WinterBoard Ve 4.2.1 Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
WinterBoard Ve 4.2.1 Sorun
İphone 3g 4.2.1 Versiyonda WinterBoard Uygulaması Açılıyor Ama Menüde Arka Plan Resmi Görünmüyor Sorun Ne Olabilir Ayarlardan User Wallpaper İşaretli Ve En Üstte

atakax

atakax

Üye
winterboard u kaldır kardeş ben bir türlü özemedim o sorunu winter ı kaldırdım mecburen

atakax

atakax

Üye
jailbreak yaparken multitasking ve homescreen wallpaper bölümünü işaretlediysen gerek kalmaz zaten işaretlemediysende 1-2 güne sorunsuz jailbreak çıkıyor bir restore diyip sorunsuz jailbreak yaparsın hem rahat edersin hem arkaplan resmi multitasking batarya yüzdesini açarsın

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
jailbreak yaparken multitasking ve homescreen wallpaper bölümünü işaretlediysen gerek kalmaz zaten işaretlemediysende 1-2 güne sorunsuz jailbreak çıkıyor bir restore diyip sorunsuz jailbreak yaparsın hem rahat edersin hem arkaplan resmi multitasking batarya yüzdesini açarsın

Cevap İçin Teşekkürler KArdeşim..
Bıktım Bu 4.2.1 Sorunlarından Valla Çıksa Şu Jailbreak Adamgibi Yapsak Bu Arada Batarya % Açık Onda Problem Yok

atakax

atakax

Üye
rica ederim aslında şu andada açabilirsin arka plan resmini ama dediğin gibi 4.2.1 bıktırır adamı gerçi bende 3g kullandım diğer versiyonlara göre baya hızlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt