Nokia N8 Wireless Sorunu ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Wireless Sorunu ??
selam arkadaşlar birçok konuya baktım böyle bir sorun bulamadım. Güncellemeyi yaptım . eskiden sadece wireless girerdi iptal edince kapanırdı şimdi sürekli wireless arıyor ve bulduğuna giriyor :D bunu nasıl engellerim ? teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

tamam sorun çözülmüştür , konu kilitlenebilir :)

matanist

matanist

Üye
Nasıl çözdün bize de anlatsan da faydalansak. :D Ben telefonu kapatıyorum çok sinirlerimi bozarsa o zaman bir daha bağlanmıyor ben demeden. Genellikle ovi mağaza veya haritaya girdiğimde yapıyor bunu. Diğer uygulamalarda yok böyle sıkıntı.

intoman

intoman

Üye
sorun çözülmedi bence arkadaş çözdüğünü sanmıştır bekleyince geri geliyor çünkü wireless kapanmıyor bir türlü yeni versiyonda düzelir inşallah .

karasahinemre

Üye
eğer epostanız açıksa kapanmıyor wireless kapatıp deneyin

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar , ovi mağzasından güncelleştirmesini 2. kez yaptım artık benim wirelessla girdiğim şifrelerini yazdığım hiçbir wireless kayıt altına almıyor ve kapattığım anda tekrar girmeye çalışmıyor . Yani her defasında wireless şifremi yazıyorum ama dert olmuyor.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ayarlarda baglantida wirelessla ilgili bise wardi ASLA yapcaktn galba

intoman

intoman

Üye
arkadaşlar , ovi mağzasından güncelleştirmesini 2. kez yaptım artık benim wirelessla girdiğim kodlarini yazdığım hiçbir wireless kayıt altına almıyor ve kapattığım anda tekrar girmeye çalışmıyor . Yani her defasında wireless şifremi yazıyorum ama dert olmuyor.

modeme bağlanmaması wireless kapalı olduğu nalamına gelmez .

ayarlarda baglantida wirelessla ilgili bise wardi ASLA yapcaktn galba

onuda denedim malesef olmuyor

cabal21

cabal21

Üye
program ayarlarını editleyin.. ovi map de internet bağlantısını kapatın ayrıca kamera modunda location ayarını devre dışı bırakın. ve ayrıca wiget ları ofline moduna alın ondan sonra giriş ekranında ki wireless wigetinin üzerine birkere dokunun eğer bağlıysa bağlantıyı kesin tekrar dokunun ve wifi modunu kapalı konumunu alın.ve ayrıca ayarlar->bağlantılar->ayarlar-> kısmına gelip wi-fi modunu manuel 'e alın...
Daha sonra ayarlar->program ayarları->Pozisyon->Pozisyon metodu na gelip sadece ilk iki seçeneği işaretleyin.

Şuan bende durup dururken wi-fi açma gibi hiç bir saçmalama yok.

Anlatımda hatalar olabilir. Benim telefon ingilizce olduğu için ordan çevirerek yazdım.

Not eğer e-mail hesabı oluşturduysanız n8 türkçe yazılımda manuel ayarı bulunmamakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt