Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bolt Browser video ses sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x_moonstar_x
Üye
Konu Sahibi
Bolt Browser video ses sorunu
Arkadaşlar 3120 classic telefona sahibim, s40 serisi bildiğiniz üzere, bolt browser yükledim, youtube dan video izleyebiliyorum fakat ses çıkmıyor hiç bir video dan ? yardımcı olursanız çok sevinirim..
kollama4309
Üye
kardeş sorun uygulama seslerinin kapalı olduğundan dolayı öle
menü / ayarlar/tercihler / genel e tıkla uyarla de en altlarda uygulamadaki seslere tıkla açık yap videolardan ses gelir
batuone
Üye
telefon sessizdeyken uygulamalarda ses çıkmaz # tuşuna basılı tut genele geç sonra sesler gelir keyifle izle videonu
kardeş sorun uygulama seslerinin kapalı olduğundan dolayı öle
menü / ayarlar/tercihler / genel e tıkla uyarla de en altlarda uygulamadaki seslere tıkla açık yap videolardan ses gelir
Aynı sorun bendede var.Önceden açıyodum ama şimdi açamıyorum.
thurq123
Üye
bndede bi sorun var tıklıorum %100 olunca video cıkması gereken yerde beyaz ekran cıkıo yardım edinn
Quaresmatik7
Üye
yardım edin. Birisi cevap versin. SghL700 telefon.
izmitli1983
Üye
slm arkadaş benim telefon 5800 videolardan ses çıkmıyordu nedeni ise telefon ayarından kaynaklanıyor sen uyarı seslerini açarsan telefon menüsünden o zaman ses gelir
maviruya82
Üye
Bende video açılıyor sesde var ama ekran çok küçük nasıl tam ekran yapacagim