene daha size kölelik yapacaktır.
unutulmaması gereken bir gerçek burada sadece evinde tamir edebilecek kişilere basit çözümler üretiyorum tabiki serviste bu parça değişimi olacaktır.fakat evde bunu değişme şansınız olmadığı için basit ama çözüme yakın yolları deniyoruz. ısıtma işlemi ni yaptıktan sonra anakartın üzerine kolonya döküp (sıcakken) tekrar ısıtın 3 kez aynı işlemi tekrarlayın.cihaz çalışacaktır.:oke:

merhaba cihazınızın ekran kristal hibriti arızalı değişmesi gerekir.buda zahmetli bir iş olduğu için fazla para istenir.sizin yapabileceğiniz tekşey cihazı komple sökün ve sol alt tarafını elektrikli ısıtıcı yardımı ile 5 dakika kadar ısıtın bu işlem fön makinası ilede olabilir ateş gibi olana kadar ısıtın korkmayın hiç bir yerine bişey olmucak.iyi ısıtırsanız mutlaka 1 sene daha size kölelik yapacaktır.
unutulmaması gereken bir gerçek burada sadece evinde tamir edebilecek kişilere basit çözümler üretiyorum tabiki serviste bu parça değişimi olacaktır.fakat evde bunu değişme şansınız olmadığı için basit ama çözüme yakın yolları deniyoruz. ısıtma işlemi ni yaptıktan sonra anakartın üzerine kolonya döküp (sıcakken) tekrar ısıtın 3 kez aynı işlemi tekrarlayın.cihaz çalışacaktır.:oke:

merhaba kardeşimm benim n80 var ekran beyaz beyaz yani soluk soluk gösteriyor. Filmden veya ekrandan dediler yapın dedim ikisini de değiştirmişler yine olmamış. Kendi ekranını taktırdım şimdi para vermedim. Bataryaya bastırınca renk düzeliyor. Batarya da yeni hafıza kartının takılı olduğu yer board mı deniyor ne deniyorsa biraz oynuyor. Bastırınca devryi mi tamamlayıp düzeliyor diyom. borddan olabilir mi nerden kaynaklanır ?

kasayı tornavidayla açınız.ayrıca açılmadık vida kalmasın sonra kendiliğinden açılacaktır zorlamanıza gerek yok.kasa kırıldı ise yeni bir kasa alarak toplamalısınız.

rdmzk

rdmzk

Üye
bende nokia e63 var kardeşim,telefonu ilk aldıqım zamandan beri bir sorun mevcut: DONMA!
işim gereği telefonumı çok kullanıyorum , arama yaptığım zaman karşı taraf numaramı meşgule atarsa ekrandaki 'numara meşgül' yazısı 6-7 sn kadar süreyle gitmiyor.o gittikten sonra da telefon 5 sn sonra kendine geliyor . bunun sorunuu nedir acaba? bana nasıl bir yardım önereblirsiniz? bu arada update işlemini gerçekleştirdim.fabrika ayarlarına geri döndüm kodla reset attım ama bu sıkıntı bir türlü geçmedi yardımcı olursan sevinirim.

sinan681

sinan681

Üye
Hafıza Kartımda Şifre Var.
hafıza kartı kilitlendi yazıyor.
şifre istiyor.
şifreyi bilmiyorum.
* System klasörü içerisinde mmcstore isimli dosya yı bulmamı istersen o da yok.Hard Format atıldı telefona.
Umarım Çözümü Vardır. Şimdiden Teşekkürler...

STaT!C

STaT!C

Üye

Valla kardeşim denedim ama fayda etmedi laned olası telefona. Sol alt tarafında tuş bordunun olduğu biryer var orası mı ısıtılcak yoksa ? Ekran Filminin Çıktığı bölgeyi ısıttım çünkü.

Fayda etmiyor kardeşim iki kere denedim :( yine de saolasın.

mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartımda Şifre Var.
hafıza kartı kilitlendi yazıyor.
şifre istiyor.
şifreyi bilmiyorum.
* System klasörü içerisinde mmcstore isimli dosya yı bulmamı istersen o da yok.Hard Format atıldı telefona.
Umarım Çözümü Vardır. Şimdiden Teşekkürler...
pc ye tak biçimlendir.
yada olmuyorsa xp kuarar gibi yap hafıza kartını gözter biçimlendir.şifre uçar

Valla kardeşim denedim ama fayda etmedi laned olası telefona. Sol alt tarafında tuş bordunun olduğu biryer var orası mı ısıtılcak yoksa ? Ekran Filminin Çıktığı bölgeyi ısıttım çünkü.

Fayda etmiyor kardeşim iki kere denedim :( yine de saolasın.
ulrd211 yazan siyah çip ısıtılacak.bortla ne işin var tuşu felan niye ısıtıyosun ki anlamadım.

bende nokia e63 var kardeşim,telefonu ilk aldıqım zamandan beri bir sorun mevcut: DONMA!
işim gereği telefonumı çok kullanıyorum , arama yaptığım zaman karşı taraf numaramı meşgule atarsa ekrandaki 'numara meşgül' yazısı 6-7 sn kadar süreyle gitmiyor.o gittikten sonra da telefon 5 sn sonra kendine geliyor . bunun sorunuu nedir acaba? bana nasıl bir yardım önereblirsiniz? bu arada update işlemini gerçekleştirdim.fabrika ayarlarına geri döndüm kodla reset attım ama bu sıkıntı bir türlü geçmedi yardımcı olursan sevinirim.
cihazın flaş yazılımı hata veriyor demek.yazılım attırcaksınız.yada nokıanın sitesinden usb kablonuzla güncelleme yapın sorun düzelir.kesin çözüm bu.

Usta 6630 bluetooth çalışmıyor
yazılım at nokıa com dan düzelir.nekanik bir arızayoksa kesin çözüm bu.var ise teknik servislik.
ama genelde yazılımsal olur.

Yedek

Yedek

Üye
nokialarla ilgileniyorsun ama samsung l700 telefona bir kod girdim sim kilitli telefon kilitli yazıp telefon açılıp öyle bekliyor ben buna nasıl flash atarım

mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
nokialarla ilgileniyorsun ama samsung l700 telefona bir kod girdim sim kilitli telefon kilitli yazıp telefon açılıp öyle bekliyor ben buna nasıl flash atarım
GENPANIN SİTESİNDEN YAZILIM AT DÜZELİR.samsung code leri elimde mevcut değil.yoksa bir code ile hallolurdu.ama o code numarasını internetden felan bulamazsınız araştırmanıza gerek yok.kesin çözüm yazılım.

Yedek

Yedek

Üye
saol deneyeceğim

yok ki :(

s40 telefona nasıl yazılım atılır

STaT!C

STaT!C

Üye
mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
ulrd211 yazan siyah çip ısıtılacak.bortla ne işin var tuşu felan niye ısıtıyosun ki anlamadım.
Bitten daha küçük yazılar nasıl görcez bakam söktüm şimdi

en iyisi anakartın yani bordun üzerinde çıkabilecek nekadar plastik parça varsa söy.erimesin diye.
sonra anakartı ekran takılan yer üste gelecek şekilde tut.o şekildeyken gözünle ortadan böl.ve aşağıda kalan tüm siyah çipleri aralıklarla ısıt.küçük dirençleri kondansetörleri entegreleri ne varsa ısıt .bişey olmaz korkmadan ısıt sonra topla.eğer bulamadıysan o dediğim parçayı.
ama anakart üzerindeki en büyük olan siyah parça o dediğim parçadır.öylede bulabilirsin.

STaT!C

STaT!C

Üye
şu resim üzerinden işaretleyip özelden atabilir misiniz lehim mak. felan yok fazla plastikleri dağıtamıyorum. anakart şu an elimde. Telefoncuya vermiştim parça gelmedi malum tel. fazla uğraştrdım sizi

mdnhkn

mdnhkn

Üye
    Konu Sahibi
[ 33 ve üstde yazdığım yer
[/QUOTE]

STaT!C

STaT!C

Üye
tamam deniyorum 15 dakka sonra sonucu yazarım saol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt